Şimdi Ara

CTRL+ALT+DEL yapmadan simgelere veya masa üstüne tıklayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 aydır bu sorunla uğraşiyorum ctrl+alt+del yapmadan mouse hiç bir simgeye felan tıklamiyor. youtube değil ama bazi web playerlarinda tam ekran vb şeyler bile yapamiyorum.
    bazı oyunlarda sağ tıkım hiç çalişmiyor arada çalişiyor. masaüstüne tıklayabildigimde baslat menüsünün ordaki simgelere felande tıklayamiyorum ancak ctrl+alt+del yapinca tıklayabiliyorum.bazende klasördeyken klasörü es geçiyor normal masaüstüne tıklıyor klasöre tıkliyamiyorum ctrl+alt+del yapmadan.Laptop kullanıyorum ve mouse de razer ouroboros bilgisayara 2 defa format attim ve 2 defa virüs taramasindan geçirdim hiçbirşey düzelmedi aynı problem devam ediyor sinir hastası olucam bu gidişle yardımlarınızı beklıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerron -- 23 Mayıs 2019; 16:56:27 >

• Öncelikle probleminizi ayrıntılı anlattığınız için teşekkür ederim. 1 ay öncesinde de aynı fareyi mi kullanıyordunuz? Fareyi başka bir bilgisayarda deneyebilir misiniz? Bir arkadaşınıza, bilgisayarcıya veya internet cafedeki çalışandan rica edebilir misiniz? Ardından seçeneklerimizi en aza indirmemiz daha kolay olacaktır. Harddiskinizde bad sector'dan ötürü takılmalar, RAM'deki hatalar ve işlemci kullanımı...

--------------------

İkinci bir seneryo ise bahsettiğiniz farede herkesin benzer sıkıntılar yaşaması... Razor'un sitesinde bu fare için bir uygulama mevcut oradan karma karışık bir ayar çekildikten sonra bu sıkıntıyı giderdiğini söyleyen kullanıcılar mevcut. Sizin için en iyisi fareyi garanti göndermeniz veya telefonla teknik servisi arayıp bu ayarlar hakkında yardımcı olmasını istemeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 23 Mayıs 2019; 21:21:52 >
  • Baska bir mousede de denedim ama aynı sıkıntı devam ediyor mesela touch padi kullansamda aynı sıkıntı söz konusu Sadece mouse ile ilgili olduğunu düşünmemeye basladim yazılımsal bir sıkıntı gibi teşekkürler cevabin için
  • ya bu sorunun aynısını yaşıyorum nasıl cozdunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.