Şimdi Ara

ctrl tusu tek basına calısmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bir kac gundur bir klavye sorunu yaşıyorum şimdi benım laptop asus klavyemde ctrl tusu calısmıyor tusta bir sorun yokgayet iyi basıyor yanlız soyle bısey var tusu mesela başka harflerle kullanmaya calısınca kullanılıyor ornegın v+ctRL ya da d+ ctrl yaptıgımda calısıyor ama tek basına bastıgımda calısmıyor

• CTRL'ye tek başına bastığınızda hangi eylemin gerçekleşmesini bekliyorsunuz tam olarak?

Bir oyunda belli bir eylem mi atadınız da tek başına çalışmadığına kanaat getirdiniz?

Örneğin, C64 emülatörlerinde CTRL, joystick ateş tuşu olarak atanabilir.

Ya da Windows veya hangi işletim sistemi ise... ekran klavyesini (on-screen keyboard mesela) açıp, CTRL'ye basılınca, görsel tepki geliyor mu diye bakabilirsiniz.

ctrl tusu tek basına calısmıyor yardım

Bunların dışında, CTRL'nin okunması farklı bir yöntemdir. CTRL malware'i gibi bir şey, dilerim ki yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 30 Temmuz 2024; 1:0:51 >

• cafyon C kullanıcısına yanıt

soyle mesela onlie keyboard testinde butun tuslar bastıgında aktıf olurken sol ctrl olmuyor ctrl v yapamıyorum ama v artı ctrl yaparsam sol ctrl calısıyor yanı tus kendı basına calısmıyor cs de ctrl tusu egilmede calısmıyor yanı kısacası sol ctrl tek basına calısmıyor

• Doğru mu anlıyorum...

Örneğin CTRL+V yaparken...

Önce CTRL'ye basıp, basılı tutarken V'ye basılınca olmuyor. Ama önce V'ye basıp, basılı tutarken CTRL'ye basınca oluyor? Gerçi bu sonuncusunu ben kendim denedim ve yapamadım ve yapmak da mümkün değil diye biliyorum.

İşletim sisteminin kendi on-screen keyboard'u ile denediniz mi? Online değil de..

Bir de alakasız belki ama, Windows 8.1 bazen çift basardı Q-Türkçe'nin Türkçe tuşlarını, bazen de basmazdı. Onla ilgili bir kaç forum ve makale bulmuştum zamanında. Belki benzer bir sorundur.

Ve işletim sisteminiz nedir? Gerçi CS eğer, Counter Strike ise, Windows'un bir sürümü ama... emin olalım.

En olmadı, gugil amca...

ctrl tusu tek basına calısmıyor yardımwww.google.com
    left ctrl doesn't work - Google'da Ara
    https://www.google.com/search?q=left+ctrl+doesn%27t+work

Sizin sorun ile örtüşen soru/yanıtlardan yararlanabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.