Aqua Cubic Attractive Cubic Binding Cubic Life Cubic Phantom Cubic Smart Cubic Spark Cubic Storm Cubic Vampiric Cubic Viper Cubic
bunlar tam olarak nasıl elde ediliyor..?
bunlar belli charlara ait ozellikler mi?
yoksa gorevi veya bi şekilde birşeyi mi var elde etmek için ?
mesela benim buna ihtiyacım var elde edebilir miyim ?
evetse nasıl ?
Summon Phantom Cubic, Summon Vampiric Cubic ve Summon Viper Cubic; Shillen Knight chara ait özel skillerdir. Skiller çalıştırıldığında charların başının üzerinde top şeklinde küçük ve hareketli ışınlar görünür.
quote:
Orijinalden alıntı: ENCHANTER
Summon Phantom Cubic, Summon Vampiric Cubic ve Summon Viper Cubic; Shillen Knight chara ait özel skillerdir. Skiller çalıştırıldığında charların başının üzerinde top şeklinde küçük ve hareketli ışınlar görünür.
+2010
sadece tanklarda ve kedicide bulunur, enfazla 3tane cıkarılır (ztn enfazla 3-4 tane oluyor)
quote:
Orijinalden alıntı: ehueehue1
selamlar arkadaslar yine bi sorum var:
Aqua Cubic Attractive Cubic Binding Cubic Life Cubic Phantom Cubic Smart Cubic Spark Cubic Storm Cubic Vampiric Cubic Viper Cubic
bunlar tam olarak nasıl elde ediliyor..?
bunlar belli charlara ait ozellikler mi?
yoksa gorevi veya bi şekilde birşeyi mi var elde etmek için ?
mesela benim buna ihtiyacım var elde edebilir miyim ?
evetse nasıl ?
Tutamıycam kendimi Yok artık daha neler .. diyesim var..
low ratede başlamanin dez avantajlari tek chara bağlandiğin için dier charlarin skillerini fln bilmion. cubicler Shillen templar da vardır ona saldranlara pislik olarak geri doner.. Aynı zamanda durmadan adama vurur ve hp azaltır
yardım eden tüm arkadaslara teşekkür ederim.. ayrıca bu forum atabela asmak istiyorum, : köpekler ve addic7 giremez diye..
quote:
yardım eden tüm arkadaslara teşekkür ederim.. ayrıca bu forum atabela asmak istiyorum, : köpekler ve addic7 giremez diye..
Köpeklere çok büyük iltifat ettin , ben de ezikler ve ehueehue1 giremez diye bir tabela asıcam ama , eziklere hakaret etmek istemiyorum ..
Cubicler ve Özellikleri ; Cubicler kontrol edilemezler,random olarak çalışırlar. (crystal karşılığında cubic summon edebilirsiniz.)
-Cubic Mastery : Bu öğrendiğiniz pasif skiliniz size kaç tane cubic i aynı anda summon edip kullanabileceğinizi gösterir. Lvl-2 = 3 cubic summ. (maximum budur) 4 adet cubic skiliniz olsada bunlardan sadece 3'nü aynı anda kullanabilirsiniz.
Yukarıdaki classlara ait cubic ler aşağıdaki gibidir.
-Summon Phantom Cubic : P.def/P.atk/Atk.Speed düşürür. -Summon Vampric Cubic : HP absorbe eder ve Master'ın HP'sine ekler. (Overlord-Warcryer-Necromanger calslarındaki HP drain skili gibi...) -Summon Viper Cubic : Posion atar (zehir) -Summon Spark Cubic : Stun atar. -Summon Binding Cubic : Paralyz atar. -Summon Storm Cubic : Kafada şişek çaktıran skil olmalı spellsingerdaki gibi ^^ (kullanmadım) -Summon Life Cubic : Heal atar (party heal da atabilir) -Summon Attractive Cubic : Yere bağlama/sabitleme (root) -Summon Aqua Cubic : Water damage olarak belirtmiş (kullanmadım) -Mass Summon Aqua Cubic : Bu cubic partydeki tüm üyelere çıkar. Water damage olarak belirtmiş (kullanmadım) -Mass Summon Phantom Cubic : Bu cubic partydeki tüm üyelere çıkar. P.atk/P.def/Atk.spd düşürücü. (kullanmadım açıklaması bu şekilde) -Mass Summon Storm Cubic : Bu cubic partydeki tüm üyelere çıkar. Kafada şişek çaktıran skil olmalı spellsingerdaki gibi ^^ (kullanmadım)
@s4ym3r3c0 kardeşim sağol çok güzl ve açıklayıcı bir cevap.. şimdi daha güzel süper bir sorum var: ben darkelf spectraldancer ım. subclass olarak; -Warlock -Elemental Summoner -Temple Knight -Phantom Summoner -Shillien Knight
classlarından birini açsam ve;
-Summon Vampric Cubic
skillini zamanı gelince main charıma alabilir miyim ? yani bu cubic summon skilleri subclasstan main char a aktarılabiliyor mu ?
bir de aynı konu içerisinde bir soru daha sormak istemiyorum post ve konu fazlalıgı olmaması adına::: spectral dancer classina hangi sub classlari önerirsiniz?? ben songer açmak istiyordum ama sanırım songer char acamıyorum sub olarak.. genelde pve seven bir insanım, ama zamanı gelince olly'ye de katılacağım. önerilierinizi bekliyorum, teşekkürler sağolun..
quote:
Nasıl elde edilir derken skiller vardır Dark ve elf tankta birde summonerlarda d ve c grade cristalin varsa basarsın alırsın..
@chronics teşekkür ederim kanka:)))
senin canın mı sıkılıyor ? durup durup sıçrıyorsun üstümüze ? bak sinir bozma şurada insan gibi paylaşım yapmaya çalışıyoruz, bulandırma ortamı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme