Şimdi Ara

çukura girdim .direksiyondan ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce gece yolun kenarında logarı görmedim derindi az bişi çokta hızlı değildim ama pat diye düşüverdim ,ah bu belediye ,direksiyonu tam sol veya sağ yaptığım zaman cıt cıt ses geliyor neyin habercisidir bu ses

• Büyük ihtimal titremede varsa balansı bozulmuştur....
  • amortisör takozları değişicek
  • fiyat olarak
  • sağ teker girdi tek araba samara başka araba olsaydı tamponu bırakırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara atmık -- 13 Ağustos 2011; 3:23:11 >
  • nette baktım samara amortisör takozu 25 liraymış. yanlız işcilik fazla olabilir çünkü takoz en üstte olduğu için herşeyi sökücekler
  • babam farketmedi galiba zaten arazide kullanılıyor.benden bilmez neyse kopana kadar gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O sesler amortisör arızasının belirtisi değil amortisör patladıysa en ufak çukurlarda bile tuk tuk ses gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

O sesler amortisör arızasının belirtisi değil amortisör patladıysa en ufak çukurlarda bile tuk tuk ses gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

O sesler amortisör arızasının belirtisi değil amortisör patladıysa en ufak çukurlarda bile tuk tuk ses gelir.

Yani ?

• quote:

quote:

quote:

Yani ?

Bu arkadaş bodozlama çukura girdiği için amortisör takozu ve bilyası zarar görmüş. ö yüzden tam sağ ve sol yapınca tıkırtıkır ses gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yani ?

Bu arkadaş bodozlama çukura girdiği için amortisör takozu ve bilyası zarar görmüş. ö yüzden tam sağ ve sol yapınca tıkırtıkır ses gelir.

Ben amortisörün kendisi olarak anlamıştım neyse sorun yok

• Bizim megane da böyle bir şey oldu neden olduğunu bilmiyorduk babama bi danışayım bakalım bunu
  • arabayı sat bence, dar gelirliliğin alemi yok :D
  • quote:

amortisör takozları değişicek

+999

aynısı polo da başıma gelmişti. 60 lira takoz 40 lira işçilikle 100 lira sıkışmıştı
  • Arkadaşlar benimde c4 ümde benzer sorun var.Direksiyonu tam sol veya tam sağa çevirdiğimde anlık olarak ''ÇIT'' diye ses geliyor.Ama bir kere geliyor , sesi sadece ben duyarım o da direksiyonu tuttuğum için.Ama rahatsız edici değil.Sadece o ''ÇIT'' sesini duyuyorum.Sorun nedir aacaba ? Bakımına çok az kaldı sorunu anlatıp nerelerine baktırayım aracın ?
  • değişmezse ne olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.