Bugün bir haber gördüm Çin devlet başkanı makam otomobili olarak kendi yerli markasını tercih ediyormuş. Yine ABD başkanı makam otomobili olarak Cadillac kullanıyor. Peki cumhurbaşkanı makam otomobili olarak neden hala Mercedes tercih ediyor. Halbuki adamlar daha bir kaç gün önce İsrail'e destek vermişti Sıradan bir togg kullansın demiyorum ama cumhurbaşkanı için zırhlı özel bir togg üretilebilir aynı şekilde devletin parası yurt dışına gitmemiş olur . Starbucksta kahve içenlere o kadar baskı yapılıyor çocuk kanı içiyorsunuz diye peki mercedese neden hiç boykot yapılmıyor. Gerçekten merak ettigim için soruyorum . Bu arada haberide paylaşıyorum habertürk Biden ve Jinping'in araba diyaloğu gündem oldu: Ona 'canavar' diyorlar https://m.haberturk.com/biden-ve-jinping-in-araba-yarislari-gundem-oldu-3637651-amp< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumhurbaşkanı Erdoğan neden makam otomobili olarak togg kullanmıyor?
-
-
Sayin cumhurumuz maldan anliyor o yuzden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes varken togg mogg kim ne yapsın?
-
Yok artık. Mercedes'ten elektrikli dacia ya mı binecek?
Elliki o fabrikayı su tutup yıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala merak konusudur
daha senin valin , vekilin vs. binmiyorda cumhurbaşkanımı binecek
şatafat modu kapatamazlar
-
Mercedes İsrail'e destek verdiği için müttefikimiz İsrail için Mercedes kullanıyor. En azından 1000lerce korumadan 3-4 tanesi togg kullansa keşk.e
-
Reis suikaste uğrasın mı istiyorsunuz Israil kapımıza dayanmışken mossad ülkede kol geziyorken olacak iş mi reisi yedirtmeyiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cumhurbaşkanı nın makam aracı zırhlıdır, roket atsan bişey olmaz. araç zırla donatıldığı için ağırlığı 5-6 ton olabilir, bu ağırlık içinde oldukça güçlü motor lazım.
togg a böyle bir donanım yapamazlar. ancak bende neden tofaş yada renaul fabrikalarından özel üretim bir araç tercih etmiyor diye merak ediyorum. bu iki fabrika istediği gibi bir araç üretebilir. hatta karsan bile yapabilir.
-
togg u yapan muhendis cocuklar zirhli bir arac ve guclu bir motorda yapabilirler diye dusunuyorum
-
zırhlı değil tipide müsait değil güvenlik donanımı yapacak kadar ilerledilermi orası "?"
özel hayatında aldı diye biliyorum zaten resmi iş hayatı başka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ekim 2024; 19:26:59 > -
Önceden bunu torosa mı binsin diye aklıyorlardı. Sanki mercedes ve toros seçeneği dışında araç yokmuş algısı yapıyordular.
İtibar itibar itibar
Kesinlikle itibar.
Geçtim Togg'u hemen hemen her araba zırhlı olabilir.
-
Togg’u zırhlı yaptılar. İki yüz küsür kg eklendi ağırlığına fakat bu BR4 seviyesinde bir zırh. Yani başkanlık düzeyinde istenen korumayı sağlamıyor. BR7 seviyesinde zırha sahip olmalı başkan araçları bu da arabayı 9-10 ton ağırlığa ve çok güçlü en az 400 beygirlik yanmayan dizel motora sahip olmasını gerektiriyor. Bu motorda minimum 30lt/100km civarında yakıyor. Haliyle hızla yakıt bitiyor, hızla da doldurulması lazım. Bu sebeplerle elektrikli arabanın kısa menzili ve uzun şarj süreleri bu cüsseye istenen seviyede yeterli gelmiyor. Kamyon gibi bir cüssesi olması lazım elektrikli arabanın şuanki teknolojiyle. Ayrıca emp diye de bir gerçek var. İçten yanmalı daha kolay izole edilebilir.
Cumhurbaşkanını bırak hiçbir bürokrat, hiçbir siyasetçi TOGG kullanmıyor ki.
-
Bozulur mozulur itibarına gölge düşer reisin aman diyim
-
Şunu şuraya bırakayım da ne kadar sahtekar ve yalancı oldukları daha güzel ortaya çıksın.
17 Ekim 2023: Mehmet Şimşek, kamuda bulunan tüm yabancı marka araçların satılacağını ve yerine yerli #TOGG araçların tercih edileceğini açıkladı.
1 sene oldu :)
x (formerly twitter)BORSA İZİNDE (@BORSAIZINDE) on Xhttps://x.com/BORSAIZINDE/status/1714279886964355265
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 18 Ekim 2024; 0:32:14 > -
10 tonluk zırhlı aracı benzinli/dizel motorlar varken elektrik motoru ile çekmeye çalışacak kadar salak bir mühendis yoktur sanırım dünyada.
Mesajlara bakıyorumda yazan kişilere iq testi yapsalar 50 nin üzerine çıkan olmaz.
-
Bizim ülkede sözde muhalifler neden böyle ya ? Akıldan mantıktan uzak laflar hep sırf laf olsun torba dolsun eleştirileri sadece. ( Çok meraklıysa muhalefet çıksın desin biz iktidar olursak TOGG kullanacaz makam aracı olarak diye. )
TOGG içten yanmalı motor kullanan bir araç üretmedikçe gerek kamuda gerekse makam arabası olarak kullanılması gram mantıklı değil.
Abimde bizzat %100 elektirikli araç var kağıt üstünde 450-500 km konuşulurken real kullanımda 320-350 km zor görüyor araçlar hatta performans modda kullanırsan 300 km altına düşmesi içten bile değil.
Ayrıca Cumhurbaşkanı yolda giderken haa bir durum şarj yüzde 20 kaldı bir 30-40 dk araç şarj edelim mi diyecek ? Elektrikli aracı zırhta yüklersen kaç km menzik sunabilecek o araçalr ! Saçma sapan söylemden öte değil.
Aynı şekilde askerin polisinde şuan için elektiirkli araç kullanamsı mantıklı değil. Acil durumlarda şarj bitmesi sıkıntısı ile uğraşılmaz.
-
Bu ülkede sözde iktidarciilar neden böyle yaaa
Togg kullanmıyorsun barii Audi lullan olmadı toyata Citroen Cadillac Peugeot vs vs İsrail in gazzeli çocukları öldürmesi için milyon Euro destek veren Mercedes kullanma .. insanda utanma olur birazzz
teknoloji haberleri - shiftdelete.netMercedes'ten İsrail'e milyon avroluk yardımhttps://shiftdelete.net/mercedes-israil-1-milyon-avro-yardim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mercedes varken togg mogg kim ne yapsın? |
10 tonluk zırhlı aracı benzinli/dizel motorlar varken elektrik motoru ile çekmeye çalışacak kadar salak bir mühendis yoktur sanırım dünyada. Mesajlara bakıyorumda yazan kişilere iq testi yapsalar 50 nin üzerine çıkan olmaz. |
Benzer içerikler
- reisten sonra kim gelecek
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- 25 yaşında hakim olunur mu
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- togg renkleri
- türkiye"nin en büyük fabrika sıralaması
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- youtube premium fiyat
- yurtdışı alışveriş limiti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X