Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize’ye Muhteşem Bir Cami İnşa Edeceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize'ye muhteşem bir cami inşa edeceğiz
    https://www.ensonhaber.com/gundem/cumhurbaskani-erdogan-rizeye-muhtesem-bir-cami-insa-edecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önce cami gerek din iman olmayınca kuru bilgi neye yarar

• Vergilerimizi çar çur ediliyor. Israf gunahtir halen ogrenemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Temmuz 2024; 14:1:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum sag ol paylasimlar icin de niye devamli bu malum site linki paylasiyorsun? Ben tiklamiyorum bu siteye, hit kazandirmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camileri devlet kendi parasıyla inşa etmiyor diye biliyorum. Proje tanıtılıyor para toplanıyor hayırseverlerden.

Rize merkezi gezdiniz mi bilmem ama güzel ve büyük bir cami yakışır.
    Ama bu cami için bir yarışma şart. Bir ilan verilsin en iyisi seçilsin. OSMANLI TAKLİDİ 500 yıllık camilerden bıktık. Bu cami reklam yüzü de olmalı.

• sahile yakın evler de dikiyorlar ona değinmemiş bence on kat daha önemli orası için ve en iyi yaptıkları şey bu(tasarım olarak değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 28 Temmuz 2024; 15:41:54 >
  • Celest kullanıcısına yanıt
    Zübük filminden alıntı. İyiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi canım. Osmanlı mimarisi de neymiş? Esenler otogarı camisinin minaresi gibi kendisine benzeyen bi cami yapsın AKP

• Muhtemelen cami sayısı Erdogan döneminde pik yapacak ve sonra bir daha cami sayısı artmayacak

Çünkü zaten gereğinden fazla cami var cemaat yok
    Ülke nüfusu pik noktaya gidiyor
    Ve muhtemelen chp gelince İmamoğlu gibi akıllı merkeziyetci siyasilerden cok din düşmanı kadrolar devleti ele geçirecek gibi görünüyor (şuan chpyi ele gecirdikleri gibi)
    O nedenle bunlar son camiler ulkemiz adina kimsenin yapmadigi bir tespiti daha böylece yapmis oldum kiymetimi bilin

• Celest kullanıcısına yanıt

Bu sözleri söylerken rizede bir grup çay yakma eylemi yapıyormuş. Yahu cami yapmak varken çay fiyatları, geçim derdi, ekonomi falan islam düşmanlarının işidir.

• Adam haklı.Din iman olmadan kuru bilgi neye yarar. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 28 Temmuz 2024; 19:43:7 >
  • Bu hayat pahalılığında cami şart ne diyelim

• Dinden insanları soğutmak için ellerinden ne geliyor ise yapıyorlar.

• reis memleketin eser kazanırıyo.  şimdi özgür bey gelip kilise yapıcam dese buradakiler hayır dermiydi.

• Laa Rizede işsilik oranı almış başını gitmiş. Bunlar cami açacakmış..

Zaten rizade yakında çalışanda olmayacak bool boll camide ibadetlerini yapar insanlar.

Fabrikaya gerek yok..

• Osmanlida her buyuk ibadethane o bolgedeki buyuk bir gunahin zulmun sucun soykirimin akabinde yapilmistir..!!!

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

İlim yayılacak diye bir Müslüman cami yapılmasına sevinir sizin nasıl bir düşünce yapınız var arkadaş.

• 12500 tl ile geçinmeye çalışan Rizeli yaşlılara üzülmek istiyorum ama içinden gelmiyor. 12500 lira maaş alıyorlar hala gösteriş ile gaza geliyorlar. Onların kalan ömürlerini adriyatik kıyılarını gezerken, Japon kaplıcalarını denerken, kuzey Işık’larını veya Afrika’da Safari yaparken geçirmek yerine bedava şehir içi otobüsle yetinmeleri ve bunun iyi bir hayat olduğunu sanmaları ne üzücü

• Yer gök Camii zaten daha neyin Camiisini yapıyorsun fabrika aç fabrika okul aç komedi resmen.

İşsizlik almış başını gidiyor.

• Her sokağa bir camii kampanyası Çoğu camide hatta neredeyse hepsinde vakit namazlarında ilk saf bile dolmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 30 Temmuz 2024; 11:20:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.