Şimdi Ara

CUMHURİYET EDEBİYATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 15 gün bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl.Dixon

15 gün bence

Teşekkürler yorumun için ustam edebiyat için yüksek bir hedefim var 25 gün kadar süre bırakmayı düşünüyorum baya bi kasıcam sıkıntısız bitseydi iyiydi :)
  • emrekonuk1752 E kullanıcısına yanıt
    Bende şuan Cumhuriyet siirindeyim çok zorluyor be bu yeri öğrendikten sonra arkasını unutuyorsun falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl.Dixon

Bende şuan Cumhuriyet siirindeyim çok zorluyor be bu yeri öğrendikten sonra arkasını unutuyorsun falan

Ya zaten mesele de o ya bi yandan cumhuriyet çalışırken diğer yandan tekrar yapmak önemli milli edebiyat olsun , tanzimat olsun hatta divan edebiyatı bile çok kolay unutuluyor yoksa çalakalem 1 haftada gene biter :)
  • 20 güne biter max. Zaten cum. Edebiyatının sonu yok arkadaslar illaki unutuluyor unutmamak icin deneme cözmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhuriyet şans işi sen hakkıyla bitir çıkacak soru kader

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    namık kemal fıkraları:
    17 yıl önce açıldı
    Atatürk Üniversitesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HedefAnkaraHukuk kullanıcısına yanıt
    Aynen umarım herkesin istediği şekilde çıkar sorular :D
  • Şiir işi kolay da roman işini ne yapacaksınız ya, cidden zorlanıyorum

• bana da şiir zor gelmişti baya şimdi romana geçtim de bilindik kişiler var genelde ezberlemesi kolay olacak sanki . ama limit soru bankasında neden bu kadar karışık almış milli zevk ve anlayışını sürdüren romanı. bi çöziyim dedim daha ilk sorudan gümledim :D . yayındenizi cumhuriyet konu anlatımında 4 kişi var milli zevk ve anlayışta . doping'de m. şevket esendal'ı almamış falan... karıştı iyice ortalık :D
  • Kafiye Lordu kullanıcısına yanıt
    Ya evet, hatta bu Bahsettiğiniz şey için konu açmıştım ben. Ben baya bir kitapla çalışıyorum ve hepsinde bir dönem için farklı isimler vermiş, bir Kişiyi 3 farklı dönemde çok gördüm. Karışık gerçekten :) ben Türk Edebiyatı romanlarıyla çok içli dışlı Değilim, sadece en bilindikleri biliyorum. O Yüzden zor geliyor galiba.. Ama birine platonik Olduğum dönemde inanılmaz derecede şiir okuyordum. Oradan hep Aklımda kaldı, kolay geliyor bu Yüzden :)

• gallantt G kullanıcısına yanıt
    hocamla birlikte ilerlemeye çalışıyorum ama soru bankalarında çok farklı olduğunu görünce çıldırıyorum baya :D
    Cumhuriyet Derya deniz. Asla bitmez. Her kitapta verilenlere çalışmak daha doğru. Yoksa hangi birine çalışacağız? Sırf güvenderde 250 yazar şair var :)

Ben yayındenizinin cumhuriyet konu anlatımlısını aldım . baya beğendim .Arkasında süpriz bahçesi diye bir bölüm yapmışlar ösym süpriz olarak sorabileceği isimler falan. Gayet hoş :D Ama bir şey itiraf edeyim milli edebiyat bana cumhuriyet den daha zor geliyor nedense :D :D .
    Yayındenizi edebiyatta çok çok iyidir. Özellikler soru bankalarına bak derim. Milli edebiyatta çok fazla yazar var ama eserleri ezberlemesi, edebiyat anlayışları çok kolay. Soru bankası çöz bol bol. Ezberliyorsun zaten çöze çöze

yayındenizi , limit çözüyorum şu anda . güvender de aldım onu sona doğru çözeceğim. bi tane cumhuriyet soru bankası almayı düşünüyorum bide. tavsiye için teşekkürler :)
    Aynılarını çözdüm, geçen sene 50 net yaptım. Umarım aynısı sende de olur. Rica ederim

hocam sizce yayın denizi cumhuriyet konu anlatımı tek başına yeter mi ? limit var cumhuriyet el kitabı ama nedense yayın denizi daha güzel gibi dizgisi vs
    inşallah kardeşim . sana da başarılar :)
  • nightingale789 kullanıcısına yanıt
    hocam yetiyor baya ya . başka bir şeye ihtiyacım kalmıyor genelde. eksik yok fazlalık var :) limit cumhuriyeti bende alacaktım ama kalın geldi. yayındenizi idealdir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.