Şimdi Ara

CVC kodunu yanlış girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başınıza gelen var mı bilmiyorum ama yurtdışından bir şey sipariş ettim fakat CVC kodunu girerken hata yaptım. Yine de siparişimi yolladı adamlar. Şimdi bu adamlar paralarını alabilirler mi? Sanıyorum ki benlik bi sıkıntı olmaz. Ama yani parasını ödemeden de olmaz. O yüzden varsa bilgili biri çok makbule geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nealdin

• Csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    Csb değil. Sabah uyku sersemliğiyle kredi kartı yerine banka kartının cvc kodu kalmış aklımda ve o şekilde yanlış girmiş oldum. Yine de aldı siparişimi.
  • Csb

• Iptal olur siparis. Olmazsada caktirma beles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 3 Mart 2016; 2:13:01 >
  • Amazondan söylediysen gelir,

• Normalde para max 1 günde onaylanıyor onaylama aşamasında parayı çekemediklerinde iptal ederler ürünü

• Hangi site oldugu onemli mail at söyle
    Dolandırıcı muamelesi yaparlar :D

• Cvc olmadan da para çekilebiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi yine iyisim belese geliyo

• Amazondan aldıysan ürün siparis verildi diye düşülüyor para ondan 2 3 saat sonra çekilmeye çalışıyor. Çekemezler ise mail atarlar zaten
  • Valla kargo geldi, ödemenin red olduğuna dair mail gelmedi. Herhalde sorun yok gibi. Arkadaşın dediği gibi CVC herhalde önemsiz... Bu arada amazon'dan sipariş etmedim ama yine onun gibi bir siteden sipariş ettim.

Yalnız kredi kartı ekstresinde ödeme görünüyor. Beleşe falan da gelmedi ürün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.