Şimdi Ara

cvr-12 lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 2 adet kicker cvr 12 var ama buna uygun hangi amfi kullacağım konusunda kararsız kaldım bu işten anlayan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim

• arkadaşlar ne olur birşey söyleyin
  • Selam, 2 ohm yada 4 ohm olabilir basslarınız, Bunu bilmeliyiz öncelikle.Alacağınız anfinin kaç ohm'da kaç rms verdiği önemlidir. Yanılmıyorsam cvr 12'ler 400w rms. Bu durumda birkaç ihtimalin var,
    Bassların 4 ohm'dur seri bağlarsın 2 ohm'a düşürüp 2 ohm'da 900 watt ve üstü verebilen bir anfi alabilirsin,
    Bassların 2 ohm'dur tek tek girersin anfinin 2 çıkışına, stereo bass elde edersin,
    Yada iki 2ohm'u paralelleyip 1ohm'da 1000w verebilen bir anfi tercih edebilirsin.
    Sana tavsiye verebilmemiz için bir fiyat aralığı koyarsan iyi olur, misal 400-600TL arası..
    Bana kalsa 2 tane Kicker ZX 1000.1 monoblock kullanıp en uyumlu sesi alırsın. Olay bütçeyle alakalı, 300-400 lira verebilirim dersen For-x X.2 modelini tavsiye ederim, kullandım parasının hakkını veriyor. Yalnız doğubank çıkışlı olmasın for-x
    Seçenek çok, parana ve elindeki bassların ohmajına göre 2 ohmda 1000watt, 1 ohmda 1000w veren bir anfi bakacaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metakip -- 22 Aralık 2010; 19:45:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maral255

Arkadaşlar bende 2 adet kicker cvr 12 var ama buna uygun hangi amfi kullacağım konusunda kararsız kaldım bu işten anlayan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim

baslarların bobinleri 4+4 mü? 2+2 mi?
  • basslar 4+4ohm amfi için bütçem 500 tl fazla açılamam bu fiyata ne ile beslerim bunları
  • for-x x-2 ve d-1 modeli arasında gidip geliyorum birde ikinci el jbl 1200.1 modeli aklıma geldi ama sizler daha iyi bilirsiniz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim bu hafta artık alcam
  • Eğer temiz bir 1200.1 bulursan 350 liraya kadar alabilirsin onun dışında for-x d-1 denemedim bilemiyorum ikinci eli para etmiyor sıfırı 500 üstü gereksiz onun yerine jbl tercih et. x-2 için aynı şeyi söyleyemiycem ben çok memnunum 4 adet gt4-12 beslediğim oldu 1 ohm stabil insan gibi kullanırsan gainleri düzgün yaparsan dc falan kaçırmıyor=)
    1-1200.1
    2-for-x x-2
    3-for-x d-1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1200.1 ikinci el temiz bulmak zor dediler bakalım bir kaç gün daha bekleyeyim olmazsa x-2 alayım
  • basları ancak 1 ohmda kullanabilirsin, jbl 1201.1 ve 1200.1 1 ohdma stabil değildir. (1200.1 için emin değilim). Audiobahn A1300HCT öneririm, 1 x 300W @ 4 ohms
    1 x 600W @ 2 ohms
    1 x 1200W @ 1 ohm

yalnız gain ayarlarının gerçekten bu işten anlayan prof bir kişi tarafından yapılması gerek, çoğu kişi 1 ohmda bas çalıştırır ama ence 1 ohmda bas kullanmak risklidir.
  • for-x x2 modelini aldım sesi yarıya kadar açamıyorum her yeri sallıyor iyi bir tercih oldu sanırım :)
  • Doğru tercih yapmışsın, bende kullanıyorum fiyat/performans çok iyi bir ürün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.