Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.658
Cevap
88
Favori
397.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, temel oyunu büyük bir oranda değiştiriyor:

- Tamamen yeniden yapılan yetenekler ve perkler

- Tamamen yeniden oluşturulmuş düşman ve dost yapay zeka

- Cyberpsycho'ya dönüşmeden ne kadarını kaldırabileceğinize dair yeni bir kapasiteye sahip yeni Cyberware sistemi

- Yeni Araç Savaşları

- Yeni Polis Sistemi

- Yeni Silahlandırılmış Araçlar (katananızı bir motosiklet üzerinde kullanabilirsiniz)

- Yeni Relic beceri ağacı köpek kasabasını keşfederek bulundu 

- Araçlar artık tamirciler yerine bir web sitesi üzerinden satın alınıyor 

- Araba Kovalamacaları 

- UI ve UX tamamen yeniden yapıldı

- Yeni Kurye Görevleri

- Arabaları çalmak için hackleyebilirsiniz

- Açık Dünyada Dinamik Grup Savaşları 

- Yeniden Düzenlenen Ganimet ve Zorluk 

- Yeni düşman çeşitliliği 

• Doom kullanıcısına yanıt
    yapay zekayı baştan oluşturmaları süper olmuş,bence dlc güzel olucaktır, itibarlarını birazda olsa toparlıyacaktır CPR 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vallahi açıklamaları okuyunca heyecanlandım grup savaşları neden yoktu o kadar eksik içerik varki. Umarım şu açıklamalar gerçekleşir.

Bu maddeler sadece dlc için mi ? Ana oyuna da eklenecek mi bu maddelerin her biri acaba ?

• Eklenecekmiş bir çoğunu eklemeyi hedefliyorlarmış, zorluk, yapay zeka, polis sistemi ve skill sistemi yenilensin yeterli.

• jackie geri dönsün babalar

Kesinlikle harika olacak ki ben şu hali ile bile hep diyorum oyun harika kesinlikle oynayın. Şehrin atmosferi hikayesi karakterleri yeter. Şimdi daha da iyi olacak

Ana oyunun çıkışındaki gibi sorunlarla karşılaşmamız çok olası. Kendimizi hazırlayalım.

• GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Çok babacan adamdı, iyi bir dosttu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Phantom Liberty (PS5) oynayabilmemiz icin Cyberpunk 2077 oyunu olmasi mi gerekiyor? Eger öyleyse Phantom Liberty’yi PS5 sürümü olarak alabiliyoruz fakat normal 2077 oyunu sadece PS4 var. Nasil olacak bu is?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 17 Haziran 2023; 4:2:17 >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt

Nasıl sadece ps4 var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt

Phantom Liberty dlc, ayrı oyun değil. Doğal olarak bir dlc yi oynayabilmeniz için ana oyun olması gerekli, yani neredeyse 1 senedir Phantom Liberty genişleme dlc si haberi var. Ayrıca oyunun PS5 sürümü de var, niye böyle bir şey söylediniz anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 17 Haziran 2023; 9:58:23 >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Phantom Liberty ayrı bambaşka bir oyun gibi diye haber çıkmıştı. Herhalde ondan dolayı soruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nier

Phantom Liberty dlc, ayrı oyun değil. Doğal olarak bir dlc yi oynayabilmeniz için ana oyun olması gerekli, yani neredeyse 1 senedir Phantom Liberty genişleme dlc si haberi var. Ayrıca oyunun PS5 sürümü de var, niye böyle bir şey söylediniz anlamadım.

Gece Store‘da geziniyordum. Sirf PS4‘ü gördüm. Yanlis görmüsüm. PS5 sürümü de varmis. Fakat Phantom Liberty ön siparisinde, bunu oynamak icin Cyberpunk 2077 gereklidir felan yazmiyordu. Veya ben göremedim. O yüzden sordum birbirinden bagimsiz mi acaba diye.

• Alacak olan bir an önce alsın bence. Eylül ayına kim öle kim kala 😀

Dolu dolu bir dlc olacak. Bazı yabancı kaynaklarda oyunu oynayanlar epey şaşırmış ve beğenmiş. Nerdeyse ana oyunla hiç alakası yok bambaşka bir deneyim olmuş diyen dahi var.

• tekrardan sans verdik Bu sefer umarım gol olur😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olacakk. Hele oyunu hiç oynamayıp yeni haliyle hem ana oyunu hem dlc yi oynayan gerçekten çıkamayacaklardır o evrenden oyundan.

• Cyberpunk 2077‘yi hic oynamadim. Oynamak icin DLC‘yi beklemelimiyim?! Daha mi mantikli olur? Ana oyunda degisiklikler oluyor mu DLC ile?

Türkiye‘den aldigimiz sürümde Dil: Almanca var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 17 Haziran 2023; 15:44:44 >
  • SOLID SNAKE kullanıcısına yanıt
    Ya hocam bu oyunu ilk kez oynayacak olanlara öyle çok imreniyorum ki...

Unutup da hiç bilmeden oynasam dediğim birkaç oyundan birisi oldu cyberpunk. Diğeri Rdr2 bir diğeri ve hatta en iyisi Mafia 1 (2002 versiyon) 😄

• SOLID SNAKE kullanıcısına yanıt

onlardan birisi benim tam 1 yıl bekledim

• 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.