Açıkçası yeni nesil güncellemesinden sonra oynamıştım PS5 te. Çok fazla hata , bug vb yoktu açıkçası. Sorunsuz bir şekilde oynamıştım sadece yan görev veren karakterlerden birisinin görevleri açılmayıp bug a girmişti sürekli olarak. |
CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (369. sayfa)
-
-
Selamlar arkadaşlar, bu motora hasta oldum, bunu nasıl garaja yada kendime ait yapabilirim.
-
Arkadaslar cikicak olan dlc yi ps5 deki ana hesabim uzerin den aldim fakat ana oyun baska hesap da Sorun olurmu.? Yoksa Dlc de ana oyunun oldugu hesabindami olmali.?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS4 Pro’da son güncelleme ile oynanır mı? Yoksa 400 lira çöp olur mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ps4 en eski kasasinda oymadim. Gayet de keyif aldim. Benim görüşüm asla çöp olmaz.
Ama yine de youtubede ps4 oynanış videolarına bakabilislrsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.61 Patch ile YouTube videolarında bir sorun görmedim. Peki DLC ile 854 TL mi? Yoksa ana oyunu 400’e tek almak mı? Kararsız kaldım.
PS5 yoksa bence DLC almayın hocam şimdilik. PC'de DLC'nin minimum sistem gereksinimleri, ana oyuna göre oldukça yüksek olarak açıklandı.
-
Teşekkür ederim hocam.
Merhaba arkdaşlar. Oyunu PC'de biraz oynamıştım. Sonra PS5te yeniden başladım. Sağda solda bulduğumuz notları okurken acayip bir gürültü geliyor kulaklıktan. Mikrofonlardan gelen dip gürültü gibi. Oyun esnasında yok
ama mesajları okurken, inventory'de gezerken falan deli edecek kadar yüksek.
Acaba kulaklıktan mı kaynaklanıyor diye deneme yaptım, tv hoparlöründen de geliyor. PC'de böyle sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
bu konuda bir fikri çözüm önerisi olan var mı?
-
bu dlc hangi zaman diliminde geçecek bilgi var mı? ona göre Hanako yu artık daha fazla bekletmeyeceğim göreve gidecem :D :D
-
Bu dlc alternatif son içerecek. Oyun bittikten sonrası değil yani. Spoiler vermeden ancak bu kadar anlatabiliyorum 😀
ana oyunda yaşadığımız sonlar yok mu sayılacak hocam yani öyleyse harika olur
-
Hocam hanako ile buluş görevinden öncesi bir dönemde başlayacak dlc. Araştırdığım kadarıyla böyle. Ayrıca dlc ile yeni bir son da eklenecek oyuna.
silverhand olsun da her dönemde geçebilir :D
-
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty — New Ways to Play
Cyberpunk 2077youtubeTake a closer look at the new features coming to Cyberpunk 2077 together with the Phantom Liberty expansion! Some of these features will be also added to the base game — as part of Update 2.0 which will be available on the current-gen consoles and PC! Cyberpunk 2077: Phantom Liberty arrives on September 26th on Xbox Series X|S, PlayStation 5, and PC. Pre-order now: https://www.cyberpunk.net/buy #PhantomLiberty is an upcoming spy-thriller expansion for #Cyberpunk2077. Return as cyber-enhanced mercenary V and embark on a high-stakes mission of espionage and intrigue to save the NUSA President. In the dangerous district of Dogtown, you must forge alliances within a web of shattered loyalties and sinister political machinations. Do you have what it takes to survive? Learn more: https://www.cyberpunk.net/phantom-libertyhttps://www.youtube.com/watch?v=zBrkG3aeWCc -
DLC ile beraber gelecek bütün yenilikler ücretsiz bir şekilde ana oyuna da eklenecekmiş Update 2.0 ile.
-
👍 tam bunu merak ediyordum, 2.5 yıl önce sadece ana görevleri yapıp bitirmiştim. Şimdi dlcli olarak aldım DLC çıkana kadar ana onu oyunu bitiriyim diyordum. Bekleyim o zaman ya dlcyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu hiç bitirmeyip beklediğime değecek gibi görünüyor. Keşke daha öncesi gelse 2.0 update. Oyun dosyaları bozuldu bekleye bekleye
-
Keşke Jackie tekrar hortlasa geri gelse
-
DLC ile birlikte çöp ötesi bug'ları, gram işe yaramayan skill ağacını ve 5 IQ npc'leri de düzeltecekler sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X