Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.652
Cevap
91
Favori
395.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Starfield haldur huldur oynayıp bitirdim. Sırf dlc ye yetişeyim diye , sabırsızlıkla bekliyorum.

• oyun hala fps mi ? bu kadar detaylı karakter hazırlama ekranı sunup oyuna fps yapmışlardı ya senelerce önce yuh demiştim..

• Oyunda New game plus varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • supressor kullanıcısına yanıt
    Yok hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberpunk 2077: Phantom Liberty — Behind the Scenes: Official Cinematic Trailer

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, ÇıktıCyberpunk 2077youtube
    Cinematic Trailer left you hungry for more? Check out some behind-the-scenes of the video made by the amazing artists from @goodbyekansasstudios! 🎥 Cyberpunk 2077: Phantom Liberty arrives on September 26th on Xbox Series X|S, PlayStation 5, and PC. Pre-order now: https://www.cyberpunk.net/buy #PhantomLiberty is an upcoming spy-thriller expansion for #Cyberpunk2077. Return as cyber-enhanced mercenary V and embark on a high-stakes mission of espionage and intrigue to save the NUSA President. In the dangerous district of Dogtown, you must forge alliances within a web of shattered loyalties and sinister political machinations. Do you have what it takes to survive? Learn more: https://www.cyberpunk.net/phantom-liberty
    https://www.youtube.com/watch?v=Q6L92ujZLjE
  • İncelemeler Gelmeye başladı.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Reviews

• GameSpot - 10

• WellPlayed - 10

• Forbes - 10

• Press Start - 10

• GamingTrend - 95/100

• IGN - 9

• Push Square - 9

• Windows Central - 4.5/5

• PCGamer - 87/100

• Game Informer - 8.5

Metacritic - 91

OpenCritic - 90

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 20 Eylül 2023; 20:37:32 >

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

King çok sağlam geldi, her detayı baştan düzenleyip geliştirmişler. Yıllardır 2.kez başlamadım, %100 değecek.

• Bu sefer oldu galiba 😄

• 2.0 için nedir bu naz arkadaş sal gelsin yama, tam saat kaçta açılacak indirme?

• Yama bugün mü indirilecek

• supressor kullanıcısına yanıt
    17:00 da yayın yapacaklarmış. Yayın sonunda yüklenebilir olacakmış. Tahmini 2 saat sürse 19:00 gibi hazır diyolar nette.

• Phantom Liberty paketine sahip olmayanlar da 2.0 güncellemesi alacak mı arkadaşlar ? Oyunu beklete beklete 3 sene geçti artık oynayayım diyorum.

• Alacaklar kaçırmasınlar CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı 

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı
  • Evet alacak. 2.0 güncellemesi ücretsiz. Hikaye DLC'si ücretli sadece.

Arkadaşlar yeni güncellemeyi ps5 de deneyen oldu mu performans ve grafikler nasıl?

• Başladım indirmeye açılmış.

Edit: baya toparlamış ciddi anlamda iyi halde. O sükse yapan oyun hala değil ama şuanki haliyle çıksaydı ciddi bir puan alırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin10oktay -- 21 Eylül 2023; 23:50:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4 saat denedim çatışmalar yapay zeka dengelenmiş, tüm sistemi baştan dizayn etmeleri harika oldu. Hiç bitirmediğime çok mutlu oldum. Gene arada bir iki glicth raslanıyor fakat kesinlikle baltalamıyor. 30 Fps oynanmıyor maalesef, red engine çöpe atılacak bir motor.

• Arkadaşlar oyun Ps5 üzerinde 60 fps oynanıyor mu? Steam'de Phantom Libery dlcsini aldım geçen ama konsol aldıktan sonra acaba konsol üzerinden mi oynasam diyorum şimdi. Pc'yi oyun için açtığım yok üç haftadır.CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı 

• Klavye fare desteği getirmemişler yine yazıklar olsun, Xbox'ta var PS5'te yok. Gamepadle çekilecek çile değil şu oyundaki loot muhabbeti. Bari auto-loot ekleselermiş o da yok.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Evet konsolların tamamında 60 fps var. Yalnız pc niz sağlamsa path tracing için sırf pc de oynanır 😀 En sağlam ekran kartlarını dahi ağlatan görsel şölen için değer 😄

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

3070 ti var. Pcde de oynasam kolla oynarim zaten. Hic ekstra masrafa gerek yok o zaman.CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.