Şimdi Ara

D&D Neverwinter Sınıflar-Irklar ve Oynanış Videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
10
Favori
108.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bugün 6 saat falan sonraya bir geri sayım yapıyor. O bittikten sonra oyuna girebilcez mi?

Evet.Bizim saate göre 7'de açılıyor oyun.
  • Beyler ırk avantajları varmış mesela rogue için en iyisi human priest icin en iyis elf falanmış beni aydınlatıcak varmı hangisi icin hangisi idealdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardReaction

Beyler ırk avantajları varmış mesela rogue için en iyisi human priest icin en iyis elf falanmış beni aydınlatıcak varmı hangisi icin hangisi idealdir.

Şu şekilde ; Elf'in +2 Dexterity , +2 Charisma ve Elven Accuracy (Kritik vurma şansını %1 arttırıyor) adında racial pasifi var.Hem pasiften dolayı hem de Dexteritynin ana statı olmasından dolayı bu ırk Trickster Roguelar için uygun.Veya Human ırkı +2 Constitution ve Versatile Defense'e (%3 defans arttırıyor) sahip.Bu yüzden Guardian Fighter veya Great Weapon Fighter klasları için uygun.

Irk bonuslarına şurdan bakabilirsiniz :http://nw.perfectworld.com/about/races

• 5-6 saat kaldI
  • Oyunda drow ırkı yok ama üstteki linkte drowu koymuşlar sonradan mı gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Oyunda drow ırkı yok ama üstteki linkte drowu koymuşlar sonradan mı gelecek?

Sanırım paralı satılıp , sonradan bedava olacakmış.Bu arada otomatiğe bağladım , her yoruma cevap yazıyorum Oyunu sadece deneme amaçlı değilde ciddi olarak oynayacak kişiler varsa , şöyle 1 hafta kadar oynadıktan sonra genel bir rehber hazırlayabiliriz.Irklar , klaslar , oynanış , AD-ZEN , binekler , SSS gibi.
  • Oyun 9:00 da açılacak demişti biri baktım halen açılmamış ?
    Tek kuşkum Perfect World'un oyunu satması. Keşke oyun p2p olsaydıda ayda 20 lira verip geyirerek oynasaydık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 30 Nisan 2013; 13:56:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Oyun 9:00 da açılacak demişti biri baktım halen açılmamış ?
    Tek kuşkum Perfect World'un oyunu satması. Keşke oyun p2p olsaydıda ayda 20 lira verip geyirerek oynasaydık..

Aynen b2p olması daha iyi olurdu
  • bu oyunun trade sistemi nasıl acaba path of exile gibi ise yani alttan chatten itemi yazıp ise hiç başlamıyacam tam bir işkence o sistem ama diablo 3 gibi bir sistemi varsa bşalamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Oyun 9:00 da açılacak demişti biri baktım halen açılmamış ?

Aynen b2p olması daha iyi olurdu

Psiko nun yazdıgının aynısını ilk ben yazdım bu konuda sende cevap olarak

"2p,b2p farketmez.Önemli olan shop'ta ne satıldığı.Mesela lol ve tf2 de f2p.Mmo değil ama shopta satılanlar oyuna etki etmediği için çok popüler'ler.

Yıllardır söylüyorum.Aylık ücret sistemi yavaş yavaş silinecek.Artık oyuncular uyandılar.
    " yazdın.

adam mı seç,ionuz yukardaki mesajına cevap olarakda oyuncu uyandı muyandı hikaye. adam gibi oıyun yok ondna p2p yapamıyorlar 1yil sonra oyunda lore yok bişe yok patlıyor end gameler bırakıyorlar ozamanda f2p ceviriyorlar. 1000 tane f2p oyunun 995 tanesi w2p dir geri kalan istisnalar zaten yani çok fark eder.

• oyunun marketine biraz baktım binekler petler var gereksiz. bide kıyafetleri boyama falan. tabi bide anahtar var. ne anahtarı, tabikide oyunda sağdan soldan lootladığımız mini sandıkları açmak için. çantamız kitli sandıklarla dolucak anlaşılan ve bunları açmak için anahtar almak gerekiyo. ilk levellerda etkisi olmayabilir ama eminim yüksek level sandıklarda sağlam şeyler vardır ve bunları sadece anhatar alan kişiler açabilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10010001

bu oyunun trade sistemi nasıl acaba path of exile gibi ise yani alttan chatten itemi yazıp ise hiç başlamıyacam tam bir işkence o sistem ama diablo 3 gibi bir sistemi varsa bşalamayı düşünüyorum

Trade House var.Bildiğin Auction House sistemi.
  • @mert1905x

Haklısın orada sana cevap olarak yazmıştım.Burda ufak bir hata yapmışım.Arkadaşın lafını b2p olarak anlamışım ama o aylık ücretten bahsetmiş bende şimdi farkttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

@mert1905x

Haklısın orada sana cevap olarak yazmıştım.Burda ufak bir hata yapmışım.Arkadaşın lafını b2p olarak anlamışım ama o aylık ücretten bahsetmiş bende şimdi farkttim

Arkadas dememişte ben zaten b2p olsun yazmıstım
  • Olm yapmayın lan rencide oluyorum.
    TOPLAŞIP BİR (1) SERVERDA oynaşalim bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 30 Nisan 2013; 18:56:20 >

• Bu arada büyücü actım bildigin narutodaki mühürleri yapip buz yaptı yerleri güzel olmus
  • 1dk kala launcher da beklim dedim login oldum 300mb patch yüklüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

1dk kala launcher da beklim dedim login oldum 300mb patch yüklüyo

Bende beyaz ekran cıktı tövbelik.
  • o patch'ten sonra , tekrar launcher çalışmıyor. Harika bir başlangıç yaptılar, beyaz ekranda kalıyor launcher :D

bu olay yüzünden forumlarına mesajlar yağmaya başladı..
  • ben oyundayım şuan 30dk olmustur gireli.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.