Şimdi Ara

D&D Neverwinter Sınıflar-Irklar ve Oynanış Videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
10
Favori
108.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam harbiden aşmış 800£ ile 60 level hemde 1 günde oyunun dengeli olmadığı burdan belli değil mi yahu
  • o kotu olmus ya hevesim kactı simdi birde az skill mi var bana mı oyle geldi
  • Okadar para ile fark olacaksa bırakın olsun
  • 1 günde 800€ harcamayı mantıklı buluyosa bırakın sevinsin Oyunun yapımcılarıda onun gibi kerizleri gördükçe sevinir.
  • parayla level atlanması p2w olduğunu göstermez. 60 lvl olur ama dungeon yapacak adam bulamaz. bekler 1 ay herkes 60 olunca dungeon yapmaya başlar. yani sadece level atlamayı kolaylaştırıcaksa hiç problem yok. parayla item alma artı vurma taşları felan satılmasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

parayla level atlanması p2w olduğunu göstermez. 60 lvl olur ama dungeon yapacak adam bulamaz. bekler 1 ay herkes 60 olunca dungeon yapmaya başlar. yani sadece level atlamayı kolaylaştırıcaksa hiç problem yok. parayla item alma artı vurma taşları felan satılmasında.

Katılıyorum Ayrıca muhtemel ilk 2-3 ay herhangi birşey koymazlar.Ondan sonra eklerler oyunun dengesini bozacak ne varsa.Benim tahminim böyle ama umarım bu şekilde olmaz.Şu serinin de adını kötüye çıkarırlarsa helal olsun derim , büyük bir saçmalığa daha imza atmış olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 27 Nisan 2013; 22:57:45 >
  • 800 Euro ( 1600 TL) verip 60 olduysa gercekten oyundan nasıl zevk alıncagını biliyormuş çok sacma bir hareket

verilen konu linkinde hardicon adlı üye " so sad, max level in 2 days. " yazmış , sanırım para harcamadan 2 günde 60 olmuş bunu yazdıgına göre :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OracionSeis -- 27 Nisan 2013; 22:56:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toridishler

acaba diger oyunculara pk yapabiliyormusyuz ?_? teradaki gibi pk modu gibi bi secenek mi var? yoksa direk atak yapabiliyomuz?

openworld değilki oyun. hep dungeonlarda oynanıyo. yani ben dışarı çıkim kasayım diye bi olay yok. dungeon sırası alıp beklicen veya solo takılıcaksın zindan yapıcaksın paso. kusana kadar.

hmm sureki mahsenlerde geciyosa oyun sıkabılır bugun indirmeye basladim 3.1 gb yaziyodu aklimda soru isaretleri vardi cbt test oldugu icin olabilir diyordum demekki tera gibi veya arceage gibi haritalari buyuk degil o yuzden 3.1 gb.birde acaba kale savaslari gibi etkinlikjler varmi yoksa sadece kascaz mi belli bir lwl kadar?_? en azindan archlordaki gibi kale savaslari olursa guzel olur guildin bi anlami olur yoksa raiderz gibi anlami olmadan guildlere girmek sıkar acikcasi .

• sürekli mahzenlerde geçmiyor açık alanları bolca bulunmakta ama bu alanlar birbiri ile bağlantılı değil bir alandan diğerine geçmek için portallardan geçmen gerekiyo aynı guild wars 2 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

sürekli mahzenlerde geçmiyor açık alanları bolca bulunmakta ama bu alanlar birbiri ile bağlantılı değil bir alandan diğerine geçmek için portallardan geçmen gerekiyo aynı guild wars 2 gibi

Yani açık alanda kasarken birileriyle parti kurup devam edebiliyor muyuz? Yoksa oralara da partiyi kurup mu girmek gerekiyor?
  • evet sıradan yaratıklar keserken party kurup daha hızlı yaratık kesebiliyosunuz
  • Oyun yazın türkçe olarakta gelecekmiş.

Haber çok yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Oyun yazın türkçe olarakta gelecekmiş.

Haber çok yeni

Türklere ayrı server açmasınlarda gerisi mühim değil. sırf Türkler olunca oyun berbat bi hal alıyo. küfürler küfürler. önünü alamıyosun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Oyun yazın türkçe olarakta gelecekmiş.

Haber çok yeni

Türklere ayrı server açmasınlarda gerisi mühim değil. sırf Türkler olunca oyun berbat bi hal alıyo. küfürler küfürler. önünü alamıyosun

Aslında tam tersi , Türklere ayrı server açıyorlarsa açsınlar.Büyük bir Türk nüfusu eu serverını bırakıp oraya geçer.(En yakın örneği LoL) Biz de rahat ederiz eu serverında Ama tabi Türkiye serverı açıldı diye normal eu serverında ip ban vs. tarzı birşey yapmazlar umarım.(Sanmıyorum öyle birşey yapacaklarını ama PWI bu napacağı belli olmaz)

• Yarın Türkiye saati ile 19:00'da açılıyo oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anilglr -- 30 Nisan 2013; 14:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anilglr

Yarın Türkiye saati ile 9:00'da açılıyo oyun.

Yanlış bilgi vermeyin insanlara. PSD zamanı ile 9:00 da açılıyor. O da Türkiye saatiyle 19:00 oluyor. Bugün saat 19:00 da açılacak oyun
  • arkadaşlar oyunda teradaki gibi ırklar olupta ırk savaşı olmaması saçmalığı varmı? çünkü oyunda gördüğüm kadarıyla şeytanımsı bi ırk var eğer elflerle bu ırk kapışamıcaksa ne anladım ben bu oyundan. onu geçtim bari savaş arenaları olsa? pvp açısından nasıl bizi bağlayacak birşey varmı oyunda. birde skill ağacı nasıl genişmi? insanı oyuna bağlayan bir etkende bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 30 Nisan 2013; 9:58:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

arkadaşlar oyunda teradaki gibi ırklar olupta ırk savaşı olmaması saçmalığı varmı? çünkü oyunda gördüğüm kadarıyla şeytanımsı bi ırk var eğer elflerle bu ırk kapışamıcaksa ne anladım ben bu oyundan. onu geçtim bari savaş arenaları olsa? pvp açısından nasıl bizi bağlayacak birşey varmı oyunda. birde skill ağacı nasıl genişmi? insanı oyuna bağlayan bir etkende bu

pvp arenaları var. açık dünya oynanışı olmadığından ırk savaşları mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

arkadaşlar oyunda teradaki gibi ırklar olupta ırk savaşı olmaması saçmalığı varmı? çünkü oyunda gördüğüm kadarıyla şeytanımsı bi ırk var eğer elflerle bu ırk kapışamıcaksa ne anladım ben bu oyundan. onu geçtim bari savaş arenaları olsa? pvp açısından nasıl bizi bağlayacak birşey varmı oyunda. birde skill ağacı nasıl genişmi? insanı oyuna bağlayan bir etkende bu

5v5 battleground var şu anda.İlerde eklerler muhtemel daha fazla pvp modu.Ama yapımcılarında dediği gibi pve bazlı bir oyun bu.Yani pvp'sinden çok fazla birşey beklemeyin.Skill ağacı şu şekilde ; önce Heroic Feat denilende kısımda ilerliyorsun.Yanlış hatırlamıyorsam 11 levela gelince bu featler 3'e ayrılıyor.Örnek olması açısından control wizard featleri :http://ricardo.ishibashi.com.br/neverwinter/control_wizard_feat.html

• Bugün 6 saat falan sonraya bir geri sayım yapıyor. O bittikten sonra oyuna girebilcez mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.