Şimdi Ara

D&D Neverwinter Sınıflar-Irklar ve Oynanış Videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
10
Favori
108.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grandcross

pvpsi çok güzeldi hele herkes eşit biçimde ezik olunca dahada güzeldi :D

tek başıma 3 adam aldığımda oldu (roguelerin sekmeli bi skilli var onla ve adamların canları çok az kamıştı triple attım :D) 1 adamı kesmek için 3 kişi 10 dk harcadığımızda oldu gerçekten çok zevkli (adamın arkasında sağlam cleric vardı clerici kesmeden adamı öldüremedik)

oyun ayın 30unda salı günü türkiye saatiyle tam 20:00 da açılacak

Sana biraz soru sorcam cevaplarsan mutlu olurum kardeşim :)

Oyunun sitesi bumuhttp://nw.perfectworld.com/

Oyunu şimdi indirsem 30 unda sadece patch ile open betaya giriş yapabilirmiyim ?

Oyunda okçu classı varmı varsa zevklimidir.(c9 ve vindictus ve terada archer oynadım c9 ve vindictusda max lvldim kite önemli benim için)

Oyunda solo ilerleyebiliyormuyuz yoksa party faktörü ön plandamı partisiz çokmu zorlanırız ve partisiz zorlanmicak class varmı ?

Oyunda cleriğe duyulan ihtiyaç fazlamı ?

Oyun f2p mi b2p mi f2p ise cash shopda oyuna cok fazla etki edicek eşyalar varmı xp arttırıcı vb olursa sorun yok bunun haricinde ?

Perfect world bana kalırsa kötü bir firma oyunda lag oluyormu delay faktörü nasıl delay varmı ? Non target bir oyun olduğu icin delay önemli.

PvP de classlar arası dengesizlik varmı varsa en gücsüz class hangisi (pvp bakımından) yoksa iyi oynayan kazanırmı.

Party icin max adam sayısı kaç oluyor 6 mı 8mi cok kişi başlicamız için önemli bilgiler bunlar :)

Kaç class kaç ırk var ?

Sorularım bu kadar cevaplarsan beni aydınlatmış olursun şimdiden tşk ediyorum.

• Arkadaşın sorularını cevaplarsanız benim kafamda da soru işareti kalmaz.Age of Wushu'dan sonra ilaç gibi geleceğe benziyor.
  • Perfect world'ü görünce moralim bozuldu. Adamların artık adam akıllı bir oyun yapmaya karar verip başardıklarına inanarak indirip oynayacağım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardReaction

quote:

tek başıma 3 adam aldığımda oldu (roguelerin sekmeli bi skilli var onla ve adamların canları çok az kamıştı triple attım :D) 1 adamı kesmek için 3 kişi 10 dk harcadığımızda oldu gerçekten çok zevkli (adamın arkasında sağlam cleric vardı clerici kesmeden adamı öldüremedik)

Oyunu şimdi indirsem 30 unda sadece patch ile open betaya giriş yapabilirmiyim ?

Oyunda okçu classı varmı varsa zevklimidir.(c9 ve vindictus ve terada archer oynadım c9 ve vindictusda max lvldim kite önemli benim için)

Oyunda solo ilerleyebiliyormuyuz yoksa party faktörü ön plandamı partisiz çokmu zorlanırız ve partisiz zorlanmicak class varmı ?

Oyun f2p mi b2p mi f2p ise cash shopda oyuna cok fazla etki edicek eşyalar varmı xp arttırıcı vb olursa sorun yok bunun haricinde ?

Perfect world bana kalırsa kötü bir firma oyunda lag oluyormu delay faktörü nasıl delay varmı ? Non target bir oyun olduğu icin delay önemli.

PvP de classlar arası dengesizlik varmı varsa en gücsüz class hangisi (pvp bakımından) yoksa iyi oynayan kazanırmı.

Party icin max adam sayısı kaç oluyor 6 mı 8mi cok kişi başlicamız için önemli bilgiler bunlar :)

Kaç class kaç ırk var ?

başlıyorum :D
    1: evet oyunun sitesihttp://nw.perfectworld.com/ bu
    2: oyunun updaterinde zaten bir sayaç var sayaç biter bitmez girebileceğiz ve sayaç salı gününün saat 20:00 ını gösteriyor
    3: okçu class şu anda yok ama bildiğim kadarı ile bütün classların en az bir tane range yetenekleri var ben rogue ile oynadım ve bıçak atma yeteneğim vardı range olarak (iyide vuruyodu :))
    4: oyunda görevler zaten tek kişi rahat yapılabilecek seviyede belli levelerde dungeonlar var onlarada wowdaki lfg gibi bi sistemle rahat 4 kişi daha bulabiliyorsun
    5: pvpde bir cleric bile güzel oynadığı taktirde herşeyi değiştiriyor (pve yi tam olarak bilmiyorum beta süresince 15 level olabilmiştim ve bir kaç kere dungeon yapma fırsatım oldu cleric oluncada kolaylıkla bitti dungeon :))
    6: oyun f2p olucak bildiğim kadarı ile cash shoptaki bütün itemleri biraz zorlansakta para harcamadan alabileceğiz. oyunun dengesini bozmak yerine daha çok şekil amaçlı bir shopu var işte mount falan
    7: oyunu yurtta oynamama rağmen lag gibi bi sorunla karşılaşmadım (karşılatığım oldu ama yurdun internetine 20 kişinin girmesi sonucu oluşan bi lag :)
    8: pvp ezik levellerde çok dengeliydi herşey sizin nerde ne yapacağınıza bağlı olarak ilerliyodu ama ilerki levellerde ne olur bilmiyorum
    9: party için max 5 kişi oluyodu ilerki levelerde raid falan varsa bu sayı artıyordur
    10: sayfanın en başında yazan ırklar ve classlar var

Human - Elf - Half Elf - Dwarf - Drow - Tiefling (drow betada oynanabilir değildi ki oyun çıktığındada sanırım para ile satılıcak drow ırkı)
    Guardian Fighter (bildiğin tank ölmüyo gerçekten eğer arkasında bi cleric varsa 3 kişiye rahat dayanıyo)
    Great Weapon Fighter (eğer iyi oynanırsa bütün bi partyi dağıtır bu çok güçlü ama güçsüz taraflarıda yok değil)
    Devoted Cleric (oynaması nası bişi bilmiyorum ama gerçekten yararlı bi class)
    Trickster Rogue (ben betada bunla oynadım zevkiydi güzeldi hızlıydı )
    Control Wizard (iyi skilleri var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandcross -- 26 Nisan 2013; 22:16:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HardReaction

quote:

Kaç class kaç ırk var ?

başlıyorum :D
    1: evet oyunun sitesihttp://nw.perfectworld.com/ bu
    2: oyunun updaterinde zaten bir sayaç var sayaç biter bitmez girebileceğiz ve sayaç salı gününün saat 20:00 ını gösteriyor
    3: okçu class şu anda yok ama bildiğim kadarı ile bütün classların en az bir tane range yetenekleri var ben rogue ile oynadım ve bıçak atma yeteneğim vardı range olarak (iyide vuruyodu :))
    4: oyunda görevler zaten tek kişi rahat yapılabilecek seviyede belli levelerde dungeonlar var onlarada wowdaki lfg gibi bi sistemle rahat 4 kişi daha bulabiliyorsun
    5: pvpde bir cleric bile güzel oynadığı taktirde herşeyi değiştiriyor (pve yi tam olarak bilmiyorum beta süresince 15 level olabilmiştim ve bir kaç kere dungeon yapma fırsatım oldu cleric oluncada kolaylıkla bitti dungeon :))
    6: oyun f2p olucak bildiğim kadarı ile cash shoptaki bütün itemleri biraz zorlansakta para harcamadan alabileceğiz. oyunun dengesini bozmak yerine daha çok şekil amaçlı bir shopu var işte mount falan
    7: oyunu yurtta oynamama rağmen lag gibi bi sorunla karşılaşmadım (karşılatığım oldu ama yurdun internetine 20 kişinin girmesi sonucu oluşan bi lag :)
    8: pvp ezik levellerde çok dengeliydi herşey sizin nerde ne yapacağınıza bağlı olarak ilerliyodu ama ilerki levellerde ne olur bilmiyorum
    9: party için max 5 kişi oluyodu ilerki levelerde raid falan varsa bu sayı artıyordur
    10: sayfanın en başında yazan ırklar ve classlar var

Human - Elf - Half Elf - Dwarf - Drow - Tiefling (drow betada oynanabilir değildi ki oyun çıktığındada sanırım para ile satılıcak drow ırkı)
    Guardian Fighter (bildiğin tank ölmüyo gerçekten eğer arkasında bi cleric varsa 3 kişiye rahat dayanıyo)
    Great Weapon Fighter (eğer iyi oynanırsa bütün bi partyi dağıtır bu çok güçlü ama güçsüz taraflarıda yok değil)
    Devoted Cleric (oynaması nası bişi bilmiyorum ama gerçekten yararlı bi class)
    Trickster Rogue (ben betada bunla oynadım zevkiydi güzeldi hızlıydı )
    Control Wizard (iyi skilleri var)

Dibin adamısın.

• acaba diger oyunculara pk yapabiliyormusyuz ?_? teradaki gibi pk modu gibi bi secenek mi var? yoksa direk atak yapabiliyomuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toridishler

acaba diger oyunculara pk yapabiliyormusyuz ?_? teradaki gibi pk modu gibi bi secenek mi var? yoksa direk atak yapabiliyomuz?

openworld değilki oyun. hep dungeonlarda oynanıyo. yani ben dışarı çıkim kasayım diye bi olay yok. dungeon sırası alıp beklicen veya solo takılıcaksın zindan yapıcaksın paso. kusana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 27 Nisan 2013; 14:47:19 >
  • 3 gun kaldi acaba 200$ verip erken baslayanlar cok var midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200$ verenlere bine verilecek ya peki para vermeyenlerin bineği hiçmi olmayacak. bide bineği napıcaz sonuçta openworld bi oyun değil
  • 3 gün kaldı he hadi bakalım
  • OB client'i aktifmi şuan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

OB client'i aktifmi şuan ?

valla ben indiriyorum. büyük ihtimal ob clientidir. çünkü 200$ lık kazığı yiyenlerin şuan oynuyo olması gerekiyo. demekki client ob nin.
  • Hocam bi clan falan kurulucak mı bende oyun arıyordum guzele benziyo baslayasım var ve oyun icin bi rehber hazırlanıcak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

OB client'i aktifmi şuan ?

valla ben indiriyorum. büyük ihtimal ob clientidir. çünkü 200$ lık kazığı yiyenlerin şuan oynuyo olması gerekiyo. demekki client ob nin.

Çekeyim bende yavaştan
  • ben size ancak 2 ay sonra katılırım clan kurarsanız
  • Dün bir forumda adamın biri 1 günde 60 level olmuş parayla. Yani max level olunabiliyormuş item shoptan alınanlarla. Pay to win diye çok eleştiriler vardı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • hocam bide oyunu biraz daha anlatsanız dungeonlar cok mu mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiLemon

Dün bir forumda adamın biri 1 günde 60 level olmuş parayla. Yani max level olunabiliyormuş item shoptan alınanlarla. Pay to win diye çok eleştiriler vardı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

O kadar adaletsiz olmamalı item shop eğer haber doğruysa bu kötü bir şey sonuçta
  • pw oyunları genelde p2w oluyor.bkz. woi,boi.Deneriz bakarız shoptakiler dengeyi çok bozuyorsa bye deriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandrian

quote:

Orijinalden alıntı: LiLemon

Dün bir forumda adamın biri 1 günde 60 level olmuş parayla. Yani max level olunabiliyormuş item shoptan alınanlarla. Pay to win diye çok eleştiriler vardı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

O kadar adaletsiz olmamalı item shop eğer haber doğruysa bu kötü bir şey sonuçta

Haber gerçek bakın bahsettiğim başlık buhttp://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/634/view/forums/thread/383497/Grats-to-first-lvl-60.html Crafting yaparak level atlamış, hızlı crafting için de astral diamonsları kullanmış. Sanırım bu astrallar markette satılanlar oluyor. Oyun sistemini bilmediğim için tam olarak nasıl yaptığını anlamadım ama 800 euro harcamış 1 günde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.