Şimdi Ara

D&D Neverwinter Sınıflar-Irklar ve Oynanış Videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
10
Favori
108.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1905x

ben oyundayım şuan 30dk olmustur gireli.

belli aralıklarla "Server not responding" çıkıyor mu sende?
  • Giremicez heralde hala beyaz ekran
  • ben 20dk dır oyundayım dragon serverı dwarf açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Giremicez heralde hala beyaz ekran

En kısa zamanda düzelir umarım 5 gündür kuduruyorum :D
  • Biz arkadaşlarla dragon serverındayız sizde oraya gelin
  • giremiyoruz ki oyuna
  • En kısa zamanda laucherı onarıcaz diye açıklama geldi siz nasıl oyundasınız merak ettim
  • Bende Dragon sunucusundayım

Dwarf Celeric
  • Demin bir sorun olmadan oyuna girdim arkadaş giremiyordu.Bir çıkayım dedim şimdi ben de giremiyorum.Forumu falan da yavaş düzeltirler umarım kısa zamanda.
  • Coğunluk hangi serverde beyler veya dh olarak tek bir servere musallat olalım
  • launcher bembeyaz bende, geldi login olma seçeneği fakat bu seferde crash verdi oyunu başlamadan bitirdiler helal olsun yakında kapıya kilidi vururlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 30 Nisan 2013; 19:58:27 >
  • girebilen varmı yada girip çıkıp bir daha girebilen ? bu kadar beklentim olan cryptic daha baştan batırdı yahu
  • ne zaman düzelcek bu beyaz ekran
  • oyun dünyasında yenisiniz galiba,Open beta açlışınında ki aksiliklerle oyunu bitirdinizÖnemli olan buradaan toparlayabilmeleri.

Bende beklemedeyim anca gece girerim gerçi
  • launcher yine gitti

closed beta da da aynısı olmuştu perfect world un oyunlarında oluyor bu olay sürekli

az önce arkadaş girdi oyuna geri çıktı şimdi giremiyoruz

nasıl çözüldüğünü bulan olursa yazsında girelim
  • dragon serverinde rogue açtım (yine :D) adı: Jusca beraber oynarız dragona gelin :)

internet gitti geldi giremiyorum :(
  • Launcher'a update geldi

giremeyenler, sürekli launcher ı kapatıp açarak tekrar deneyin, ben bu şekilde girdim
  • ben 19dan beri oyundayım

yalnız oyun acayip sıktı. habire görev veriyo zindan yapıyorum. dedim çok sıkıcı böyle grup kurayım, topladım 2-3 adam dungeona girmek için toplandık dungeon başladı adamlar yok, çünkü görev benim olduğundan yalnız yapmam gerekiyomuş. kusucam sıkıntıdan ya.
  • bu beyaz launcher ekranı düzelmicek heralde
  • 10 levelde dungeonlar başlıyo hatta onunla ilgili bi görevde veriyo görevin yanında grup görevidir yazması lazım o işte dungeon görevi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.