Şimdi Ara

d deki windows a format atmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayarımı daha önce vistadan xp ye çevirmiştim. O zaman xp'yi kurarken D: sürücüsüne kurmuşum. Şimdi tekrar vistaya recovery disk ile döneceğim ama öncelikle hem d: hemde c: sürücüsüne format atacağım. Ancak Xp cdsiyle başlattıktan sonra heiçbir disk bulunamadı diyor bilgisayar. Bunun nedeninin d: de kurulu olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Şimdi bilgisayara nasıl format atabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

• Dediğin gibiyse windowsdan biçimlendir d yi.
  • diski kullanan bütün uygulamaları kapatın sonra tekrar deneyin diyor herşeyi kapatıyorum ama biçimlendirmiyor. Kapatmam gereken başka bişey var mı?
  • muhtemelen xp cd nizde sata harddiskinize ait sürücü mevcut değil, xp cd nize sata diskiniza ait sürücüyü entegre edip, fotmat atabilir

yada elinizdeki recovery disk ile format atıp kurulumu yapabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lervolerto

muhtemelen xp cd nizde sata harddiskinize ait sürücü mevcut değil, xp cd nize sata diskiniza ait sürücüyü entegre edip, fotmat atabilir

yada elinizdeki recovery disk ile format atıp kurulumu yapabilirsiniz.

Sata sürücüsü istese arkadaşın dediği hatayı vermez.
  • peki nasıl entegre edebilirim yada recovery diskle nasıl format atabilirim? Çünkü recovery disk sadece c üzerine kuruyor direkman yani d: ile alakalı hiçbir işlem yapamıyorum yada nasıl yapılır bilmiyorum.
  • C: üzerine kurarken d: ye format da atabilirsin, böyle bir seçenek yoksa vista kurulumundan sonra d: sürücüsüne sağ tıklayıp biçimlendirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende vista kurduktan sonra d ye sağ tıklayıp format atmayı düşündüm şimdi. Bilgisayarda bi sorun yaratmaz değil mi?
  • Birde ben vista kurduktan sonra bilgisayar açılırken bootta xp yada vista diye bi seçenek çıkacak diye düşünüyorum ama biçimlendirince o gitmeyecek ve çalışmayacakta sorun yapacak ?
  • wistada bilqisayarını aç hocam D sürücüsüne fotmat at bunu ms-dos kipinden sırasıyla

d:
    format d: yada dir format d:
    enter

olarak yap
    yeniden başlat biosdan cd room u göster tak cd at tekrardan reseti c: yi formatlayıp windows xp kur sorunsuz olacaktır
  • zaten bende xp var xp yi silmeye çalışıyorum sorunumuz bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flame_guard -- 13 Ocak 2009; 22:32:42 >
  • hiren boot cd indir. google dan aratarak bulabilrsin. partition magic le istediini rahatlikla yapabilirsin.
  • programda benim sorunumu giderecek kısmı anlatabilir misin nasıl yapacağımı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.