Şimdi Ara

D diskinin üstüne yanlışlıkla Windows yükledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok aşırı dertliyim lütfen yardımcı olun.2 hafta evvel pcyi windows 8.1 yapayım dedim karşıma çıkan disk seçimi menüsünde yanlışlıkla D diskini seçmişim windows oraya kuruldu. Sonra daha da saçma bir işlem yapıp tekrar diskleri silip birleştirdim tek diskin üstüne windowsu kurdum sonra disk küçültme yoluyla bu tek diski c ve d haline getirdim.İnternette kısa bir araştırma yapınca karşıma Restorer Ultimate falan çıktı.Gerçekten harika bir program 5 yıllık fotoğraf arşivimi gösterdi ama geri yüklemede dosyalar geri gelmedi ne yazık ki bu programın ücretli versiyonu geri getirir mi ya da ücretsiz bir şekilde temin etmem mümkün değil midir muadil programlar vardı mıdır? Yoksa bu verilerimi tamamen kaybettim mi? Yanlış görmediysem 160 kb uyarısı falan çıktı eğer 160 kbden fazla olan dosyayı yüklemiyorsa benim işime yaramayan 500 mblık video nasıl geri geldi? Lütfen beni aydınlatın :(

• Hocam kickass'ten windows uygulamaları kategorisinden recovery şeklinde arama yaparsanız crackli kurtarma programları çıkacaktır onlarla kurtarabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriniz için teşekkür ederim peki tavsiye ettiğiniz kaliteli bildiğiniz verileri gerçekten geri getirecek bir program var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyayorumcusu

Öneriniz için teşekkür ederim peki tavsiye ettiğiniz kaliteli bildiğiniz verileri gerçekten geri getirecek bir program var mı

EaseUS Data recovery var bununla 1 tb hard diski kurtarmıştım

• Peki son olarak kurtardığımız verileri c diskine mi aktarmalıyız yoksa harici diske mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyayorumcusu

Peki son olarak kurtardığımız verileri c diskine mi aktarmalıyız yoksa harici diske mi?

Siz birleştirdiğinize göre o diskten alacağınız dosyaları harici disk gibi başka bir diske kaydetmeniz gerek aksi halde saatlerce kurtarma için tarama yapar başka disk kullanın diyince boşa mı bekledim diye sinirlenebilirsiniz

• teşekkür ederim :) birleştirdim ama ayırdım sonrasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.