Şimdi Ara

'd.eti' hilesiyle domuz eti yediriyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
10.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çanakkale de o kadar insan boşa mı şehit oldu acaba ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

çanakkale de o kadar insan boşa mı şehit oldu acaba ???

çanakale ile domuz eti ne alaka manyakmsnz yaw
    Biri Türkiyenin bağımsızlığı
    diğeri
    müslümanlık
    Ayrıca hatırlatırım bu ülkede gayrimüslim vatandaşlarda var...
  • quote:

• Bilmeyenlere bağırıyorum tekrardan domuz eti türkiyede dana etinden daha pahalıdır !!

domuzları ülkemizde çoğunlukla otellere pazarladıkları için domuz üretim çiftliklerinde üretiliyor domuzlar bu nedenle ülkemizde fiyatları oldukça yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keten -- 1 Mayıs 2009; 19:53:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

senin değer vermediğin kişiler herhalde ailendekiler .... ama ben değer veriyorum ve küfretmeyecem ......

senin ataların domuz yermiydi bilmiyorum ama benin atalarım çanakkale de bu ülke de insanlar domuz eti yesin diye şehit olmadı ....

• beyler zina birini aldatıp birlikte olmakmı yoksa direk biriyle birlikte olmakmı ?

şunu bi açalım bilmeyen olur bilen olur

edit: o yorumu görmedim çanakkale nerden girdi araya abiciim

hatlar karıştı adana çık aradan!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 1 Mayıs 2009; 19:59:45 >
  • quote:

quote:

quote:

senin değer vermediğin kişiler herhalde ailendekiler .... ama ben değer veriyorum ve küfretmeyecem ......

senin ataların domuz yermiydi bilmiyorum ama benin atalarım çanakkale de bu ülke de insanlar domuz eti yesin diye şehit olmadı ....

Kendine gel terbiyesizlik yapma.Herkes müslüman olmak zorunda değil.

• ya tamam dinden anlamıyosunuz tamam.ama domuzlar ßokun içinde yaşar ve kendi wıçtığı ßoku yer.böle iğrenç bir hayvanın etini yemekten zevk alırsınız sizde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

beyler zina birini aldatıp birlikte olmakmı yoksa direk biriyle birlikte olmakmı ?

Hocam benim bildiğim tüm evlilik dışı cinsel ilişki zinadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: St0n3C01d

quote:

beyler zina birini aldatıp birlikte olmakmı yoksa direk biriyle birlikte olmakmı ?

Hocam benim bildiğim tüm evlilik dışı cinsel ilişki zinadır...

bende öyle biliyodum da bu hayat kadınlarıyla yapılan zina değli diyo birisi

niye değil diyorum oda 000 buda 000 adam diyoki orda kadın senden para alıyo yani karşılığını alıyo helalliğini falan din hocasına sormuş kendisi XD

• bu zamanda bu cahillik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 1 Mayıs 2009; 20:13:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

quote:

quote:

Kendine gel terbiyesizlik yapma.Herkes müslüman olmak zorunda değil.

asıl sen terbiesizlik yapma....... okuduğunu anlama problemi çekiyorsan bol bol kitap oku ... ben herkesmüslüman olmak zorunda falan demedim lafı nerenden anlıyorsan benim orayla işim yok .....

bu ülkede bazı şerefsizler para kazanacak diye d.eti yazarak müslümanları kandıramaz diyorum ... sen o şerefsizlerden değilsen üstüne alınma ... ama eğer bende böyle yapanları tasvip ediyorum diyorsan sende onlardasın ... açık açık domuz eti yemekı isteyen istediği kadar yesin beni ilgilendirmez ... ama sahtekarlıkla bana domuz eti yediremez kimse ......

• quote:

Orjinalden alıntı: SonOfPatriot

/>

hristiyanlarda zina diye bişey yok sanırım doğrmu?

dünya bunlaramı güzel :P (şaka yapıyom he)
  • gençliğin ne kadar yozlaştığını üzüntüyle izliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prof.Matematik

gençliğin ne kadar yozlaştığını üzüntüyle izliyorum...

Özgürlük!

Ben domuz etimi yerim, sen namazını kılarsın, o rakısını içer, öbürü orucunu tutar. Fakat, kimse başkasının yaşam tercihine laf söylemediği, zarar vermediği müddetçe.

Ama bu bahsettiğim ortam şu an bir ütopyadır. Çünkü dindarlar ve dindar olmayanlar birbirini çekemiyor. Din bir inançlar bütünlüğü olarak görülmekten çok, bir toplumu karıştırma aracı olarak kullanılıyor. Ayrıca içki içen içmeyeni aşağılıyor, dini bütün(!) kişiler de çevresindekilere laf sokuyor. (Genelleme yapmıyorum ama örnek tipler var.) Başı türbanlı olanlarda fesatlık olabileceği gibi, hiç ibadetlerini yapmayanlar da yardımsever, iyi biri olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 1 Mayıs 2009; 20:29:37 >

• hristiyanlıkta varmı zina???
  • Domuz doğanın çöpçüsüdür, Allah böyle yaratmış. Pislikleri yiyerek temizler. Bir sürü temiz ve helal nimet yeterli gelmiyor diyip domuzu yemeye kalkarsa insan , böyle pisliğe müstehak olur anca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 1 Mayıs 2009; 20:27:47 >
  • quote:

hristiyanlıkta varmı zina???

araştırmalarıma göre bütün dinlerde şans oyunları ve piyango caiz değildir.fakat zina hakkında yorum yapamıycam
  • yorumlara bak yahu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.