Şimdi Ara

d-link (okul için gerekli lütfen yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben kuramadım...

Ana modem en alt katta. 2. ve 3. katlarda ana modemden sinyal alan kablosuz modem var sınıflar internete bu modemlerden bağlanması gerekiyor..

Ana modemden ayar yapmam gerektiğini biliyorum. ama nasıl yapılcağını bilmiyorum.
    yardımcı modemlerden ana modeme bağlanıp sınıflara internetin ulaşmasını nasıl sağlayabilirim..
    hangi ayarları yapmam gerekiyor..

lütfen yardım 1 aydır uğraşıyorum...

NOT: her bilgisayara wirless modem takılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isakson -- 6 Ocak 2011; 21:50:53 >

• wds repeater leri ana modemle aynı kanal ve aynı wep şifresi vericeksin. İlk önce repeaterdan gerekli ayarları yapıp ana modeme bağlantı kurucaksın. daha sonra ana modeme girip bağlantıyı onaylıcaksın. wds menulerinden olması gerek.
  • keşke resimli anlatabilseniz. ben size resimleri yüklesem buraya modem ayarlarını naıl yapacaımı bilmiyorum. resimler üzerinden açıklama yapabilirmisiniz.. ?
  • quote:

derken ?
  • şemada belirtildiği gibi.. TP-LINK ana modemden bağlanabiliyoruz. Ama access pointten olmuyor.. Access Point arayüzüne girebiliyorum artık.. ama nerede nasıl bir değişklik yapmam gerektiğini bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isakson -- 8 Ocak 2011; 8:45:37 >
  • yardım edecek kimse yok muuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

derken ?

adaptor demek istemis

sorununuza gelince zaten wds saglıklı calisan bir sistem degil...onun yerine acces pointe modemden kablo cekin..config yapacagim diyede saci basi yolmayin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 9 Ocak 2011; 22:20:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.