Şimdi Ara

D-Link Settings ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben okulun bana verdiği internet dağıtıcısını kullanıyorum ve okulun kendi ağından internete bağlanıyorum. şöyke bi sorunum var modemin adını değiştirmek istiyorum fakat bi türlü erişemedim ayar sayfasına. Arkasında yazan erişim adresine gittim fakat bağlanmıyor. ne gibi yollar izlemem gerek. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: styrcn

Arkadaşlar merhaba ben okulun bana verdiği internet dağıtıcısını kullanıyorum ve okulun kendi ağından internete bağlanıyorum. şöyke bi sorunum var modemin adını değiştirmek istiyorum fakat bi türlü erişemedim ayar sayfasına. Arkasında yazan erişim adresine gittim fakat bağlanmıyor. ne gibi yollar izlemem gerek. ?

pc ye manuel ip ver arayüze ulaşmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Arkadaşlar merhaba ben okulun bana verdiği internet dağıtıcısını kullanıyorum ve okulun kendi ağından internete bağlanıyorum. şöyke bi sorunum var modemin adını değiştirmek istiyorum fakat bi türlü erişemedim ayar sayfasına. Arkasında yazan erişim adresine gittim fakat bağlanmıyor. ne gibi yollar izlemem gerek. ?

tam oalrak nasıl yaparım win7 de ? bizim okulun ağından girdiğimden biraz karışık. mesela modem arkasında 192.68.0.50 ye gir setting çıkar diyor ama bizim okulun ip si 139.179.....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

tam oalrak nasıl yaparım win7 de ? bizim okulun ağından girdiğimden biraz karışık. mesela modem arkasında 192.68.0.50 ye gir setting çıkar diyor ama bizim okulun ip si 139.179.....

cihazı yönetmek için kendi ip si aralığında bir ip vereceksin

cihaz 192.168.0.50 ise ipv4 kısmını açıp

pc ye 192.168.0.45 gibi bir ip verirsen cihazınarayüze ulaşırsın işin bitincede tekrar otomatik ip yaparsın

• Dediklerinizi yaptım ama olmuyor. Sanırım okulun bir engeli var
  • quote:

Dediklerinizi yaptım ama olmuyor. Sanırım okulun bir engeli var

sen cihazi yönetmek istiyorsun bunun okulla alakasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dedeiklerinizi yapıyorum ama olmuyor, başka bi yol olabilir mi ? win8 e geçtim dün burdaki yöntemler aynı mıdır acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C.S. v1.5 CFG ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • styrcn S kullanıcısına yanıt
    ayrıca dediğiniz gibi IPv4 de ki ip adresimi 192.168.0.45 yaptım (cihazın settings adresi 192.168.0.50) ama benim ip adresim 139.179.152*** diye bi numara. Ama olmuyor ve dediğiniz ip numarsını yapınca internet erişimi gidiyor.

1. Benim IP min öyle olması bi sorun teşkil eder mi , acaba başka bi yöntemi mi var ?

2. ben IP adresinin altındaki Alt ağ maskesini 255.255.255.0 yapıyorum, ağ geçidi ve dns adreslerini ellemiyorum. Acaba onlara bi değer girilmeli mi ?
  • quote:

ayrıca dediğiniz gibi IPv4 de ki ip adresimi 192.168.0.45 yaptım (cihazın settings adresi 192.168.0.50) ama benim ip adresim 139.179.152*** diye bi numara. Ama olmuyor ve dediğiniz ip numarsını yapınca internet erişimi gidiyor.

1. Benim IP min öyle olması bi sorun teşkil eder mi , acaba başka bi yöntemi mi var ?

2. ben IP adresinin altındaki Alt ağ maskesini 255.255.255.0 yapıyorum, ağ geçidi ve dns adreslerini ellemiyorum. Acaba onlara bi değer girilmeli mi ?

dns leri sil varsayılan ağ gecidinide 192.168.0.50 yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.