Şimdi Ara

D&R dan son zamanlarda sipariş eden oldu mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda sipariş eden ve eline ulaşan var mı aranızda? Birkaç sorum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 ekimde sipariş verdim. 10 ekimde elimdeydi. Bi kitabın cildi hafif yırtık geldi ama uğraşmak istemiyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

7 ekimde sipariş verdim. 10 ekimde elimdeydi. Bi kitabın cildi hafif yırtık geldi ama uğraşmak istemiyom.

Hocam ben de ondan endişe ediyorum. Yeterince özen göstermiyorlar mı acaba ? Sipariş verdiğim taktirde hasar görmüş kitapları göndermezler umarım.

• Hocam kitapyurdunu kullanabilirsiniz. Oradan 4 tane siparişim var hiçbirinde yırtıkla karşılaşmadım. Ben ucuz diye "Otostopçunun Galaksi Rehberini" aldım 42 TL'ye. Malesef ufak bir yırtık vardı. Yalnız şöyle bir şey var kitapyurdu da kitapların içine ayraçlarını koymuyor %80.
  • d&r ve kitapyurdundan 1 hafta önce kitaplar aldım. sorun yaşamadım.
  • Ücretsiz kargo vs. kampanyalarına kanıp D&R ve idefix'ten bir şey almayın. Ellerinde olmayan ürünleri satıp 2-3 hafta bekletiyorlar. Paketleme işlemi esnasında kitapların durumuna hiç bakmıyorlar. Kitap bu tamam, yırtık bile olsa gönder gitsin mantığı var adamlarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdu en iyisidir bence onun dışında babili de tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • d&r ve idefix son seçeneğin olsun 1 hafta önce kitap sipariş ettim ona göre söylüyorum
  • quote:

Hocam kitapyurdunu kullanabilirsiniz. Oradan 4 tane siparişim var hiçbirinde yırtıkla karşılaşmadım. Ben ucuz diye "Otostopçunun Galaksi Rehberini" aldım 42 TL'ye. Malesef ufak bir yırtık vardı. Yalnız şöyle bir şey var kitapyurdu da kitapların içine ayraçlarını koymuyor %80.

Sanırım oradan alacağım hocam. Bu sitede uygun fiyatlı çok kitap var ama demek ki yırtık vs oluyor. Sağlam olması açısından Kitapyurdu dan alacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: zegerezen

d&r ve kitapyurdundan 1 hafta önce kitaplar aldım. sorun yaşamadım.

Kitapların hepsi sağlam mıydı hocam? Kaç günde geldiler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Ücretsiz kargo vs. kampanyalarına kanıp D&R ve idefix'ten bir şey almayın. Ellerinde olmayan ürünleri satıp 2-3 hafta bekletiyorlar. Paketleme işlemi esnasında kitapların durumuna hiç bakmıyorlar. Kitap bu tamam, yırtık bile olsa gönder gitsin mantığı var adamlarda.

Aynen o şekilde düşündüm ucuz kitaplar ve kampanyalar bana bayağı cezbedici geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jouska

d&r ve idefix son seçeneğin olsun 1 hafta önce kitap sipariş ettim ona göre söylüyorum

Kitapyurdu da karar kıldım hocam diğerlerinden vazgeçtim.

• Kitapyurdu'nun en iyi özelliği stok durumunu göstermesi. 1 gün diyorsa, 1 gün sonra kargoluyorlar.
  • quote:

Kitapyurdu'nun en iyi özelliği stok durumunu göstermesi. 1 gün diyorsa, 1 gün sonra kargoluyorlar.

Zaten elimizde başka alternatif yok maalesef onun dışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeAndre

quote:

Kitapyurdu'nun en iyi özelliği stok durumunu göstermesi. 1 gün diyorsa, 1 gün sonra kargoluyorlar.

kitapzen ve babil'de iyidir aklında bulunsun ikisindende şimdiye kadar 4-5 alışverişim olmuştur hiç sıkıntı yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jouska

quote:

Orijinalden alıntı: DeAndre

quote:

kitapzen ve babil'de iyidir aklında bulunsun ikisindende şimdiye kadar 4-5 alışverişim olmuştur hiç sıkıntı yaşamadım

Kitapzen i ilk defa duydum ama Babil için de bazı olumsuz yorumlar okudum açıkçası. İkisini de bir kontrol edeyim uygunsa oradan da alabilirim.

• 2 günde geldiler hocam.
    sağlamdı bir sorun yoktu
  • 3 kitap 1 tane film satın aldım toplam 65 tl tuttu cuma günü saat 16 30 gibi siparişi verdim. Pazartesi 16 30 gibi kargo geldi. Ürünlerde bir sorunda yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zegerezen

2 günde geldiler hocam.
    sağlamdı bir sorun yoktu

Teşekkürler.

• D&R'dan en son Blu-ray film siparişlerim oldu ve sorunsuz elime ulaştılar. Öncesindede birçok kitap siparişim oldu ve onlarda sorunsuz elime ulaştı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.