< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yine boş beleş yorumlar.
Dünya d segmenti bırakıyor, suv'a geçiyor, bizimkiler hala geri kafalı. İkisinin de artısı eksisi var. İhtiyacınıza, amacınıza hangisi uygunsa onu alın. Günlük kullanımda c suvlar daha kullanışlı. D segment uzun yolda daha iyi olur. Bana e segment mercedes mi desen yine c suv derim. Ben kampa giderim, yaylalarda gezerim. Kar yağınca dışarı çıkmak isterim. Aracım yüksek olsun. Şehir içinde saçma sapan tümsekler var. Altı sürtecek, kapısı kaldırıma değecek derdini sevmiyorum. |
D sedan her türlü daha iyidir.
|
Arkadaş bu foruma bakmayın burda 100 kişiden 90ı sedan der ama imkan olsa yarısı Suv alır :). Şuan ülkemizde SUV trendi var, tucson, 3008,tiguan çok çok iyi araçlar. Genişlik, konfor, bagaj vs. Elbet yol tutuş sedan iyidir. Şehirlerarası çok yol yapıyorsanız D sedan ama onun dışında her türlü SUV net olarak. Tucson çok geniş araçtır çok memnun kalırsınız. Hele çocuklarda varsa ohh mis gibi aç kocaman cam tavanı yazın seyrede seyrede gitsinler.
|
Hayır
|
B suv u kafanızdan silin. Uyduruk segment.
C suv gereksiz diyen arkadaş kaç milyon insanı gerizekalı yerine koyup kendinin akıllı olduğunu düşünmesi de çok komik. Bizim ülkenin yolları kaymak asfalt değil. Çakır çukur tümsek taşı bitmez. Bu konuda c suv net önde. İç hacim dikine olduğu için oturması kalkması yolculuk yapması güvenlik hissiyatı konusunda c suv yine net öndedir. Yol tutuş d sedan. Güvenlik bence aynı ncap puanı olmasına karşın yine c suv. Malzeme kalitesi ve yalıtım kesinlikle d sedan. Şehir içi c suv, şehir dışı ikiside avantajlı. Bagaj dikine hacim ve yüklem ağzı c suv. Şimdi niye gelişmiş ülkelerde millet deli gibi suva iniyor anladınız sanırım. Ötle hepsi 4x4, akıllı simetrik 4 çeker land de kullanmıyor. Yılın %95 ini geçirdiği evine uygun araç alıyor. Dağa bayıra çıkanlar artık ucuz yollu iyi 4 çeker pickup alıyor. Herkes g serisi range almıyor alamıyor. C suv mi s sedan mı diyen birisine 4x4 d suv öneririm. 4x4 olmamasına karşın koleosa bindim. Test ettim. Gemi resmen. Park etme zorluğu dışında tam aile arabası. Müstakil evi olanlar için d suv😉 |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|