arkadaşlar d-smart full+spor paket aylık abonesiyim ve receiverin b-mail kutusuna bazen d-smart tarafından gönderilen bilgiler geliyor benim merak ettiğim her aboneye aynı bilgilerimi gönderiyorlar yoksa farklı abonelere özel bilgilerimi b-mail ile d-smart receiverlerine ulaştırıyorlar? bilgi sahiplerinin cevaplarını yazmalarını rica ederim ve saygılarımı sunarım.
bana çok nadir geliyor, belki de 2-3 haftada bir. Genellikle paket kampanyaları veya maçların yayınlanacağı kanallar ile ilgili oluyor. Hiç işe yarayan bir şey geldiğini görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
bana çok nadir geliyor, belki de 2-3 haftada bir. Genellikle paket kampanyaları veya maçların yayınlanacağı kanallar ile ilgili oluyor. Hiç işe yarayan bir şey geldiğini görmedim.
d-smart tarafından benim cihazımada aynen nadiren b-mail bilgileri geliyor... benim henüz sözleşme taahhütümün bitmesine yaklaşık 8 ay süre olduğu için paket kampanyaları ile ilgili b-mail bilgilerinden ziyade maçların yayınlanacağı kanallar ile ilgili hatırlatmalar yapıyorlar... bilgilerinize sunarım...
Aile+spor paket uyesiyim..
aynen... ban da sadece maçların yayınlanacağı kanalların hatırlatması ile ilgili b-mailler geldi şimdiye dek..