Şimdi Ara

D- smart atv sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • d smart aldık bugun takıldı atv yi açıyorum lütfen bekleyiniz diyor açılmıyor +bişey yapmak gerekirmi

not: önceden açılıyordu

• kanal 180den izleyebilrisiniz atvyi
  • teşekkürler

sizdede d smart var sanırım birşey sormak istiyorum

d smarta ait özel kanallar nelerdir?
    2- kanalları frekanslarıyla ben mi gireceğim otomatik mi yüklenecek
    3-loca kanllarını neden izleyemiyorum(Engellendi diye bişey çıkıyor!)
  • evet cok uzun suredir d-smartliyim
    1/ozel kanallari
    http://www.dsmart.com.tr/channel.aspx?type=0
    burdan bakabilrisniz
    discovery.fx animal planet vb kanallar d-samrta ozel kanallardir
    2eger baska bi uydunuz varsa hotbird fln evet kendiniz ekliyorsunuz
    yoksa normal turksatta yeni gelen kanallar otomatik ekleniyor
    3 locada film izlemek icin smart para yuklemniz gerekmektedir
    ayrintili bilgi
    www.dsmart.com.tr

• paraya yok o yok bu yok diyolardı.yavaş tavaş politika değişiyor.film için para veriyorsun.sinemada gösterimi biten filmler mesela recep ivedik güzel filmler ama gene de kötü uygulama
  • cevaplarınız için teşekkürler bir sorum daha olacak
    kumandadaki mozaik tuşuna bastığım zaman 1. kanalı açıyor?
    bu sorun herkesde aynımıdır?
  • bu sorun değildir cihazın ve kumandanın özelliğidir. mozaik tuşuna bastığın zaman hangi kanalda olursan ol d-smart promo ya geri döner...
  • ee ne anladım ben ondan mozik yapmıyor ki o zaman neden mozaik yazmışlar

not: turuncu tuşda aynı görevi görüyor saçmalık değil mi?
  • ya bide sey var mavi dugmeye basinca sayilar cikio 6 haneli fln onu halacozemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

ya bide sey var mavi dugmeye basinca sayilar cikio 6 haneli fln onu halacozemedim

smart kart numaran.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Typhoon

ee ne anladım ben ondan mozik yapmıyor ki o zaman neden mozaik yazmışlar

not: turuncu tuşda aynı görevi görüyor saçmalık değil mi?

mozaik tuşuna bastığın zaman d-smart promo gelir. Turuncu d-smart tuşuna bastığın zaman ana sayfa karşına gelir aynı şey değil.
  • quote:

cevaplarınız için teşekkürler bir sorum daha olacak

Eskiden Türksatta Mozaik adlı bir kanal vardı. Mozaik tuşuna basıldığında(sanırım) o kanala gidiyordu. Kanalda önceden tanımlanmış 9 kanalın görüntüsü vardı. (Sanırım) O kanalı kapatıp d-smart promo ya yönlendirme yapmışlar. İleride belki o özelliği daha fonksiyonel olarak ekleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 19 Haziran 2008; 16:08:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

cevaplarınız için teşekkürler bir sorum daha olacak

Eskiden Türksatta Mozaik adlı bir kanal vardı. Mozaik tuşuna basıldığında(sanırım) o kanala gidiyordu. Kanalda önceden tanımlanmış 9 kanalın görüntüsü vardı. (Sanırım) O kanalı kapatıp d-smart promo ya yönlendirme yapmışlar. İleride belki o özelliği daha fonksiyonel olarak ekleyebilirler.

bu şekilde değil mozaik tuşu ilerleyn sürecte cihazlar yazılımla özellikleri artırılacak bunun için yapılmıştır. şu anda promo kanalına geçiş yapar...

• quote:

Orjinalden alıntı: bolu

paraya yok o yok bu yok diyolardı.yavaş tavaş politika değişiyor.film için para veriyorsun.sinemada gösterimi biten filmler mesela recep ivedik güzel filmler ama gene de kötü uygulama

senin uygulama onerin nedir bu konu hakkinda?
  • bence iyi 6 smart paraymış recep ivdeik 6 ytl ye fıstık gibi izle işte fena mı
  • quote:

bence iyi 6 smart paraymış recep ivdeik 6 ytl ye fıstık gibi izle işte fena mı

sen 20 sp yükle 1 ay boyunca localarda yer alan bütün filimleri rezervasyon yaparak izle daha avantajlı
  • bütün seansları izleyebilirmiyim =)
  • quote:

bütün seansları izleyebilirmiyim =)

evet izleyebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolu

paraya yok o yok bu yok diyolardı.yavaş tavaş politika değişiyor.film için para veriyorsun.sinemada gösterimi biten filmler mesela recep ivedik güzel filmler ama gene de kötü uygulama

Biz bunları çok duyduk degilmi?Herkes başta ücret alınmayacak diyor ama D-smart şuan müsteri çekmek için biraz Dikkat ediyor ücret konusunda ama Süper lig yayın haklarını alırlarsa siz o zaman kazıgı(Affınıza sıgınarak söylüyorum) görün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.