Şimdi Ara

D- Smart doğrru tercih olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar teni bir tv aldım, hd kanalların çok olduğu daha çok belgesel izleneceği bir paket düşünüyorum,
    İnternetle de beraber, bulunduğum yerde kablo, fiber yok. Adsl hattı var,

Sitenin de tepesinde uydu var, bu çanak anteni kullanabiliyormu d-smart yoksa yeni baştan uydu alıcımı takıyor?

59 tl lik bu paket mantıklı olurmu?
    Ekstra modem- receiver nasıl ücretliyorlar ..
    http://yeniabonelik.com/dsmart/d-smart-internet-ve-sinema-paketinde-buyuk-hd-firsati.php
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lig tv falan istemiosan d smart iyidir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsmarttta belgesel kanalaları içerikleri berbat belgesel seviyosanız digiturk tavsiye ederim nat geo kanalları falan digitürkte var dsmartta yok
  • Takip

• Hd Belgesel ağırlıklı istiyorum ancak dijiturkte korkutuyor, hep şikayet duydum çevremde dijitürk ile ilgili...
    Yetersizmidir gerçekten.. Birde modul için ne düşünüyorsunuz mantıklı? İnt.+ tv lazım aslında ama

• Platformların hepsinde şikayet var.belgesel dersen digiturk.dsmart iyice bozdu.haa o kadar para hiçbirine değmez tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: adam31

dsmarttta belgesel kanalaları içerikleri berbat belgesel seviyosanız digiturk tavsiye ederim nat geo kanalları falan digitürkte var dsmartta yok

İnt-tv paketi nasıldır dijiturkkte..

• 15 yıllık digiturk üyesiyim,2 yıldırda dsmart süper hd paket üyesiyim.Dsmart'ın görüntü kalitesi özellikle hd yayınlarda digiturkten bariz üstün.Film kanalları ve dizi kanalları tatmin edici.Şampiyonlar ligi, avrupa ligi ve ispanya ligide var.Digiturk'ü maç yayınları olmasa iptal ederim.Dsmart alacaksan tv^nde modül girişi varsa modüllü al çok uygun fiyata izlersin.Ben ilk bimeksten modülü almıştım.Aylık 21 TL'ye yetişkin hariç tüm kanallar vardı.Bu yıl aynı paketi 22 TL'den teklif ettiler uzattım.
  • Tivibu nasıl acaba, belgesel kanal içeriği çok zengin..fiber hat üzerinden geliyor.. Hd

• İşin içinden çıkmak iyice zorlaştı... Sonuç olarak

Buldunduğum yerde kablonet yok ama fiber adsl hat var, siteninde üstünde uydusu var.. Veriler bunlar :)

Kısacası bana hem internet hemde hd belgesel kanalları olan bir paket lazım uygun fiyatlı bütçeli..

Araştırdığım kadarığla dsmart belgesel içeriği yetersiz, interneti çok kötü...
    Dijiturk kabarık fatura çıkarıyor.. Çekiniyorum...
    Maalesef kablo olmadığın teledunya + kablonet alamıyorum...

Sadece fiber ttnet+tivibu kalıyor geriye.. Nasıl olur acaba bu seçenek tavsiye edermisiniz .? Görüntü kalitesi hızı cihaz kalitesi nasıl belgesel hd izlenecek daha çok?
    Birde 49 tl kampanyası var..

• quote:

Orijinalden alıntı: caver

Tivibu nasıl acaba, belgesel kanal içeriği çok zengin..fiber hat üzerinden geliyor.. Hd

hiç dalaşma..
  • quote:

Tivibu nasıl acaba, belgesel kanal içeriği çok zengin..fiber hat üzerinden geliyor.. Hd

Tivibu internet hizini bariz düşürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: computeron

quote:

hiç dalaşma..

Nedeni söylermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

quote:

Evet ancak fiber olmayan yerlerde bu durum oluşuyormuş, fiber ile bağlayacağım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

quote:

Evet ancak fiber olmayan yerlerde bu durum oluşuyormuş, fiber ile bağlayacağım..

İnternet hızından alıyor ama yinede ben 8mbs ile kullanmıştım hdsiz... 3 mbsye düşüyordu...
  • Modul alayımmı bimekste 290 tl/12ay aylık 25 tl spor hd paket...dsmart sitesinde bu paket 40 tlden başlıyor.. Bunun başka birşeyi varmı altivasyon kutu v.b direk tv ye takabilirmiyim? Yeni üst seri lcd tv im vvar..

• Acil cevap bekliyorum buakşam almayı düşünüyorum artık.

• 2 yıllık d smart kullanıcısıuım belgesel kanallarından hiç memnun değildim, oturup 1 saat aralıksız belgesel izlediğimi hatırlamıyorum. Internet ise son 2 aydır iyice kötüleşti, ben de bu 2 yıl digitürk kullanmayı planlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KurabiyeeCanavari

2 yıllık d smart kullanıcısıuım belgesel kanallarından hiç memnun değildim, oturup 1 saat aralıksız belgesel izlediğimi hatırlamıyorum. Internet ise son 2 aydır iyice kötüleşti, ben de bu 2 yıl digitürk kullanmayı planlıyorum.

Dijiturk belgesele içeriği çok iyiy sanırım, benimde giriş paket ve belgesel önceliğim..birazdaha araştırayım.

• Sadece belgesel izliyceksen teledunya super hd yayınlar çok iyi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.