Şimdi Ara

d-smart ın bizi aldatması ŞOK OLDUM DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D-smarttan 8 mbs kadar sınırsız net kullanıyorum. en fazla 4 mbs ile download yapabiliyordum. Son bir-iki gündür bağlantı hızım 1 mbs nin altına düştü. Aradık müşteri temsilcisi bana dediki santral tarafından hızınız 1 mbs düşürülmüş dediler.Tabi biz buna alışığız TTNET üzerinden servis sağlayıcı sağlandığı için olur dedik. sonra hızımızı ilk önce 2 mbs sonra 4 mbs ye kademeli olarak çıkardı. bundan sonrası bomba tabi. &mbs ye çıkardı ve dediki biz size 4 mbs ile hizmet veriyoruz evinizin alt yapısı buna müsait değil diye bir şeyler salladı. çıkarmamaız konusunda çok ısrarcı oldu. bende ona bir gün boyunca deneyeceğimi, sonrada 8 mbs ye çıkarmak istediğimi belirttim. gayet güzel çalışıyor. arkadaşlar 8mbs diyip bize 4 mbs yuturuyorlar. dikkat edelim kazıklanmıyalım

• D-Smart'a geçtikten 10 gün kadar sonra hızım kademeli olarak 8-6 ve 4'e düşürüldü. SNR değerim de 6-10 arası değşiyordu. Her seferinde apartman altyapısında sorun var dediler. Halbuki TTNet'teyken 12 alıyordum. Bugün de gelip 2'ye düşürdüler anca 11'i gördü SNR. Bu olay D-Smart'ın komplosu mu?

Not: Bulunduğum şehirde TTNet fiber döşüyor, ondan da olabiilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 2 Ekim 2012; 23:03:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

D-Smart'a geçtikten 10 gün kadar sonra hızım kademeli olarak 8-6 ve 4'e düşürüldü. SNR değerim de 6-10 arası değşiyordu. Her seferinde apartman altyapısında sorun var dediler. Halbuki TTNet'teyken 12 alıyordum. Bugün de gelip 2'ye düşürdüler anca 11'i gördü SNR. Bu olay D-Smart'ın komplosu mu?

Not: Bulunduğum şehirde TTNet fiber döşüyor, ondan da olabiilir mi?

hocam olay ttnet te bitiyor bu birincisi, ikinci d-smart bilerek bunu yapıyor. benim apartman altyapımı suçladılar ama çalışıyor. sorun çıkar müşteri temsilcisine, kimseyi getirmene gerek yok, ben balıkesirdeyim burada da aynı durum var fiber çekiyorlar ama sadece okullar ve resmi kurumlar için.
    zaten artık bana normal müşteri temsilcisi bağlanmıyor. :) en yetkilileri bağlanıyor. şu an 6mbs canavar gibi yarın 8 yaptıracam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcemil -- 2 Ekim 2012; 23:55:02 >

• Hattın direkt TTNet'ten geldiğini zannedenler var sanırım. Ayrıca TTNet alt yapısı değil, Turk Telekom alt yapısı. İkisi de onların diyeceksiniz ama bağlantıyı veren şirket ayrı yani. Onlara bilmem kaç gbit hızında bir kablo, yani yurt dışı çıkış kablosu verirler. Onlarda kendi serverlerine bağlar bunu.

Server kapasiteleri TTNet veya Superonline gibi değildir. O yüzden bazı kişilerden bilerek kısıyorlar mı bilemem. Hani ne kadar az hız verirsek kapasitemiz azalmaz olayı..
  • arkadaşlar aldatma demişken yeni konu açmadan buradan anlatayım bende derdimi.. benim sıkıntım dsmart net ile değil de neti bağlattığım bayi ile ilgili.. bayiiliği yeni almışlar ve şansa ilk müşterileri ben oldum.. yalın internet bağlatmak istediğimi söyledim. fiyat listesini çıkardılar

8 mbit 50 gb akn 59 lira ilk 6 ay 29 lira

16 mbit 50 gb akn 59 lira ilk 6 ay 33 lira dedim bari olmuşken 16 mbit olsun.. neyse bağlattım ilk fatura geldi 59 lira.. gittim neden böyle diye sordum modem ve kurulum da almamıştım üstelik.. tabii bilmiyorlardı müşteri hizmetlerini aradılar ilk bağlantıda bilmemne vergisi 8 lira ay sonu bağlatmış x lira o aydan gelmiş normal tarifesi de 43 lira dedi benim orda attı şarteller.. yalın internet olduğunda tarifeye ek 10 lira alıyorlarmış önceden ttnet kullanıyordum ve yalınla diğeri arasında fark yoktu 62,50 idi 8 mbit 50 akk olan tarife.. bana ek 10 lira olduğu hakkında bilgilendirme yapmadılar üstelik dsmart ile birlikte al 70 ver ne olacak 10 liradan diyor kabul etsem 80 olacakmış uzun lafın kısası sattıkları şeyi bilmiyorlar boş iş yapıyorlar.. faturayı ödemek istedim yarım saat bekledim bir sn diyor sürekli sonuç olarak alamadı yarın gelir misin diyor.. her gün fatura ödemeye mi gideceğiz sanki..

ben bu bayiiyi şikayet etmek istiyorum sitelerinde bir şikayet bölümü bulamadım müşteri hizmetlerinde de böyle bir kategori yok ne yapabilirim ?

bu arada net hızı konuşulmuş hızımı atayım bende..

d-smart ın bizi aldatması ŞOK OLDUM DİKKAT

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.