Şimdi Ara

D-Smart Net İptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şubat 2011'de 2 yıl taahhütlü abonelik açmıştık. İki yıl geçti iptal ettirmek istiyorum. Şimdi Şubat 2013 geçti taahhüt bitti. Fakat otomatik yenileme gibi bir durum olabilir mi? İptal etmek için en etkili yöntem nedir? Posta gönderin diyorlar fakat onunla ilgili de çok şikayet var. Geciktiriyorlar vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: threeeyed

Arkadaşlar Şubat 2011'de 2 yıl taahhütlü abonelik açmıştık. İki yıl geçti iptal ettirmek istiyorum. Şimdi Şubat 2013 geçti taahhüt bitti. Fakat otomatik yenileme gibi bir durum olabilir mi? İptal etmek için en etkili yöntem nedir? Posta gönderin diyorlar fakat onunla ilgili de çok şikayet var. Geciktiriyorlar vs.

d-smartı telefonla arayıp sorun size gerekli bilgileri veriyorlar ben aradığımda yeterince ilgilendiler soruya cevap vermemezlik yapmıyorlar arayıp sorarsan bilgi alabilirsin
  • Postaya gerek yok en zahmetsiz yolu müşteri hizmetlerine mail atmak onlar mail yoluyla kabul etmiyoruz deseler bile kabul etmek zorundalar.
  • Dsmart net iptali diye birşey yok. Bir kere girdiyseniz bir daha çıkış yok. Bizzat tecrübe edenleri biliyorum.
  • Ben üzerime olan 3 tane ayrı hatta ayrı ayrı D-Smart Net sahibiyim. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım açıkcası. İptal ettirme konusunu bilmiyorum daha hiç denemedim. Ancak kalitesinden ve hizmetinden çok memnunum açıkcası..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.