Şimdi Ara

d-smart önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yaklaşık 6 yıllık digiturk kullanıcısıyım fakat maliyetinin yüksek olması sebebiyle digiturkten d-smarta geçmek istiyorum. önerir misiniz? teşekkürler

• Selam, 7 yıllık digi üyeliğimi sona erdirdim. Bugün receiver, kart vs. teslim ettim. 2008 dsmartım var, değiştirmeye kıyamadım. 2009 receiver satın alarak değiştir kampanyasından Goldmaster HD receiver aldım. Digi den fazlası var eksiği yok. Belgesel kanalları doyurucu, Sinema kanalları her geçen gün daha da iyi filmler sunuyor. Yarın akşam Paranormal Activity var örneğin. HD kalitesinde dünya kupası keyfini zaten söylemeye gerek yok.
  • Bende agustos sonunda hd digiturk plus@in taahhudunun bitmesinden sonra dsmart hd'ye gececegim..umarim pisman olmam...
  • d-smartta pahalı full paketi ayda 40 tl geliyor ben 40 tl lig tv seyrediyorum türkiye standardında çok pahalıya geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Bende agustos sonunda hd digiturk plus@in taahhudunun bitmesinden sonra dsmart hd'ye gececegim..umarim pisman olmam...

Hden kanalı sadece hd smartta değer. Belgesel dizi spor birleşimi bir kanal. Ve ntv ve cnbc e kanallarını herkes biliyor kalitesini. Bunun hd si olarak düşünün
    Hden ini Hd geleceği=> Dünya basket şampiyonası HD(ağustos eylül) + Türkiye 2012 Avrupa ön eleme grup maçları HD(bundan emin değilim ama artık böyle müsabaklar hd oluyor) + La liga HD + Nba 2011 HD+ Seria HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 9 Temmuz 2010; 23:53:31 >

• hd kanalları çok doyurucu ve bence kesinlikle verilen parayı hak ediyor.

4 yıllık digitürk üyesiyim 1 yıllık da digi+ üyeyim fakat ayda 92 lira veriyorum hd için ve sadece 4 tane hd kanal var. şimdi hdsmart aldım 40 lira maxi pakete veriyorum 35 liraya digitürk modüllü üye oldum yani 75 liraya hem hd keyfini hem lig keyfini yaşayacam (92-75 17 lira kardayım) :)

doğan holdingi hiç sevmem ama bu dsmart bana doğan'ı azıcık da olsa sevdirdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Bende agustos sonunda hd digiturk plus@in taahhudunun bitmesinden sonra dsmart hd'ye gececegim..umarim pisman olmam...

Hden kanalı sadece hd smartta değer. Belgesel dizi spor birleşimi bir kanal. Ve ntv ve cnbc e kanallarını herkes biliyor kalitesini. Bunun hd si olarak düşünün
    Hden ini Hd geleceği=> Dünya basket şampiyonası HD(ağustos eylül) + Türkiye 2012 Avrupa ön eleme grup maçları HD(bundan emin değilim ama artık böyle müsabaklar hd oluyor) + La liga HD + Nba 2011 HD+ Seria HD

dostum arjantin ligi de hd olacak onu unutmuşsun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat konusunda sıkıntı yok bende

doğan grubu çalışanıyım bende

epey hatrı sayılır bir indirimim var.

tüm dediklerinizi birleştirirsek bunca zamandır geçmediğim kabahat gibi.

teşekkürler tüm fikirler için
  • 5 lira filan indiriyorlar lionking42 ben öyle biliyorum tabi fiyatlar değişti ise bilemicem :)
  • maxi hd ye

32 tl dediler

24 ay sonunda hd receiver da benim oluyor

nasıl fiyat?
  • Güzel fiyat ve bildiğim kadarı ile iade de edebilirsin 7 ay sonra veya istediğin zaman hiç bir ücret ödemeden Almanı tavsiye ederim. Bunları nerden biliyorum dersen doğan çalışanı tanıdığım var o söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 13 Temmuz 2010; 12:54:57 >
  • üstad son bir soru sorayım sana

d smart sd alsam hangi receiver ı önerirsin

arçelik beko next goldmaster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionking42

üstad son bir soru sorayım sana

Onlarda aynı. Benden tavsiye hd tv varsa hd cihaz al. Eğer yoksa ve almayı düşünmüyorsan tabiki sd al. Sd içinse bu seçeneklerden en iyisi bence arçelik beko(servisi çok yaygın).
  • verdiğin tüm bilgiler için çok teşekkürler üstad
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lionking42

üstad son bir soru sorayım sana

Onlarda aynı. Benden tavsiye hd tv varsa hd cihaz al. Eğer yoksa ve almayı düşünmüyorsan tabiki sd al. Sd içinse bu seçeneklerden en iyisi bence arçelik beko(servisi çok yaygın).

hangi kamyayı önerirsiniz.
    ben tv hd.
    receiverim yok
    merkesi sistem.
    kaça mal oluyor ki..
    sitelerindeki yazdıkların hiçbirşey anlamıyorum.
    Bi de o kadar yuvarlak ve genel cümleler var ki, tamamen "U" dönüşüne müsait gibi.
    ben hd receiver + üyelik (standart fakat HD yayın olsun tabiki de.) ne kadar vereceğim???

• Avrupa maçlarını yani bjk ts gs maçlarını izlemek istersen maxi izlemem dersen aile yeterli olacaktır. Sen buna cevap ver ben sana durumu söyleyim.
  • quote:

Avrupa maçlarını yani bjk ts gs maçlarını izlemek istersen maxi izlemem dersen aile yeterli olacaktır. Sen buna cevap ver ben sana durumu söyleyim.

aile.
    diyeyim o zman :)

ne kadar fark olduğunu da bilmek isterim aslında :):)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_40255895/tm.htm
    burada ilk yazı benim buraya göz at takıldığın sormak istediğin birşey olursa buraya yaz. Büyük ihtimal cevaplandıracak herşeyini.
  • dt plus mı hd smart mi kfam allak bullak oldu.aklımdaki soruyu tecrubeli dostlarla paylasayım bari.

ben simdi 4-5 yıldır dt uyesiyim.full hd tv almam la birlikte HD bir platforma gecme zamanım da geldi ama okudugum kadari ile 2 palatformun da + ve - yonleri var.benim asıl amacim maclari hd izlemek.şimdi hemen dt + a gec diyenler olabilir ama o kadar paraya 2-3 hd kanallada yetinmek ve SD yayın kalitesinden odun vermek istemiyorumbu yüzden aklımda soyle bir fikir var;

HD smart maxi ya da aile pakede uye olsam aylık kac tl ye malolur bana?
    bunun üstüne de dt plus tan mac yayınlarını almak istesem bana verdikleri bu alici ile seyredebilir miyim?

kisacasi normal kanallari hd smart lig maclarini dt + dan alabilecegim en uygun yol nasil olmali tesekkurler.

• Maç için maxi pakete. Ayda 40 lira vemen gerekiyor. ilk alıştı 40 lira aktivasyon veriyorsun.
    Dt plus için bilgim yok. tel aç onlar söylesin. Sade maç filan de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.