Şimdi Ara

D Smart ve Blu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evime DSmart'ın Maxi paketini almayı düşünüyorum. Lakin fazlası ile mobil olduğum için Blu hizmetini de kullanmak istiyorum. bunun için ekstra bir ücret mi ödemem gerekiyor, evet ise ne kadar?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: badbora

arkadaşlar,

Evime DSmart'ın Maxi paketini almayı düşünüyorum. Lakin fazlası ile mobil olduğum için Blu hizmetini de kullanmak istiyorum. bunun için ekstra bir ücret mi ödemem gerekiyor, evet ise ne kadar?

teşekkürler

D Smart aboneliğinize ek ayda 5 TL ödüyorsunuz. Eğer Blu hizmetinde ki spor kanallarını da izlemek isterseniz ekstra bir 5 TL daha ödüyorsunuz. Şunu da belirteyim Blu hizmeti 12 ay taahhütlüdür, 12 aydan evvel çıkarsanız indirimlerin bedeli alınır. Normal fiyatı 25 TL sanırım..

Neyse hayırlı olsun, Allah kurtarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

quote:

Orijinalden alıntı: badbora

arkadaşlar,

teşekkürler

D Smart aboneliğinize ek ayda 5 TL ödüyorsunuz. Eğer Blu hizmetinde ki spor kanallarını da izlemek isterseniz ekstra bir 5 TL daha ödüyorsunuz. Şunu da belirteyim Blu hizmeti 12 ay taahhütlüdür, 12 aydan evvel çıkarsanız indirimlerin bedeli alınır. Normal fiyatı 25 TL sanırım..

Neyse hayırlı olsun, Allah kurtarsın.

teşekkür ederim bilgilendirme için

• Televizyonum Pana olduğu için Cam modül alarak izleyemem (FEC değerlerini Dsmart yükselttiği için ) Bende Blu üyeliği alayım PC'yi TV'ye bağlayarak maçları izlerim dedim.. Fakat Digiturk Play'den yaşadığım acı tecrübeden ( Ekran donması, tekrardan yükleme, yayına girememe ) dolayı Bu Blu olayına da temkinli yaklaşıyorum.. Sitesindeki 7 gün ücretsiz yayın için abone oldum fakat saçmalığın daniskası sadece 2-3 kanal izlemene izin veriyor onlarda kanal D, Star, TV8, Samanyolu gibi genel kanallar ben spor kanallarına bakayım test edeyim dedim giriş izni yok.. O zaman ben ne anladım senin test yayınından.. Millet ulusal kanalları ne yapsın spor için daha çok ister aboneler.. Benim öğrenmek istediğim Blu spor paketi üyesi varsa maçlarda donma, yayın gitme gibi sorunlar oluyor mu yoksa çok net akıcı izlenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Televizyonum Pana olduğu için Cam modül alarak izleyemem (FEC değerlerini Dsmart yükselttiği için ) Bende Blu üyeliği alayım PC'yi TV'ye bağlayarak maçları izlerim dedim.. Fakat Digiturk Play'den yaşadığım acı tecrübeden ( Ekran donması, tekrardan yükleme, yayına girememe ) dolayı Bu Blu olayına da temkinli yaklaşıyorum.. Sitesindeki 7 gün ücretsiz yayın için abone oldum fakat saçmalığın daniskası sadece 2-3 kanal izlemene izin veriyor onlarda kanal D, Star, TV8, Samanyolu gibi genel kanallar ben spor kanallarına bakayım test edeyim dedim giriş izni yok.. O zaman ben ne anladım senin test yayınından.. Millet ulusal kanalları ne yapsın spor için daha çok ister aboneler.. Benim öğrenmek istediğim Blu spor paketi üyesi varsa maçlarda donma, yayın gitme gibi sorunlar oluyor mu yoksa çok net akıcı izlenebiliyor mu?

Senin düşünce güzelmiş. Adam spor kanallarını hediye etse herkes sürekli üyelik sağlar maçları bedava izler. Merak etme ama ben kullanıyorum blu spor paketi donma yok. Hız yavaşlayınca görüntü kalitesi düşüyor sadece. Arkada torrent açıkken maç izlediğimi bilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Televizyonum Pana olduğu için Cam modül alarak izleyemem (FEC değerlerini Dsmart yükselttiği için ) Bende Blu üyeliği alayım PC'yi TV'ye bağlayarak maçları izlerim dedim.. Fakat Digiturk Play'den yaşadığım acı tecrübeden ( Ekran donması, tekrardan yükleme, yayına girememe ) dolayı Bu Blu olayına da temkinli yaklaşıyorum.. Sitesindeki 7 gün ücretsiz yayın için abone oldum fakat saçmalığın daniskası sadece 2-3 kanal izlemene izin veriyor onlarda kanal D, Star, TV8, Samanyolu gibi genel kanallar ben spor kanallarına bakayım test edeyim dedim giriş izni yok.. O zaman ben ne anladım senin test yayınından.. Millet ulusal kanalları ne yapsın spor için daha çok ister aboneler.. Benim öğrenmek istediğim Blu spor paketi üyesi varsa maçlarda donma, yayın gitme gibi sorunlar oluyor mu yoksa çok net akıcı izlenebiliyor mu?

Senin düşünce güzelmiş. Adam spor kanallarını hediye etse herkes sürekli üyelik sağlar maçları bedava izler. Merak etme ama ben kullanıyorum blu spor paketi donma yok. Hız yavaşlayınca görüntü kalitesi düşüyor sadece. Arkada torrent açıkken maç izlediğimi bilirim.

Ya onunda fikrini ben mi vereyim 7 gün yapmazsın 10 dk test verirsin bu kadar zor mu? Yayın kalitesi ile ilgili bilgi için teşekkür ederim..

• Dsmart blu HD kanal ekran görüntü koyabilirmisiniz. bide stream gücü nasıl donma varmı?
  • Bugün d-smart blu ya üye oldum ve spor paketini aldım. Fakat smart spot hd ve smart spor 2 kanallarına girmeye çalıştığımda sahip olduğunuz paket izleme içeriğini kapsamamaktadır uyarı alıyorum.Satın almak için tıklayın butonuna bastığımda ise böyle bir sayfa açılıyor.

D Smart ve Blu

Görüldüğü üzere en yüksek paket seçili ve 4 hd kanaldan bahsediliyor.Fakat dsmart ın blu için spor paketi dahil vadettiği 7 hd kanal.Mevcut d smart paketim mega paket.
    Bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
    Üye olan arkadaşlar dsmart spor kanallarına ulaşabiliyorlar mı?

Yaklaşık 1 saat boyunca 8 mbps hıza sahip internet bağlantısı ile herhangi bir takılma olmadan izledim.Zaten yayın indirme hızına göre kendini ayarlıyor ve yavaşlama durumunda görüntü kalitesini düşürüyor.Böylece donma olayı ortadan kalkıyor. Görüntü kalitesi hakkında bilgi vermesi için resimleri koyuyorum.

D Smart ve Blu

D Smart ve Blu

D Smart ve Blu

D Smart ve Blu

D Smart ve Blu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdeminofff -- 26 Ağustos 2013; 17:03:26 >

• Benim maxi paket sd üyeliğim var Dsmart Bluya üye olursam,ntvsporsmart hdyi izleyebilirmiyim yoksa sd üyesi olduğum için izleme şansım yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator92

Benim maxi paket sd üyeliğim var Dsmart Bluya üye olursam,ntvsporsmart hdyi izleyebilirmiyim yoksa sd üyesi olduğum için izleme şansım yok mu?

Ntv spor smart hd yi izleyebilmek için mevcut Maxi veya Mega paket üyeliğinin yanında sporxtra peketi gerekiyor.Yani bu pakete tv üzerinden sahip değilseniz bu kanalı izleyemiyorsunuz.

Bana gelirsek müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra sorunu düzeltiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.