Şimdi Ara

D SMART VE SAMSUNG ES-8000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaslarım bende de es8000 var bıde d smart hd plus makınam var pvr lı fakat tv ım ıcınden cıkan ır blaster aparatı ıle d smart makınamı tv me tanıtamıyorum :( dolayısıyla tv mın ekstra ozellıklerınden bırı olan kanal yukarı asagı dıyıp kanal degıstıremedıgım gıbı kayıt ozellıklı cıhazımın kayıt yetenegınıde degerlendıremıyorum
    Tanıtma ıslemını gerceklestırmek ıcın cok ugrastım ama d smart hd plus makınamın markası pace ve bu es8000 ın tanıtma menusunde var ıken receıverın modelı olan tds866 tanıtma menusunde yok dolayısıyla tv me receıverı tanıtamıyorum ne yapsam ne etsem dıye kara kara dusunuyorum :( bana bır el atabılırsenız cok sevınırım

• Samsungun d smartla anlaşması yok Zaten modül çalışmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeyforumdaki şu başlığa bak istersen,

http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=694032

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 5 Kasım 2012; 21:18:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_glryz

Samsungun d smartla anlaşması yok Zaten modül çalışmaz

dsmartla anlaşması var ve modül üzerinden izleye biliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sals

Selamlar arkadaslarım bende de es8000 var bıde d smart hd plus makınam var pvr lı fakat tv ım ıcınden cıkan ır blaster aparatı ıle d smart makınamı tv me tanıtamıyorum :( dolayısıyla tv mın ekstra ozellıklerınden bırı olan kanal yukarı asagı dıyıp kanal degıstıremedıgım gıbı kayıt ozellıklı cıhazımın kayıt yetenegınıde degerlendıremıyorum
    Tanıtma ıslemını gerceklestırmek ıcın cok ugrastım ama d smart hd plus makınamın markası pace ve bu es8000 ın tanıtma menusunde var ıken receıverın modelı olan tds866 tanıtma menusunde yok dolayısıyla tv me receıverı tanıtamıyorum ne yapsam ne etsem dıye kara kara dusunuyorum :( bana bır el atabılırsenız cok sevınırım

Bende de dsmart receiver var ve ben IR BLASTER üzerinden kontrol edebiliyorum.
    cihaz listede cıkmaz ise deneme frekanslarını yükleyin,
    benim cihazı da bulmamştı ve deneme frekanslarıda uyuşmamıştı, 1 gün sonra tekrar deneme frekanslarından birinde yakaladı ve o günden beri problemsiz kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ERSN

quote:

kullanıyormusunuz d smart modul
  • yaa ahmet arkadasım ne modulu :) gec o ıslerı bu caga gerı don bız d smart hd plus makıneyı tv ye tanıtmaktan bahsedıyoz sen hala module takılıp kalmıssın :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

evet
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet

Anladım bıraz acarmısın hangi modelde kullanıyorsun bılgı verırsen sevınırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet

bende 40es8000 var ve dsmarttan satın aldığın modülü takıp izleyebiliyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet

bende 40es8000 var ve dsmarttan satın aldığın modülü takıp izleyebiliyorsun.

slm pc oyun deneme şansın oldumu birde normal yayın ları nasıl gösteriyor bulutlanma olayı falan bi genel değerlendirme yapabilirsen sevinirim

• SAMSUNG 46 D 8000 fiyat 3000 tl SAMSUNG 46 ES 8000 3500 tl SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum benı dınlersen almısken bır kere paraya kıyacan 55es8000 al arada 700 ytl gıbı bır rakam var 6 taksıte boldugunde aylık 100 lıra fark olur ama o buyukluge deger :)
  • Dostum benim sana tavsiyem Samsung TV'lerin HD Uydu alıcısı var. D-Smart ile konuş Sana modül getirsinler modül üzerinden yap. hem dahaa başarılı olur hem daha pratik olur. emin ol o ses ve elle kumandayı kullanmadığına sevineceksin :)
  • quote:

yaa ahmet arkadasım ne modulu :) gec o ıslerı bu caga gerı don bız d smart hd plus makıneyı tv ye tanıtmaktan bahsedıyoz sen hala module takılıp kalmıssın :(

Arkadaşım çok komiksin hangisi acaba daha teknolojik, 55es8000 kullanıyorum, arkada da 16 gb usb hdd, senin dediğin o plusun bütün işlevleri zaten tvde mevcut, tek kumanda ile receiver kirliliği olmadan tvyi sesle kumanda ozelligi, time shift özelliği, epg den kayıt, çift dil, android üzerinden dual view vs her şey verimli şekilde kullanılıyor. Haa bide 2 yil full paketi 430 lira ödeyerek alıyorsun.. Hastayım bu Türk insanının iskembeden atma huyuna, bir diğeri de Samsung ile dsmartin anlasmasi yok demiş , geçen Tv de görmedin mi Samsun CEO'su dsmart forması giyip 2 senelik mukaveleye imza attı, kaçırmışsin... İnsan her şeyi bilmek zorunda değil ama en azından bilmediği konuda yorum yapmama yetisine sahip olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre492

quote:

yaa ahmet arkadasım ne modulu :) gec o ıslerı bu caga gerı don bız d smart hd plus makıneyı tv ye tanıtmaktan bahsedıyoz sen hala module takılıp kalmıssın :(

Arkadaşım çok komiksin hangisi acaba daha teknolojik, 55es8000 kullanıyorum, arkada da 16 gb usb hdd, senin dediğin o plusun bütün işlevleri zaten tvde mevcut, tek kumanda ile receiver kirliliği olmadan tvyi sesle kumanda ozelligi, time shift özelliği, epg den kayıt, çift dil, android üzerinden dual view vs her şey verimli şekilde kullanılıyor. Haa bide 2 yil full paketi 430 lira ödeyerek alıyorsun.. Hastayım bu Türk insanının iskembeden atma huyuna, bir diğeri de Samsung ile dsmartin anlasmasi yok demiş , geçen Tv de görmedin mi Samsun CEO'su dsmart forması giyip 2 senelik mukaveleye imza attı, kaçırmışsin... İnsan her şeyi bilmek zorunda değil ama en azından bilmediği konuda yorum yapmama yetisine sahip olmali.

full paketi nasıl 430 aldınız.

• http://forum.donanimhaber.com/m_64422401/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64899764http://forum.donanimhaber.com/m_64422401/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64899764

ancak aktif değil şu an bu kampanya gerçi reklamı filan da yapılmadı ben de anlamadım nasıl verdiler o fiyata: )
  • Sevgili Arkadaşlar bende SAMSUNG Es 8000 aldım ve süper ötesi bir tv anlıyacağınız yok yok ne ararsanız Tv de mevcut çok güzel tasarım yapmışlar ve en önemliside benim için ve sizler içinde öyledir kesin servis garantisi servis anlayışı servis ilgi ve alakası Bursada tek servis vardı şimdi ABC teknik samsung yetkili serviside açıldı inanın o kadar müşterisinin yanında duran bir servis görmedim inşallah sonuna kadar bu anlayışla bu hizmetle giderler sizlerede bu servisi öneririm özellikle kurulum yada arıza kaydı bırakırken Müşteri hizmetlerinizden ABC Teknik servisini istemeniz sizin adınıza yarar sağlayacağını düşünüyorum bu bilgiyide Forumdaşlarımla paylaşmak istedim Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTDIN

SAMSUNG 46 D 8000 fiyat 3000 tl SAMSUNG 46 ES 8000 3500 tl SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM.

3269 tl aldım EV KUR dan bursa heykel şubesi bilginize
  • Arkadaşlar D-Smart modül ile kullanan var mı?

2 dil seçeneği olan yayınlarda "Yayın Dili"ni bir türlü "Türkçe" yapamadım.

Gerek "Tools" menüsünden gerekse Ana Menü'de Ses altında "Yayın Dili" ayarından değiştiriyorum.

Ama önce ses kesiliyor, ses gelsin diye kanal değiştirip geri geldiğimde tekrar ingilizce'ye dönüyor.

Yazılımını da güncellememe rağmen sorun devam ediyor...

Çözümünü bilen var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.