|
Bildirim
|
hocam sizi arayan muhtemelen dolandırıcıdan ziyade telekom bayilerinden biri sizi kendileri vasıtası ile abone yaparak prim alıyorlar elbette ancak burda sizin taahüt bitiş zamanınızı bilmeniz gerekir bu devirde aboneliklerle ve bankacılıkla ilgili konulara tam hakim olmak şart beni yanlış anlamayın yaptıkları aslında alenen dolandırıcılıktan öte bir şey değil ama adamlar malesef yasal boşluklardan ve ceza verilmemesinden yaralanıp diledikleri gibi insanları kandırıyorlar ne yazıkki ülkemzide fetöcü hainlere yer açıcaz diye sapığı gaspçısı hırsızı serbest bırakılıyorken ve daha nicelerine ceza bile verilmiyorken bunlara bir yaptırım uygulanması zor basit gibi geliyor ama bu işlerden o kadar çok vatandaşın canı yanıyorki inanın normal hırsızlık vakalarını geride bırakmış durumda bu tür olaylar inanın devletimiz bu konuda sert tedbirler alsa caydırıcı ceza koysa kimse cesaret edemez benide süperonline diye arıyorlar yedi sülaleme kadar saydıktan sonra taahütüm devam ediyor memnunum diyorum kapatıyorlar yada hergün forexmidir nedir arıyorlar defalarca şikayet ettim sonuç değiştimi hayır ve bet sitelerinden atılan mesajlar için savcılığa gittim polise bildirdim bana hattını değiştir diye tavsiyede bulunuldu neyse umarım paranızı geri alırsınız ve bir not daha ekliyeyim forumdaki çoğu kardeşim biliyordur ama tt, digitürk veya bankalar asla kendi numaraları dışında numara ile aramazlar kurumların resmi numaraları hariç diğer numaralara itibar etmeyin.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3513 -- 14 Ekim 2016; 0:43:31 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3p3 -- 23 Temmuz 2019; 13:57:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |