Şimdi Ara

D sürücüsüne ulaşamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeye iyi akşamlar; Bilgisayarımda 2 gündür bir sorun var Harddisk'im 2 parça halinde yani C vd D! 2 gündür D sürücüsüne giremiyorum,tıkladıgımda beni uzun bir süre bekletiyor ve sonunda "D sürücüsü biçimlenmemiş şimdi biçimlensin mi?" diyor!
    bu sorunu geçen haftada yapmıştı fakat bilgisayarı bir kere yeniden başlatınca sorun kalkmıştı! fakat 2 gündür düzelmiyor! sorunun ne oldugunu bilemiyorum yani anlayamadım da bir yardım ederseniz sevinirim. he birde bilgisayarın açılması baya bi zaman alıyor yani windows acılıyor diyor ama ne gelen vaaar ne giden 7-8 dakika sonra masa üstünü görebiliyorum sanırım bu D sürücüsüne ulaşamamaktan ya da başla bişe neyse,
    şimdiden teşekkür ederim,herkese iyi iftarlar

• Biçimlendir o zman arkadaşım, D'ye sağ tık + Format seçeneği.. Denemedin mi hiç? Önemli bir belgen yoksa D'de, böyle bir dene bakalım, silinecek içindeki herşey, ona göre.
  • güvenli modda açıp açılışta çalışan programları devre dışı bırakmayı deneyin ve iyi bir antivirüs programıyla bilgisayarınızı taratmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Biçimlendir o zman arkadaşım, D'ye sağ tık + Format seçeneği.. Denemedin mi hiç? Önemli bir belgen yoksa D'de, böyle bir dene bakalım, silinecek içindeki herşey, ona göre.

üstat sağ tıklayınca da bişe cıkmıyor :S biçimleyecektim ama içindekiler lazım neyse bi güvenli modda deneyeyim teşekkür ederim sizlere
  • öncelikle bi biçimlendirme yap sürücüne. Ondan sonra seagate file recovery dosyasını indir.Daha sonra bilgisayarının D sürücüsünü güzelce bi tarattır. Seagate file recovery dosyasının kullanımı forumda mevcut ordan adım adım takip edebilirsin nasıl yapacağını. ben 60gb ı öyle geri aldım.

http://uploading.com/files/GLZZVW89/etagaeslifeyavrev20 .rar.html
  • Başlat => Çalıştır =>cmd yaz. Tamam de Komut İstemi penceresi açılacak. Bu pencere metin tabanlı (komut satırı) fonksiyonlar uygulanır. Buraya chkdsk /r #: komutunu yazarak (# yerine kontrol etmek istediğiniz sürücünün harfini yazacaksınız) ve enter. Bu kontrol sonrasında problemini çözebilir. Siz "chkdsk /f d:" yazabilirsiniz, bu yukarıdakinden daha kısa süren bir kontol, kurtarma işlemi yapacaktır.
  • nihat35nihat, Allah senden razı olsun, ne kolay bir çözümdü yahu.50 tane site gezdim, bir sürü çözüm var, yok o programı indir, yok şunu yap.Harikasın üstat.Ne kadar teşekkür etsem azdır birader.Dualarım seninle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.