Şimdi Ara

d500 kulananlar bişiiii rica ediorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa bu telefonun hafızası yetiomu size yaaa bilmiom wallaaa bilen bilir karasız insanlardan biriyim burdaa bide telefon hakkında düşüncelerinizi söylerseniz sewinirim
    artı ve eksi yölerini falannn herkese şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokaygokmen89 -- 31 Ocak 2006 17:33:54 >

• hafızası bana yetio yani kisiden kisiye degisir haliyle bu.ben telefonumdan mp3 dinleme fırsatı bulamıyorum.50 mb boş alanım var halen. telefonda sadece karizma var.kücük ve kullanışlı.zaten forumda araştırırsan detaylı yorumlara ulaşabilirsin.kolay gelsin
  • bi arama yap bak neler bulcan
    bi dene bi kere
  • valla bence hafızası yeterli değil bana göre ben telefonda baya mp3 dinleyen bi insanım ve hafıza bana yetmi yor o yüzden walkman serisi bi telefonla değişicem şubatta
  • aldım d500 ü arkadaşlar artık ya bu telefon galeride resimleri yaklaştırmıyo yaaa bide mp3 çalr ileri sarmıyo bide normal ekrana geldiimde mp3 calar kapanıyo ben mi beceremiyorum yoksa ölemi yardımcı olursanız sewinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokaygokmen89

aldım d500 ü arkadaşlar artık ya bu telefon galeride resimleri yaklaştırmıyo yaaa bide mp3 çalr ileri sarmıyo bide normal ekrana geldiimde mp3 calar kapanıyo ben mi beceremiyorum yoksa ölemi yardımcı olursanız sewinirim

resim yaklaştırma yok diye biliyorum evet..ayrıca arka planda mp3 çalmıyor d600 gibi bundada yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 2 Şubat 2006 14:28:44 >
  • bu telefona güzel oyunlarr warmııı bii link i wersenizz ii olurr walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

quote:

Orjinalden alıntı: gokaygokmen89

aldım d500 ü arkadaşlar artık ya bu telefon galeride resimleri yaklaştırmıyo yaaa bide mp3 çalr ileri sarmıyo bide normal ekrana geldiimde mp3 calar kapanıyo ben mi beceremiyorum yoksa ölemi yardımcı olursanız sewinirim

resim yaklaştırma yok diye biliyorum evet..ayrıca arka planda mp3 çalmıyor d600 gibi bundada yok..

Sol taraftaki ses ayarlama tuşunu kullan, o zaman yakınlaştırır resmi
  • En sevmediğim özelliği telefon kapalıyken alarmının çalmaması uyuz ediyodu beni böyle saçma bi özellik olamaz bide şarjı 2 günü zor görüyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

En sevmediğim özelliği telefon kapalıyken alarmının çalmaması uyuz ediyodu beni böyle saçma bi özellik olamaz bide şarjı 2 günü zor görüyodu

ilk önce otomatik açılişi ayarla sonra alarmı boylelikle sorun kalmaz.jarzında çok fazla gitmesini istiyorsan ekran parlaklıgını bir kademe düşür.nekadar çok farkedecek jarzın çok uzun süre gidecek.bir dene sonucu gor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 24 Nisan 2006; 11:00:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.