Ben 2 hafta kadar önce D500 aldım ama şimdi pişmanlık duyuyorum modası geçtimi sizce satıp spot K750 mi alıyım sanırım garantili D500 spot K750 getirir
TELEFON MODASI dİYE BİRŞEY YOKTUR TELEFON BİR İNSANIN İHtİYAÇLARINA GÖRE ALINIR O TELEFON SENİN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORSA EĞER HİÇ DEĞİŞTİRİP BOŞUNA PARA HARCAMA ZATEN Bİ YIĞIN PARA HARCAMIŞSIN O TELEFONA ŞİMDİ Bİ DE DEĞİŞTİRECEK MİSİN YANİ TEKRAR Bİ YIĞIN PARA HARCAYARAK........................................!
bence değiştirme! hem üstelik hiç te modası geçmedi,üstelik o telefon 2005in en iyi telefonu seçildi,bunu unutma!
En azından fiyat olarak bi yardımcı olurmusunuz garantili teli versem spot K750i alabilirmiyim veya param kalırmı yosa üzerine ödermiyim??
İyide pek memnun kalmadım smbiyanın yokluğu çok fark ediyor bide hafıza olayı çok canımı sıktı ben 96 mb yeter diyodum ama
Sen bi doğubank turu yap bence... Orada daha iyi fikir edinirsin.. Ama daha yeni almışsın yazık o telefona... Sonuçta bir tel işte, takma o kadar kafana..
O ne abi ya.Şimdi moda 3310 desem gidip 3310 mu alcan, böle saçma sapan konular açmayın ya.
D600 geldimi hepsini süpürecek gibime geliyor. Özellikle K750i yi.
Kayseride oturuyorum yoksa bakardım doğubanka sizin bir bilginiz var mı?
illa satacam diyorsan eğer gidip telefoncuya satmaya, direkt elden sat,daha çok para eder!
bencede ama k750nin spot fiyatına göre
vay be bende kaçak D500 ü 2005 te 450 tl ye almıştım şimdi halaa sapa sağlam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme