Şimdi Ara

D500'ün modası geçtimi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 2 hafta kadar önce D500 aldım ama şimdi pişmanlık duyuyorum modası geçtimi sizce satıp spot K750 mi alıyım sanırım garantili D500 spot K750 getirir

• TELEFON MODASI dİYE BİRŞEY YOKTUR TELEFON BİR İNSANIN İHtİYAÇLARINA GÖRE ALINIR O TELEFON SENİN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORSA EĞER HİÇ DEĞİŞTİRİP BOŞUNA PARA HARCAMA ZATEN Bİ YIĞIN PARA HARCAMIŞSIN O TELEFONA ŞİMDİ Bİ DE DEĞİŞTİRECEK MİSİN YANİ TEKRAR Bİ YIĞIN PARA HARCAYARAK........................................!
  • bence değiştirme! hem üstelik hiç te modası geçmedi,üstelik o telefon 2005in en iyi telefonu seçildi,bunu unutma!
  • En azından fiyat olarak bi yardımcı olurmusunuz garantili teli versem spot K750i alabilirmiyim veya param kalırmı yosa üzerine ödermiyim??
  • İyide pek memnun kalmadım smbiyanın yokluğu çok fark ediyor bide hafıza olayı çok canımı sıktı ben 96 mb yeter diyodum ama
  • Sen bi doğubank turu yap bence... Orada daha iyi fikir edinirsin.. Ama daha yeni almışsın yazık o telefona... Sonuçta bir tel işte, takma o kadar kafana..
  • O ne abi ya.Şimdi moda 3310 desem gidip 3310 mu alcan, böle saçma sapan konular açmayın ya.
  • D600 geldimi hepsini süpürecek gibime geliyor. Özellikle K750i yi.
  • Kayseride oturuyorum yoksa bakardım doğubanka sizin bir bilginiz var mı?
  • illa satacam diyorsan eğer gidip telefoncuya satmaya, direkt elden sat,daha çok para eder!
  • bencede ama k750nin spot fiyatına göre
  • vay be bende kaçak D500 ü 2005 te 450 tl ye almıştım şimdi halaa sapa sağlam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.