Bildirim
D600 ile ilgili bir bilgiyi paylaşmak istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam biraz daha açıklayıcı olabilirmisin.ben ibşey anlamadım.yani şarkının formatını değiştirip boyutu küçültecez ama kalite aynı mı olacak diyorsun. -
evet arkadaşım deneyebilirsin.önelikle bilgisayarında nokia pc suit proğramını kuracaksın.daha sonra music manageri çalıştırıp ayarlara girip dönütürme ayarlarını tıklayıp m4a formatını seçip en iyi kalitede istersen bit hızını 64 bit seçip tamam deyip ayarlardan çıkacaksın. daha sonra dasya-müzik dosyaları için pc tara seceneğini kullanıp konvert etmek istediğin müzikleri seçip tarama yaptırdıktan sonra ekrana gelen miziklerin üzerine tıklayarak seçtikten sınra,yine dosya-koleksiyona kopyala seçeneğini kullandığında parçalar teker teker Bilgisayarında Belgelerim\muziğim\nokia music manager klasörü içine kayıtedilir.Artık sizede bu m4a formatındaki müzikleri d600 e atıp dinlemek kalır.
Not:arkadaşlar bu parçalar hafıza kartındayken desteklenmiyor gibi görünüyor ancak açtığınızda açılıyor.ama telefon hafızasındayken böyle bir durum yok.Ayrıca bu formattaki müzikleri zil sesi vs gibi kullanamıyorsunuz,ama ses yüksekliği mp3 nazaran daha yüksek
-
güzel teşekkürler -
zil sesi olarakta kullanılabilseydi iyi olurdu.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- a21s hard reset
- s22 vs s23 fe
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- ağınız dengesiz ne demek
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- en iyi fotoğraf çeken telefon 2024
- s22 çıkış tarihi
- exynos 2400
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X