Şimdi Ara

D600 ile ilgili bir bilgiyi paylaşmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hani nokianın yeni çıkan modellerinin desdeklediği +aac codek varya düşük bit hızında yüksek kaliteli müzik.işte samsung d600 bu formatı destekliyor.yani bu demek oluyorki telefonunuzun şarkı kapasitesi en az iki kat artıyor.

• hocam biraz daha açıklayıcı olabilirmisin.ben ibşey anlamadım.yani şarkının formatını değiştirip boyutu küçültecez ama kalite aynı mı olacak diyorsun.
  • evet arkadaşım deneyebilirsin.önelikle bilgisayarında nokia pc suit proğramını kuracaksın.daha sonra music manageri çalıştırıp ayarlara girip dönütürme ayarlarını tıklayıp m4a formatını seçip en iyi kalitede istersen bit hızını 64 bit seçip tamam deyip ayarlardan çıkacaksın. daha sonra dasya-müzik dosyaları için pc tara seceneğini kullanıp konvert etmek istediğin müzikleri seçip tarama yaptırdıktan sonra ekrana gelen miziklerin üzerine tıklayarak seçtikten sınra,yine dosya-koleksiyona kopyala seçeneğini kullandığında parçalar teker teker Bilgisayarında Belgelerim\muziğim\nokia music manager klasörü içine kayıtedilir.Artık sizede bu m4a formatındaki müzikleri d600 e atıp dinlemek kalır.

Not:arkadaşlar bu parçalar hafıza kartındayken desteklenmiyor gibi görünüyor ancak açtığınızda açılıyor.ama telefon hafızasındayken böyle bir durum yok.Ayrıca bu formattaki müzikleri zil sesi vs gibi kullanamıyorsunuz,ama ses yüksekliği mp3 nazaran daha yüksek

• güzel teşekkürler
  • zil sesi olarakta kullanılabilseydi iyi olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.