Merhaba arkadaşlar yıllardır odamdaki rafta duran d70 in kauçuk kısımları erimiş gibi yapış yapış. ıslak mendille sildikçe daha kötü oluyor. daha önce böyle bir şey yaşayan varsa yardım edebilir mi?
Kauçuk parçalar kendinden yapişkanlı olarak satılıyor, kendiniz değiştirebilirsiniz. Rubber grip diye çin siteleri yada ebay dan aratıp alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sizinki de bu şekilde mi? Ortada 1 mi var?
quote:
Orijinalden alıntı: Chile_Mix
Arkadaşın makine Nikon yalnız.
İgilendiğiniz için teşekkürler ama d70 eski bir makine kauçuk kısımlarını sipariş etmem yenisinden pahalıya gelebilir :D eski haline döndürebilirsem benim için daha iyi olacak sanırım. artık geçene kadar temizleyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: çekomastik
quote:
Orijinalden alıntı: Chile_Mix
Arkadaşın makine Nikon yalnız.
:) uykusuzluğun dikkat dağıtıcı olmasının kanıtı :)
Aşağı yukarı fiyatları bu civardadır, bence çok değil ama yinede siz bilirsiniz. Silme ile geçmez, kauçuk özelliğini kaybettiğinden dolayı o hale geliyor diye biliyorum.
İzopropil alkol ve bir kot pantolon parçasıyla bastırarak silebilirsiniz. Yalnız dikkat edin; izopropil alkol zehirlidir. Ciğerlerinize ve gözlerinize zarar verir.
xaposianX
kullanıcısına yanıt
Teşekküler öneriniz için. Sabunlu bez + bulaşık macunuyla ovuyorum ama 1 saatlik seanstan sonra ancak bir kısmı çıktı birde bunu deneyeyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme