Şimdi Ara

D800 MÜ D3 MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ GÜNLER ARKDAŞLAR MAKİNEMİ YENİLEMEK İSTİYORUM VE FULLFRAME BİR MAKİNE ALMAK İSTİYORUM...

BİLDİĞİNİZ GİBİ D800 DÜNYANIN EN İYİ SENSÖRÜNE SAHJİP MAKİNE SEÇİLDİ VE 36MPX
    AMA D3ÜN İSO KALİTESİ VE 9FPS GÖZARDINA ALINAMAZ..

ARAŞTIRDIĞIM BİLGİLERE GÖRE
    D3 ÜN TEKİL PİXEL BOYUTU 71.7 µm²
    D800:23.8 µm²
    Tek bir pixelin µm2 cinsinden boyutunu ifade eder. Daha büyük pixel, özellikle yüksek ISO değerlerinde daha iyi fotoğraf demektir. Nikon D3 modelinde 3,01 kat daha büyük pixeller mevcut

KAFAM ÇOK KARIŞIK BİR DURUMDA.. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

• kadir54598 K kullanıcısına yanıt
    Canon 5D MIII tercih ederdim ben olsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otmotvmhndsi -- 14 Ekim 2013; 0:05:30 >
  • Saniyede 9-10 kareye ihtiyacın yoksa D800 daha iyi. Piksel boyutu vs.. çok önemli değil.
  • Eğer çok profesyonel amaçların yoksa(kusursuz netlemeler, çok yüksek iso performansları, makinadan ve lensten para kazanmak v.b) bence 2.el sıfır ayarında bir D700 al Üstüne de FX'e yakışır bir lens alırsın
  • PROFESYONEL AMAÇLI ALMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ MAKİNEYİ PARA KAZANMAK İÇİN KULLANIYORUM
    TRTHABER
    CİHAN HABER AJANSI
    SAKARYA TEMSİLCİLİĞİNDE VE KENDİ PRODÜKSİYON İŞLERİMDE.
  • Haber ajansı için çalışıyorsanız o zaman size hızlı bir makina lazım, hız konusunda D3 biçilmez bir kaftan, 2. el olarak sizin gibi bir gazeteciden alıp kullandım yaklaşık 1 sene kadar. 12 megapiksel olması nedeniyle RAW dosyaları daha az yer tutacaktır ve de işlemek daha kolay olacaktır. D3' ten sonraki ilk FF makinam Nikon D600 idi, ISO performansları ve imaj kalitesi açısından çok farkları yok, temiz bulacağınız D3 üzerine N serisi herhangi bir lens size gayet yeterli olur.
  • Video gerekli oluyor mu? O zaman 5DMarkIII.
  • D800e / 6D tavsiye ederim.
  • Ben olsam bu ikisi arasından D800'ü tercih ederdim. Ama haberciler genelde Canonda 1D Nikonda D3 serisini kulllanıyorlar.
  • D800e almaniz gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • d800 den d800e ne gibi güncellikler sağlandı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.