Şimdi Ara

d820 mi?k750i mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım özelliklerini üç aşağı beş yukarı biliyorum fakat kullanıcı yorumuna danışmakta fayda var.ilk k750i istedim ama d820 şık duruşu inceliği ergonomisi daha çekici geldi.yardımcı olursanız sevinirim...
    not:online olsamda evden yazamıorum karşılık gelmesede siz yazın kankalar..şimdiden saolun

• quote:

Orjinalden alıntı: LuKewarm

arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım özelliklerini üç aşağı beş yukarı biliyorum fakat kullanıcı yorumuna danışmakta fayda var.ilk k750i istedim ama d820 şık duruşu inceliği ergonomisi daha çekici geldi.yardımcı olursanız sevinirim...
    not:online olsamda evden yazamıorum karşılık gelmesede siz yazın kankalar..şimdiden saolun

SAGLAMLIK KARİZMA D 820
  • Fotoğraf kalitesi + MP3 = SE K750i
  • Kesinlikle D820 derim ben
    eğer kamera senin için önemli değilse tabi
    geriye kalan tüm spesfiksiyonlarda d820 üstün
  • kesinlikle se k750i
  • karizma istiyosan d820
    foto istiyosan k750i

bana sorarsan ben k750i alırım.çünkü canım çiçek böcek çekmek istiyo makro lazım dimi

Edit:YAZIM HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donatello -- 2 Ağustos 2006; 21:06:30 >
  • şık görüntü ve sağlamlık dersen D820,ama çokca özellik olsun dersen de K750i
  • dizayn önemli,telefonu şak diye sürgüsünü açınca herkez bana baksın diyorsan d820.ama beni sıkmasın,eğlendirsin,tam eğlence ,multimedya özellikleri olsun yani kısacası özellik olsun çok iyi foto çeksin,süper mp3 alsın diyorsan k750i
  • Bencede sen d820 alsan daha iyi edersin K750İ artık eskidi. Yani modası geçti derim ben.
  • k750 nin sonunu 6600 gibi görüyorum... bu yüzden d820
  • D820 nin alternatifi olarak D600ü de düşünebilirsin!
  • selam d 820 kullanıcısıyım.cok şık ve bol özellikli bir telefon.hatta 1gb hafızakartınıdadesteklemekte.sadece msn messenger programını aktıf edemedım.
    tam bır prestıj telefonu. yıne de son karar sizin
    iyi seçimler
  • eskidi dediğin sadece 1 yıl oluyo ama önemli olan çıkış tarihi değil barındırdığı özellikler ve k750i,özellik larak d600ü de d820yide gebertir
  • arkadaşlar ankarada kvk servisinde dayım çalışıyo bana dediği bize siemenslerden son en çok bu iki makina hatalı geliyo diye benden size sölemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcemali

selam d 820 kullanıcısıyım.cok şık ve bol özellikli bir telefon.hatta 1gb hafızakartınıdadesteklemekte.sadece msn messenger programını aktıf edemedım.
    tam bır prestıj telefonu. yıne de son karar sizin
    iyi seçimler

d 820 için msn imzamda vartıkla
  • d820
  • k750i al daha üstün bi cihaz.d820yi döver walla
  • D820 bence 1 adım önde. Sonuçta cep telefonlarıyla çekilen görüntüler anlık şeyler ve arada aşırı fark olmadığı sürece netlik çokta farketmez bence.
  • kesinlikle k750i her yönden geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.