Şimdi Ara

D830'da maks. kaçlık kart kullanırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen haftalarda D830 aldım.Telin herşeyinden memnunum fakat yanında verilen 256mb lik kigmax microsd kart yeterli gelmiyo.Cihazda en çok kaç mb lık ya da gb lık kart kullanailirim?(512 olur ama kaldırıyosa 1gblık almak mantıklı)

• dostum biraz alakasız ama bende düşünüyom bu teli şarjı ne kadar gidiyo ?
    çktiğin bitane foto varsa koyabilirmisin çekimini görelim tuş takımını nasıl rahat mı
    nokia dan sonra samsunga geçicem de hiç birşey bilmiyorum samsunglar hakkında
    bide resimler arasında dolaşırken çok mu bekliyor ?
    bir sorum daha olcaktı kamerada focus var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarrath -- 6 Kasım 2006; 12:29:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilozdemir

Arkadaşlar geçen haftalarda D830 aldım.Telin herşeyinden memnunum fakat yanında verilen 256mb lik kigmax microsd kart yeterli gelmiyo.Cihazda en çok kaç mb lık ya da gb lık kart kullanailirim?(512 olur ama kaldırıyosa 1gblık almak mantıklı)

Maximum 1 gb destekler
  • Cekim guzel.Resimler arasinda dolasirken 1-2 sn bekliyor,focus yok, sarji az gidiyor, tus takimi rahat degil. Peki enabest bu telefonu aldigina pismnamisin? Kesinlikle hayir. Mukemmel bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enabest -- 6 Kasım 2006; 22:04:09 >
  • arkadaşlar peki telefonun ses çıkışı nasıl yani birisi araken rahatmı oluyor ? arka plan için 240*320 olan bütün hareketli gifleri açıyormu ? bunlarada cevap lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.