Şimdi Ara

d900 mü?d830 mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu an bende w810i var.fakat hiiiç beğenmedim.oyuncak gibi telefon.karizması yok.buyüzden kesinlikle telimi değiştircem.iki seçeneğim var.d900 mü?yokda d830 mu?lütfen ikisinden hangisi daha güzel hangizi daha karizma ve hangisinin özellikleri daha üstün olduğunu yazabilirmisiniz?şimdiden çok teşekkürler.
    not:lütfen başka marka yada model önermeyin...

• W810'u alırken kafana silah mı dayadılar birader. Şimdi kalkmış oyuncak gibi diyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: koraytansu

arkadaşlar şu an bende w810i var.fakat hiiiç beğenmedim.oyuncak gibi telefon.karizması yok.buyüzden kesinlikle telimi değiştircem.iki seçeneğim var.d900 mü?yokda d830 mu?lütfen ikisinden hangisi daha güzel hangizi daha karizma ve hangisinin özellikleri daha üstün olduğunu yazabilirmisiniz?şimdiden çok teşekkürler.
  • Samsung D900 ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü (240x320 piksel), video kayıt kalitesi (352x288 MPEG4), TV out ve tasarım gibi konularda ön plana çıkan bir telefondur. Ancak telefonun kamerası kendi segmentindeki telefonlara göre bir parça yetersiz kalıyor, telefonda FM radyo yok, video kaydı direkt olarak hafıza kartına yapılamıyor ve pil ömrü yeterli değil.

Kısacası D900 ile W810i arasında segment farkı bulunmasına rağmen D900'e geçtiğinizde kaybedeceğiniz özellikler olacaktır.
  • Ya yok knight hepsini geçtim de neymiş W810 oyuncak gibiymiş

Herkes Samsung'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 23 Şubat 2007; 23:11:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraytansu

arkadaşlar şu an bende w810i var.fakat hiiiç beğenmedim.oyuncak gibi telefon.karizması yok.buyüzden kesinlikle telimi değiştircem.iki seçeneğim var.d900 mü?yokda d830 mu?lütfen ikisinden hangisi daha güzel hangizi daha karizma ve hangisinin özellikleri daha üstün olduğunu yazabilirmisiniz?şimdiden çok teşekkürler.

Karizma , zaman ve mekana ve tabiki kişilere göre değişebilir. Ama özellik W810 da . Ve Masaya bırakıp kuzey batıdan 27 derece açıyla baktığında çok kazrizmatik görünüyor
    Oyuncak

• tabi hocam ya w810 oyuncak olurmu
  • Dostlar arkadaşı rahat bırakın telefon değil karizma alacakmış

Bence en iyi ve en mükemmel seçim D830 olacaktır

Her açıdan oyuncak w810i'den daha başarılıdır ....

Ve bu başarıyı telefonu aldıktan sonraki günlerde daha da iyi anlar ve oyuncak W810'u mumla ararsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    5610 XpressMuzik mi N81 mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikisinden birini alacam diyorsan ki öyle diyorsun benim tercihim d900 den yana olurdu

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Dostlar arkadaşı rahat bırakın telefon değil karizma alacakmış

Bence en iyi ve en mükemmel seçim D830 olacaktır

Her açıdan oyuncak w810i'den daha başarılıdır ....

Ve bu başarıyı telefonu aldıktan sonraki günlerde daha da iyi anlar ve oyuncak W810'u mumla ararsın

• w810 evet görünüşü bencede hiç hoş değil.arkadaşlar w810 kullaniyor diye kızıyorlar ama adam fikrini yazmiş.anlamiyorum yahu herkez kullandiği telefonu övüyor adam 3310 dan w810 geçse way diyor w810 gibi tel yok yok şöyle yok böyle vs.v.s yada n70 vs. geçerli.lütfen objektif olalim olaylara herkezin kullandiği tel en iyi telmiş gibi lanse etmeyin en sinir olduğum şey milletin aklinida çeliyorsunuz bilip bilmeden!
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockEvi

w810 evet görünüşü bencede hiç hoş değil.arkadaşlar w810 kullaniyor diye kızıyorlar ama adam fikrini yazmiş.anlamiyorum yahu herkez kullandiği telefonu övüyor adam 3310 dan w810 geçse way diyor w810 gibi tel yok yok şöyle yok böyle vs.v.s yada n70 vs. geçerli.lütfen objektif olalim olaylara herkezin kullandiği tel en iyi telmiş gibi lanse etmeyin en sinir olduğum şey milletin aklinida çeliyorsunuz bilip bilmeden!

Kimsenin kullandığı telefonu iyiymiş gibi lanse ettiği yok esas sen bilmeden konuşuyorsun

Genel özelliklerini kıyasladığında ben W810'u şekil dışında yukarıdaki bahsi geçen diğer telefonlardan daha üstün tutarım

• W810'u bende çok çok başarılı bulmuyorum tasarım açısından. Belki bir d900 kadar dikkat çekici durmuyor ama öyle oyuncak gibi diyecek kadar da kötü değil.
  • w810 bence suan için gerek tasarım gerek performans gerekse fiyat acısından gercekten cok iyi telefondur.sırf tasarım için bence degiştirmeye değmez.tabi zevkler renkler meselesi bana pek birsey demek düşmez.

d900 mü?yokda d830 mu? soruna gelince d900 diyorum.senin için daha uygun olur bence.görünüşü gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan. -- 24 Şubat 2007; 13:52:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Ya yok knight hepsini geçtim de neymiş W810 oyuncak gibiymiş

Herkes Samsung'a
    />

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.