Arkadaşlar yeni aldığım D900i telefonda bir sorun yok.Yalnız hafıza kartında ki resimleri felan görüntülediğim zaman yavaşlama(bekleme yapıyor).E250 kullanmıştım böyle bişey yoktu.HAfıza kartı 1 gb sandisk.İçinden çıkan kart yani.Teşekkürler...
samsunglarda bir miktar yavaşlama olması gayet normaldir.aynı şey e900'de de mevcuttur.Önemli bir şey değil yani...
Forumda bir kaç D900i kullanıcısı hafıza kartı okuma performansı konusunda memnun değildi.
Teşekkürler arkadaşlar...Demek ki bu telin de bu tarz bir sıkıntısı var...
ben ilk facıamı d600 de yasadım cok yavasdı.w700i den sonra bı heves u600 aldım ondan sonra töbe ettım samsung kendını işlem ve işlemci hızı konusunda acil düzeltmesi lassım.
SAMSUNG D900 DE HAFIZA KARTINDA YAVAŞLAMA OLMASI NORMAL Bİ DURMDUR. 6 AYA YAKIN D900 KULLNDM. FOTO KALİTESİ İİ FAKAT İŞLETM SİSTEMNDEN HİÇ MEMNUN KALMADIM DENİLEBİLİR...
Samsung telefonlar hafıza kartını çok ağır okuyor. Resim açmak için bayağı bekletiyor.
E250 modelinde bu durum yok yalnız...Tıkır tıkır açıyor ne istenirse...
o hafıza kartının kapasitesinin azlığından ve kullanılan hafızanın düşük olması ile alakalı bir durum olabilir.e900de ayrı bir sıkıntıda şöyle yeri gelmişken söyleyeyim; bazen hafıza kartını okuyamıyor ve formatlansın mı diye soruyor evet dersen başarısız diyor ancak bellekteki bilgilerin hepsini siliyor.Bu durum başka modellerde var mı bilemiyorum.işin garibi kart okuyucundan da biçimlendirseniz durum değişmiyor
gayet normal..hafıza kartımda 240*320 boyutunda 700küsür tane duvarkağıdı war,herhangi bir duvarkağıdını açmk yaklaşık 5dakika sürüyo!d900i'min bi bu özelliğinden bide media player'ın 120 şarkı almasndan acayip şikayetciyim
5 dakika mı sürüyor.Benim ki iyimiş o zaman.O kadar dolu değil gerçi hafıza kartım ama 3-5 sn de açılıytor resimler.
Samsung artık bu hafıza kartı sorununa bi çözüm getirmeli. Pİyasa artık değişti. Samsung hala aynı sorunlarla uğraşıyor.
normal biraz yavaş olabiliyor e250 güzel telefondu hızlıydı o ama şunu söliyim d900i o kadar yavaşlama çok iyi arkadaşlımın nokıa sı (modelini bilmiyorum) kitleniyor hafıza kartında hozlı işlemde kapatıp açman lazım
o yavaşlama normal bende de oluyor bu tür yavaşlamalar n73 gibi telefonlarda da oluyor
Yavaslama var d900i lerde. 5120 kingston da cok yavaslamıstı...
hafıza kartından fotolara bakınca evet çok yavaşlıyor e 250 de yavaşlama daha az çünkü e 250 vga boyutunda çekiyor d 900i 3,2 mp
tabiki d 900 de bu olay daha uzun sürüyor
ses yükseltme için kurcaladıysan çok yavaş oluor..
quote:
Orjinalden alıntı: Pessimistyle Rapper
ses yükseltme için kurcaladıysan çok yavaş oluor..
bununla hiç bir alkası olduğunu sanmıyorum
hafıza kartı markasından cihaz hafızasından yazılımla ilgili sorundan olabilir
ama böyle bir sorundan olacağını hiç düşünmüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme