Bildirim
D998 B778 transistörleri ile anfi yapılır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Keşke transistörle iş bitse .
Hazır de monte kitler var . onunla başlayabilirsiniz . elimde şu şu transistör var ,hadi yapalım demek olmuyor . -
2sc5200 2sa1943 transistörlü anfilerin üzerine anfi tanımam özellikle 250 watt RMS olan Mükemmel ses kalitesi
ama tavsiyem tda 2003 ile 10 watt anfi yaparak başla bu işlere level atlayarak ilerle -
kardeşim ben onları yapalı kaç sene oluyo biliyonmu
2sc5200 ile de anfi yaptım ama elimdeki transistörle anfi yapcamm
oto ses sistemini tda7375 ile 2+1 olarak çalıştırıyom şuan 30watt bass çıkışı ama bassı delirtiyo -
Ben Zaten Yapılacağını biliyorum ama devre şemasını bulamadım
Hem Birde ben tda2003 lü anfi devrelerini yapalı kaç sene oldu biliyonmu -
be hazır kitlerle başlayamam artık
Benim seviyem transistörlü anfi artık sadece devrenin şemasını bulamadım size bi soruyim dedim ama hiç kimse şema atmadı
tda entegreleriyle anfileri kaç sene önce yaptım biliyonmu -
Bu kadar elektronik bilgi ve deneyimin yüksekse elindeki transistörlerle ilgi devreyi sen bilirsin , bizim senin kadar tecrübe ve bilgi deneyimimiz yok . -
benim var ama bu transistörlerle hiç devre uyduramadım
Mal çin transistörleri üretmiş madem devre şemasınıda atsaydıya -
Transistör kadar basit bir yarı iletkeni uyduramıyorsan , sen hiç bir şey bilmiyorsun ,bildiğini sanıyorsun . -
-
merhaba hiç yapmaya ugraşmassan da baana satsan o transisitörü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensizim2515 -- 7 Nisan 2020; 16:43:1 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X