Şimdi Ara

Dacia LODGY kulubü (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
23
Favori
215.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz de Lodgy, Rengi Mavi Büyü 7 kişilik olanı sipariş verdik, parasının tamamını ödedik, 10 gün içinde teslim alacağımızı söyledi satış temsilcisi.

Araç Medianavlı değil, eğer onu isteseydik istediğmiz renkte ağustos ayında geliyor görünüyordu. sabredemedik.
    Neyse problem değil navigasyon fakat araca

Kol Dayama ve Park Sensörünün şart olduğunu düşünüyorum.

Bu ikisini yaptıran ya da fiyat alan var mı? ona göre pazarlık yapacağım?

Siparişi verirken park sensörünü ben hediye istemiştim,110 liraya takarız falan demişti ama çok havada bi konuşmaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dallassimo

Biz de Lodgy, Rengi Mavi Büyü 7 kişilik olanı sipariş verdik, parasının tamamını ödedik, 10 gün içinde teslim alacağımızı söyledi satış temsilcisi.

Araç Medianavlı değil, eğer onu isteseydik istediğmiz renkte ağustos ayında geliyor görünüyordu. sabredemedik.

Siparişi verirken park sensörünü ben hediye istemiştim,110 liraya takarız falan demişti ama çok havada bi konuşmaydı.

park sensörünün liste fiyatı 150 civarında olması gerekiyor .kolçak liste fiyatı 330 tl...hayırlı olsun ikiside şart siz pazarlık yapın indirim olur ..aracınız kac paraya geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8228

quote:

Orijinalden alıntı: Dallassimo

Biz de Lodgy, Rengi Mavi Büyü 7 kişilik olanı sipariş verdik, parasının tamamını ödedik, 10 gün içinde teslim alacağımızı söyledi satış temsilcisi.

park sensörünün liste fiyatı 150 civarında olması gerekiyor .kolçak liste fiyatı 330 tl...hayırlı olsun ikiside şart siz pazarlık yapın indirim olur ..aracınız kac paraya geldi...

vallahi tam fiyatını bilemiyorum ama ÖTV indirimli olarak, navigasyonsuz, opak boya, 7 kişilik: 28.500 TL verdik.

Kol dayama ve park sensörü de kesin yaptıracağım. Kolumuzu bari dayayalım diğ mi?:)

• evet zam gelmıs yıne....

http://www.dacia.com.tr/lodgy/fiyatlar
  • Merhaba LODGY'i istanbul araba fuarından beri inceliyorum, çok başarılı bence, fiyat performans olarak, 2 çocuklu aile babası olarak, anne, baba, kardeş hep beraber binilebilecek bir araba.Şu anda 2007 model opel combo'm var, onu satıp bir an önce 7 kişilik bir dacia almak istiyorum, sizlere sormak istediğim
    -Arabada hararet göstergesi olmamasının özel bir sebebi var mı ? (Kendilerine çok mu güveniyorlar)
    -Arabada sıcaklık göstergesi yok demiş bir arkadaş mesajında ne kadar doğrudur,
    -Araba ile yaptığınız 3000 devirdeki son hız nedir...

Ayrıca dacia fiyatından ötürü kendine çok güvendiği için 0 faizli vade olayına hiç girmiyor, eğer girerse satışlarında olumlu yönde artış olur.
  • berkantsert kullanıcısına yanıt
    - hararet göstergesi yok uyarısı var olumsuz bir durumda hararet ışığı yanıyormuş..
    -evet hava sıcaklıgı nı göstermiyor dacia ların hiçbirisinde yok arazi aracı dusterde de yok sanırım...
    -kendi aracımda ilk 1500 km doldurmadım çok zorlamıyorum 2500 leri geçmemeye çalısıyorum..uzun yolada cıkmadım ancak geçen gün otobanda 130 a cıktım 2500 devir civarındaydı...90 beygir araç bence gayet yeterli
  • Arabam.com da testi yayınlanmış.

Merak edenler için linki:

http://www.arabam.com/Test/Dacia-Lodgy-15-dCi-Laureate/Detay-297175
  • evet babama ait aracı geçen hafta teslim aldım. Yüksek hızda (150 gibi) rüzgar sesi ve direksiyonda boşluk oluşuyor. 120 gibi teker sesi sanırım biraz oluyor.
    bagaj havuzu ve rüzgarlık fiyatları ne kadar acaba.
  • Evet Arkadaşlar bende 3 haziranda sipariş verdiğim 7 kişilik beyaz nevigasyonlu lodgy me kavuştum 25 temmuz 31 Temmuz günü... Neziroğlu'ndan aldım ve 12,5 km deydi aracım... Kampanya vardı sıfır araçlarda... motor koruma, koltuk koruma, kaput koruma, cam filmleri, ön kaput filmi, araç altı izolasyonu kampanyasından yararlanmak için aracı yeniden servise bıraktım haftasonu inşallah fotoğraf çekip atarım foruma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugsedat

Evet Arkadaşlar bende 3 haziranda sipariş verdiğim 7 kişilik beyaz nevigasyonlu lodgy me kavuştum 25 temmuz 31 Temmuz günü... Neziroğlu'ndan aldım ve 12,5 km deydi aracım... Kampanya vardı sıfır araçlarda... motor koruma, koltuk koruma, kaput koruma, cam filmleri, ön kaput filmi, araç altı izolasyonu kampanyasından yararlanmak için aracı yeniden servise bıraktım haftasonu inşallah fotoğraf çekip atarım foruma...

Aracı kaça aldınız acaba ..
    Birde yaptırdığınız kampanyanın fiyatı nedir ??
  • araç en son dolar ve euro'nun uçuşa geçmesinden dolayı 42 bin tl ye geldi... Kasko ve trafik sigortası 1350 tl... yukarda yazdığım kampanya fiyatı ise 1250+kdv idi... birde motor koruma, koltuk koruma, kaput koruma olayını 6 ay sonra ücretsiz olarak yeniden yapıyorlar yazmayı unutmuşum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugsedat

araç en son dolar ve euro'nun uçuşa geçmesinden dolayı 42 bin tl ye geldi... Kasko ve trafik sigortası 1350 tl... yukarda yazdığım kampanya fiyatı ise 1250+kdv idi... birde motor koruma, koltuk koruma, kaput koruma olayını 6 ay sonra ücretsiz olarak yeniden yapıyorlar yazmayı unutmuşum...

ayırlı olsun
    Allah Kaza bela vermesin..
  • berkantsert kullanıcısına yanıt
    Merhabaler...
    -Araçta hararet göstergesi yok bildiğim kadarıyla tabi kullanım kitabını doğru anladıysam bi hararet durumunda ikaz lambası yanıyor. Yani gerçekten araçta yok sıcaklık göstergesi

-araç 3000 devirde yaklaşık 130 ile 140 km arasında bir hıza ulaşıyor ve son olarak da 4000 devirde 195 i falan gösterdi ibrede dahada hızlanmadı büyük ihtimalle motor kilitlenmiştir yoksa daha da yüksek hıza ulaşabilir bi araç bende ki de bu arada 90 beygir 5 ileri bir araç

-başka merak ettiğin bi konu varsa yardım etmeye çalışırım.
  • Ben aracın ön konsolunu söküp kendime amfi çıkışı ve amfi için aküden kablo çekmek istiyorum deneyen var mı hiç ses sistemine ek yapan veya değiştiren??
  • Sizlerde de 120km/h gibi sag sol gezme/cekme olayi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isc

Sizlerde de 120km/h gibi sag sol gezme/cekme olayi var mi?

birkaç kişiden duymuştum rot başlarında açıklık varmış diye
    servise götürüp sıktırmışlar
    Diye duymuştum isterseniz bir baktırın
  • Arayan varsa nette 1 tane 110 BG 6 vites satılık ilanı var.

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4493153
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze çok selamlar. Bende inşallah kısmetse aranıza bugün 5 kişilik bir lodgy alarak katılacağım. İstanbul Mecidiyeköy'den alacağım aracı bugün netleşecek peşinatı vereceğim. 28.500TL ye anlaştık tabii kasko ve sigorta dahil değil acaba biraz bastırsam dahil edermiyim ne gibi tavsiyeleriniz var son anlaşma öncesi. Ve ekstra olarak nelere dikkat etmeliyim. İlk sıfır araba deneyimim olacak biraz bilgisizim pazarlıktan falanda hiç anlamıyoruz. Lütfen acil yardım. Öğlene kadar gidip olayı netleştiricem. Şimdiden Teşekkürler.
  • Fiyatı yanlışmı yazdınız.

38,500 olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.