Şimdi Ara

Dacia LODGY kulubü (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
23
Favori
215.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Fiyatı yanlışmı yazdınız.

38,500 olmasın.

Evet yanlış yazmışım özür dilerim. 38500 olacak.
  • Bilgi verecek kimse yok heralde, artık kendi başımızın çaresine bakıcaz ne koparabilirsek kardır mantığıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyas34770

quote:

Orijinalden alıntı: isc

Sizlerde de 120km/h gibi sag sol gezme/cekme olayi var mi?

birkaç kişiden duymuştum rot başlarında açıklık varmış diye
    servise götürüp sıktırmışlar
    Diye duymuştum isterseniz bir baktırın

Teşekkürler bilgi için. Servisle bi görüşelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilyas34770

quote:

Sizlerde de 120km/h gibi sag sol gezme/cekme olayi var mi?

birkaç kişiden duymuştum rot başlarında açıklık varmış diye
    servise götürüp sıktırmışlar
    Diye duymuştum isterseniz bir baktırın

Teşekkürler bilgi için. Servisle bi görüşelim.

sonuçları burada paylaşırsanız memnun oluruz.
  • EuroNcap
    Dacia Euro Ncap testlerine Lodgy modeli ile katıldı. Çarpışma testlerinde kabin bütünlüğünü koruyamayan araç B sütunundan ağır hasar aldı. Önden çarpmalarda baldır, göğüs ve ayak kısımları korunamayan sürücünün yanı sıra yolcularında göğüs ve baldır kısmı sınırlı seviyede güvenlik ile derecelendirildi.
    Kötü tablo Lodgy için yandan çarpışmalarda da etkisini sürdürdü. Yandan sabit bariyer testinde göğüs bölgesine zayıf seviyede güvenlik sağladı. Arkadan çarpışmalarda ise güvenlik seviyesi en düşük değeri aldı. Bu sonuçlar ile Dacia Lodgy Euro Ncap testlerinden ancak 3 yıldız alabildi.

Alıntıdır.Yorumu okuyunca insan ister istemez ürküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adres63 -- 13 Ağustos 2013; 16:25:46 >
  • Alıntıdır.Yorumu okuyunca insan ister istemez ürküyor.
  • Dün Ankara Şaşmaz da kaza yapmış lody gördüm resmen içler acısı yepyeni araba bu kadar mı güvenliksiz olur hayret !!!
  • www.e-otodergi.com dergide bu ay Lodgy testi var.

İlgilenenlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoto

quote:

Orijinalden alıntı: adres63

EuroNcap
    Dacia Euro Ncap testlerine Lodgy modeli ile katıldı. Çarpışma testlerinde kabin bütünlüğünü koruyamayan araç B sütunundan ağır hasar aldı. Önden çarpmalarda baldır, göğüs ve ayak kısımları korunamayan sürücünün yanı sıra yolcularında göğüs ve baldır kısmı sınırlı seviyede güvenlik ile derecelendirildi.
    Kötü tablo Lodgy için yandan çarpışmalarda da etkisini sürdürdü. Yandan sabit bariyer testinde göğüs bölgesine zayıf seviyede güvenlik sağladı. Arkadan çarpışmalarda ise güvenlik seviyesi en düşük değeri aldı. Bu sonuçlar ile Dacia Lodgy Euro Ncap testlerinden ancak 3 yıldız alabildi.

evet burda ne demek istediniz?

sanırım mesele bu

• quote:

Soruyu gayet nazik ilettim.Ama siz insana laf sokma derdindesiniz.Malesef forumlar sizin gibi normal hayatta yuzune soyleyemeyecegi laflari klavyenin ardindan sallayan insanlarla dolu. Burada amacinin foruma bir katki olmadigini anladik. Maksadın tatmin olmak. Zaten daciayi alan insanlar bolca arastirip aliyor. Ve neyin ne oldugunu iyi biliyor. Ne kadar ekmek okadar kofte. Paran varsa git daha iyisini al.

Cevaben sadece ilgili görseli paylaştım hayal kırıklığınamı ugradın canım benim vah vaah. normal haytata yakın olsaydın eğer reel gerçek verileri red etmez böyle anlasız tavr takınazdın. tabirin ucuzluğuna bak "klavye arkasından sallamak" sizin maharetiniz efendim.

anlamadan dinlemeden hayalinizde birşey oluşturuyorsunuz olmayınca nereye nasıl sadırırım diye böyle anlamsızlıklar yapıyorsunuz yazık...

• quote:

Cevabi iyi okuyamamişsiniz onun icin tekrar iletiyorum ve altina ekliyorum
    Soruyu gayet nazik ilettim.Ama siz insana laf sokma derdindesiniz.Malesef forumlar sizin gibi normal hayatta yuzune soyleyemeyecegi laflari klavyenin ardindan sallayan insanlarla dolu. Burada amacinin foruma bir katki olmadigini anladik. Maksadın tatmin olmak. Zaten daciayi alan insanlar bolca arastirip aliyor. Ve neyin ne oldugunu iyi biliyor. Ne kadar ekmek okadar kofte. Paran varsa git daha iyisini al.

Birde buna ek olarak 40 bin liraya renault menseli ve az yakan motorlu , bu genislikte ve en azindan 4 yildiz almis 0 km . baska bir arac öner bakalim.
    Ne mutlu bana ki bir cumle ile maksadinizi ortaya cikardim. Kendi aracim golf 7. Yani dacia hayrani degil mantik adamiyim. Ve bir tanidigim cokta hizli gitmeme ragmen Passatin icinde sıkışıp vefat etti. Yani hersey euroncap degil. Sadece belli acilardan yapilan bir test.

Sen mantıklısın madem neyi anlatmaya çalışıyorsun reelde oluşan hasarı hayal gücündeki ile mi kıyas ediuyorsun anlamadım 1 cümle ile ne anlattın biliyormusun reel ile hayal gücün arasındaki makasın nekadar açık olduğunu ve bunu bilinç altında reddedip insanlara saldırıyı daha mantıklı gördüğünü sadece ama sadece bunu ifade etti.

Ayrıca araca alternatif göstermedim fiyatınada laf eden olmadı sanırım mantıksız tarafına denk gelmiş
    Bakın reel ve hayal gücü herzaman örtüşmez bunun acısını başkalarından çıkararak değil kendi hayal gücünüzü mantık çerçevesinde tutarak kontrol altına alabilirsiniz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Cevabi iyi okuyamamişsiniz onun icin tekrar iletiyorum ve altina ekliyorum

Birde buna ek olarak 40 bin liraya renault menseli ve az yakan motorlu , bu genislikte ve en azindan 4 yildiz almis 0 km . baska bir arac öner bakalim.
    Ne mutlu bana ki bir cumle ile maksadinizi ortaya cikardim. Kendi aracim golf 7. Yani dacia hayrani degil mantik adamiyim. Ve bir tanidigim cokta hizli gitmeme ragmen Passatin icinde sıkışıp vefat etti. Yani hersey euroncap degil. Sadece belli acilardan yapilan bir test.

Sen mantıklısın madem neyi anlatmaya çalışıyorsun reelde oluşan hasarı hayal gücündeki ile mi kıyas ediuyorsun anlamadım 1 cümle ile ne anlattın biliyormusun reel ile hayal gücün arasındaki makasın nekadar açık olduğunu ve bunu bilinç altında reddedip insanlara saldırıyı daha mantıklı gördüğünü sadece ama sadece bunu ifade etti.

Ayrıca araca alternatif göstermedim fiyatınada laf eden olmadı sanırım mantıksız tarafına denk gelmiş
    Bakın reel ve hayal gücü herzaman örtüşmez bunun acısını başkalarından çıkararak değil kendi hayal gücünüzü mantık çerçevesinde tutarak kontrol altına alabilirsiniz..

Ey vatandas sakin ol. Tamam iyi güzelde araba formundayiz sosyolojik tesbitlerinizle bu forumu doldurmaya gerek yok. Benim ic dunyama guzel bir yolculuk yaptirdin sagol. Birazda lodgy den bahsetsek. Mesela hala 40 bin liraya guzel bir arac öneremedin. Demekki lodgy nin şu halinin üstüne kaliteli iç kisim ve güvenlik eklersek fiyat 60 - 70 binleri buluyor.
    Artik şu " reel - hayal " isini birakalimda biraz arabadan bahsedelim. Ama kuvvetle muhtemel reel hayal deyip duracaksin yine....

Araba formunda arabaların tamamı hakkında herşey konuşulur anladınmı birşey gerçekse bunu reddetmek söyleyene tavır almak nedir brakın bunlar boş iş kimsenin zamanını almayın boş yere.

lodgy kötü demedim alternatifte avunmadım fiyat eleştiriside yapmadım ama sen hala biryere varmaya çalışıyorsun benim verdiğim görsel reel somut birşey.
    elbette kalte eklediğinde 60-70.000e scenic oluyor. muhtemelden ziyade benim sana anlatmak istediğimi anlatabilmek için eğer ihtiyaç duyarsam istediğim herşeyi kullanırım şahsen gerekli rüyalar aleminden çıkın artık...

• Lodgy kullanan arkadaşlar. Arabanızın yakıt pompasından (Arka koltuk altı civarından) fan sesine benzer bir ses geliyormu? Kontağı açınca (Motor çalışmadan) çok net duyuluyor. Serviste motor çalışınca kesiliyor dendi ama bana göre motor sesinden dolayı duyulmuyor. Bu araçlarda böyle dendi. Gerçekten öyle ise herkesin duyması gerekir. Sanki bana baştan savma bir cevap gibi geldi.
  • 7 koltuklu versiyonu kullanan arkadaşlar, bagaj sorunu olmuyormu.

Malum son sıra koltuklar nedeni ile bagaj için çok küçük bir alan kalıyor.

Seyahate çıksan 7 kişinin ufak tefek bagajı olsa nasıl sığacak.
  • LODGY klubundekı arkadaslar hiç sesınız cıkmıyor..!!!

Bende artık kararımı verdım COK BAKTIM DOLASTIM gezdım LODGY CIKMADAN 3 AY ınceledım her seyını hemde...

Dıger markalara bakınca FIYAT PERFORMANS KONUSUNDA LODG cok ıyı ARAC BUYUK yuksek MOTOR cok ıyı daha artıları cok ...yakıtta cımrı!!!!

BIR SORUM OLCAK SU ANDA GUNCEL SEHIR ICI sehır dısı yakıt tuketımınız nedır ????

buırde bayıılerdekı son durum nedır arkadaslar? ARAC VARMI YOKMU
  • Beyaz renk 7 kişilik 40.500 diyor bayiiler ne diyorsunuz arkdaslar...
    Artı park sensory hediyesi var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DAHA ÖNCE DE SORMUŞTUM. BENİM ARACIMDA (LODYG 5 KİŞİLİK) KONTAK AÇILIP MOTOR ÇALIŞANA KADAR YAKIT POMPASINDAN (ARKA TARAFTAN) FAN SESİNE BENZER BİR SES GELİYOR. SİZDE DE VAR MI? SADECE BENDE Mİ? PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnYAKO

DAHA ÖNCE DE SORMUŞTUM. BENİM ARACIMDA (LODYG 5 KİŞİLİK) KONTAK AÇILIP MOTOR ÇALIŞANA KADAR YAKIT POMPASINDAN (ARKA TARAFTAN) FAN SESİNE BENZER BİR SES GELİYOR. SİZDE DE VAR MI? SADECE BENDE Mİ? PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.

Merhaba
    Bende yeni bir lodgy sahibiyim
    Benim arabadada aynı ses var, normaldir inşallah :)
    arabada dikkatimi çeken şeyler:
    amörtisörler sert
    sol arka geri vites lambası yok, ampül yuvası kapalı (?)
    iç arka koltuk için ışık yok (yaparım diye düşündüm ama garanti için problem olabilir)
    megane 2 ye 75 tlye armster çakması süper kolçak almıştım onun gibi bi kolçak bulmalıyım
    bide geri görüş kamerası almalı gece görüşlü 170 derece açılı tamponu görecek şekilde yerleşirse kolaylık sağlar, monitörlü dikiz aynasına bağlanabilir ama kamera nereye yerleştirlebilir onu henüz bulamadım, plakalık ışığına uygun olsa süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

7 koltuklu versiyonu kullanan arkadaşlar, bagaj sorunu olmuyormu.

Malum son sıra koltuklar nedeni ile bagaj için çok küçük bir alan kalıyor.

Seyahate çıksan 7 kişinin ufak tefek bagajı olsa nasıl sığacak.

Biz ailecek tatili gittik ve bagajı kullandık valla yetti. Poşet türü değil de bavul türü yaparsanız rahat edersiniz.
  • EnYAKO E kullanıcısına yanıt
    EVET AYNI ŞEY BEN DE DE VAR BENDE ÇOKTANDIR BİRİSİNE SORAYIM DİYORDUM DEMEK Kİ NORMAL MİŞ ;)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.