Şimdi Ara

Dacia LODGY kulubü (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
23
Favori
215.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En arka 2 koltuğa yetişkin birileri binebilecek kadar geniş mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

En arka 2 koltuğa yetişkin birileri binebilecek kadar geniş mi acaba?

Bunu bende merak ediyorum.

Birde bu sınıfta olan araçların hepsinde arka 3. sıra sanki yetişkinler için değil çocuklar için.

Ve 3. sıra koltuk açıldığında bagaj hacmi 200 lt lere düşüyor.

7 kişi bir yere giderken yaklaşık 200 lt bagaj hacmi düşündürücü.

Dacianın fiyat performans oranı çok iyi.

110 Bg olsa daha iyi olurdu.

Bunun dışında bu sınıfta aklıma gelenler;

Ford Grand C Max
    Renault Grand Scenic
    Peugeot 5008
    Seat Alhambra
    Ford S Max
    Toyota Verso

Neticede herşey fiyatına göre.

Hepsinin kendine göre güzel yanları var.

Örneğin Ford Grand C Max da 2. sırada ortada bulunan koltuk altı yandaki koltuğun içine giriyor, ara koridor gibi açılıyor.

Seat Alhambra da koltuk minderleri bir mekanizma ile koltuk içinden kalkıp yükseliyor, çocuk koltuğuına dönüşüyor.

Peugeot 5008 in multimedya yönü çok gelişmiş.

Lodgy ile listedeki araçların fiyat aralığı 45-90 Bin TL arasında.

• Belkide içlerinde en arka koltukta tek rahat edeceğiniz araç Lodgy dir.Çünkü lodgy nin koltukları bagaja gömülüp kaybolmuyor ve en arka koltukların önünde ayak koymak için boşluk var aynen 2. sıra koltuklarda oturur gibi oturuyorsunuz ,diğerlerinde koltuk zeminden çok az yüksekte.

Lodgy ninde dez avantajı koltukları kullanmazsanız bagajda kaybolmuyor sökmeniz bir yere bırakmanız lazım :)

Tüm testlerde geçer 3.sıra koltuklarda bu sınıfta sadece Lodgy de yetişkinler rahatlıkla oturabilir..
  • 10 gün önce 7 kişilik versiyonunu aldım. araçta cam kaldırma düğmelerinin gece parkları yaktığımızda düğme üzerinde ışıkların yanmadığını fark ettim. buna aynayı kumanda etme düğmesi dahil servise gittim servis bana normalinde gece bu düğmelerin gece lambalarının yanmadığını söyledi. ancak şoför tarafındaki kumanda düğmelerinin içine bir kablo takarak yanmasını sağladı. ama sürekli olarak gündüz ve gece. diğer kapılarında düğmelerinin üzerinde lamba olmadığını söyledi. bu durum normal mi. ikinci husus aracı dışardan anahtarla kilitediğimde sadece şoför kapısı kilitleniyor diğer kapılar kilitlenmiyor. ayrıca aracın süspansiyon olarak sert olmasından dolayı mıdır stabilize ve bozouk aslfattta düşük bankatten çıkarken inerken direksiyondan hafif bir ses geliyor. bu duruma servis aracın yüksek ve ağır olmasından dolayı süspansiyonla alakalı olduğunu söyleyerek bu duruma katlanman gerekir dedi. bu durumlar sizce normal mi. nasıl çözümler üretebilirim. Teşekkür edeirm

• trfeg T kullanıcısına yanıt
    tüm düğme ışıkları yanıyor Lodgy sahipleri facebook sayfasıhttps://www.facebook.com/groups/494954327233050/ daha detaylı bilgi ve foto bulabilirsiniz.
  • arkadaşlar bu sayfayı ben açtım daha sonra lodgy sahibi bir kaç arkadaşla facedehttps://www.facebook.com/groups/494954327233050/ grubunu kurdun insanlar face yi daha etkin kullandığı foto ve paylaşım gibi işlerin daha kolay olduğu için orayı daha aktif kullanıyoruz. lodgy sahibi olanlar lütfen Lodgy sahipleri facebook grubuhttps://www.facebook.com/groups/494954327233050/ sayfasınıda ziyaret ederlerse burdaki bir çok sorunun cevabını daha hızlı olarak bulabilir.

Lodgy sahipleri
    *tüm kapılardaki cam düğmelerin ışığını aktif hale getirebilirsiniz.
    *kesme delme ve araç orjinaline dokunmadan orta ve arkalara led çekebilirsiniz
    *bir çok krom kaplama bulabilirsiniz ve orjinal parça olup renaulttan daha ucuza

Lodgy düşünenler
    *Araç sahiplerine direk aklınızdaki soruları sorarak
    bu ve benzer durumların cevaplarını face grubumuzda ve burada sorarak cevap alabilirsiniz ama burda bazen geç kalıyo cevaplar.

• Merhaba;

Mayıs sonu bende 7 kişilik beyaz navigasyonlu araç için 41.500 tl fiyat almıştım ancak bayide yoktu ve en erken temmuz teslimi dedi.Fiyat farkı fazla olmaz olsada en fazla 600 - 700 tl olur dedi bayi güvenemediğim için sipariş vermedim. Temmuzda aracın fiyatı 44 000 tl civarınna çıktı şimdi sorduğumda aynı araca 46500 civarı fiyat çekiyorlar 5 ayda 5000 tl zam çok fazla talep görünce çabuk şımardı dacia . Hatta aynı aracı ilk çıktığında 38500 civarına alnlar bile olmuştu .
  • arkadaslar merhaba
    dun ıtıbarı ıle face den resimlere bakarak bende
    cam acma düğmelerini ısıklandırdım ve super oldu
    gercekten coooooooook basıt bı ıslem toplamda 10 dakka sürmedi
    hatta diğer aracımız dokker ıda yaptık
    gece karanlıkta muhtesem oldular
    fakat anlayamıyorum 3 er cm lik 4 adet kablo parçasından neden
    kaçarki uretici ????????
    sonucta ledler hazır ıcerde

bundan sonraki arastırmalarım hız sınırlayıcıyla alakalı olacak mutlaka yolu vardır
    haberdar olalım gelişmeleri konuşalım
    hepinize iyi sürüşler...
  • Resimleride ben göstereyim bari
    Yardımcı olur umarım
     Dacia LODGY kulubü Dacia LODGY kulubü Dacia LODGY kulubü Dacia LODGY kulubü Dacia LODGY kulubü

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyas34770

Resimleride ben göstereyim bari
    Yardımcı olur umarım
     Dacia LODGY kulubü Dacia LODGY kulubü Dacia LODGY kulubü Dacia LODGY kulubü Dacia LODGY kulubü

şimdi oldu
     Dacia LODGY kulubü Dacia LODGY kulubü

• quote:

quote:

Resimleride ben göstereyim bari
    Yardımcı olur umarım

şimdi oldu
     Dacia LODGY kulubü Dacia LODGY kulubü

bir daha
     Dacia LODGY kulubü Dacia LODGY kulubü Dacia LODGY kulubü

• 3. sıra koltuk tek parça yatıyor değilmi.

Yani ikili koltuğu tek tek yatıramıyoruz.

Gerektiğinde birini yatırıp, açılan alanı bagaj alanı kullanabilmek için soruyorum.
  • Bu gün bir bayiden 7 koltuklu metalik renk navigasyonsuz versiyonu için 43200 fiyat aldım.

Başka bir bayide 7 koltuklu metalik renk navigasyonlu versiyon için 44000 fiyat verdi.

Navigasyon gereksiz yada 200 TL ye bir navigasyon alınıp kullanılır.

110 Bg olanı gelmiyor.

Hız sabitleme versiyonu olan versiyonu gelmiyor.

Bunun dışında yurt dışında 1200 cc 120 bg turbo benzinli motoru var ama bu versiyonda gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Bu gün bir bayiden 7 koltuklu metalik renk navigasyonsuz versiyonu için 43200 fiyat aldım.

Başka bir bayide 7 koltuklu metalik renk navigasyonlu versiyon için 44000 fiyat verdi.

Navigasyon gereksiz yada 200 TL ye bir navigasyon alınıp kullanılır.

110 Bg olanı gelmiyor.

Hız sabitleme versiyonu olan versiyonu gelmiyor.

Bunun dışında yurt dışında 1200 cc 120 bg turbo benzinli motoru var ama bu versiyonda gelmiyor.

Yurt dışında satılmayan araçları bizim ülkeye sınırlı sayıda sokarak satış yapıyor herhalde. kimse almayınca bu modelleri
    diğerleri gelecek politika bu olsa gerek
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    1+2 şeklinde yatırılıyor
  • yeni duster da dış sıcaklık göstergesi yol bilgisayarına eklenmiş. lodgy de yok değil mi bu özellik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

yeni duster da dış sıcaklık göstergesi yol bilgisayarına eklenmiş. lodgy de yok değil mi bu özellik?

Şu an yok ancak 2014 içinde Lodgy nin dci 110hp ve hız sabitleyicili gelecekmiş muhtemel dış ısı da olur
    Bayii den söylemişler
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.