Şimdi Ara

Dacia LODGY kulubü (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
23
Favori
215.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kaç yıl önce kullandığım Astra'mda bile vardı bu özellik pinti herifler nasıl kasacacaklar maliyetten !
  • stepway hız sabitleyici 110 bg olursa çok iyi olur

@alfa-x teşekkürler
  • Merhabalar arkadaşlar ayın 4 ünde aldığım lodgy 7K ile aranıza bende yeni katıldım,öncelikle Evrenz arkadaşımızın açtığı bu yararlı konu için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum,araç hakkında bilgi paylaşımlarımda elimden geldiğince bulunmaya çalışacağım, bu arada facebook sayfasını yakından tekip ediyordum ama kapalı durumda neden kapalı acaba bilgisi olan var mı ?

Buda Resimleri...

Dacia LODGY kulubü

Dacia LODGY kulubü

• quote:

Orijinalden alıntı: Lodgy.74

Merhabalar arkadaşlar ayın 4 ünde aldığım lodgy 7K ile aranıza bende yeni katıldım,öncelikle Evrenz arkadaşımızın açtığı bu yararlı konu için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum,araç hakkında bilgi paylaşımlarımda elimden geldiğince bulunmaya çalışacağım, bu arada facebook sayfasını yakından tekip ediyordum ama kapalı durumda neden kapalı acaba bilgisi olan var mı ?

Buda Resimleri...

Dacia LODGY kulubü

Dacia LODGY kulubü

hayırlı olsun güle güle kullanın ..ne kadara aldınız..stok durumu nedir istediginiz aracı kolayca bulabildinizmi...

• şu araba gelse de alsak

Dacia LODGY kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 17 Aralık 2013; 23:10:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

şu araba gelse de alsak

Dacia LODGY kulubü

Stepway modelinde ne gibi farklılıklar var ?
  • benim çevreden duyduğum kadarıyla ve beklentiler doğrultusunda 110 bg dusterdaki motorun olacağı.

yol bilgisayarında ek özellikler dusterdaki gibi dış sıcaklık göstergesi gibi

dış görünüş farklılıkları gibi

ben lodgy alacaktım almak için gittim ama dış sıcaklık göstergesinin olmadığını görünce vazgeçtim.

araç sürerken uzun yolda kışın bence çok önemli bir özellik

aile aracı olarak alınan araçta güvenlik ekipmanlarının eksiksiz olması gerektiğinin düşünüyorum.

maliyet açısından yapılıyorsa da en azından opsiyon listesinde bulunmalı

@Ebu Computer
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8228

quote:

Merhabalar arkadaşlar ayın 4 ünde aldığım lodgy 7K ile aranıza bende yeni katıldım,öncelikle Evrenz arkadaşımızın açtığı bu yararlı konu için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum,araç hakkında bilgi paylaşımlarımda elimden geldiğince bulunmaya çalışacağım, bu arada facebook sayfasını yakından tekip ediyordum ama kapalı durumda neden kapalı acaba bilgisi olan var mı ?

Buda Resimleri...

Dacia LODGY kulubü

Dacia LODGY kulubü

hayırlı olsun güle güle kullanın ..ne kadara aldınız..stok durumu nedir istediginiz aracı kolayca bulabildinizmi...

Teşekkür Ederim sağalun,araç navigasyonsuz 42,000 tl ye mal oldu,(zar zor uğraşlar ile oda)ben ankarada son parti içinden aldım diyebilirim, 1 gün sonrasında bayiler elimizde yok dediler aralık sonunda diyorlardı, hele birde ocak gelirse fiyatında artacağı söyleniyordu (tabi ne kadar doğru bilemiyorum).

• iyi fiyat a almışsınız yaz aylarında lodgy almak nerdeyse doguş oto dan araç almaktan daha zordu...piyasada araç yoktu..sıra vardı..sürekli zam geliyordu beklerken gelen zamlar anında yansıyordu indirim desen o zaten yoktu.....şimdi biraz daha oturmuş olmalı...
    muhtemelen satışlar biraz düşme eğilimi gösterip piyasa araca doyarsa 110 bg lik 4 havayastıklı stepway modeli gelir...duster deki opsiyon seçenekleri lodgy de olmalı sadece navigasyon opsiyonu çok yetersiz...
  • evet dediğiniz gibi oldu,bende bu konuda şikayetçiyim,110 hp lik 4 airbag olan ı getirselerde hiç düşünmeden tercihim olurdu,2013 yılını kendi sınıfında 1. sırada tamamlayan lodgy 2014 te de bu seviye yi yakalayacağına eminim,ihtiyaçlara cevap veren bir otomabil,tabi dez avantajları mevcut ama fiyatı diğer kendi segmenti ile karşılaştırıldığında bunlar normal karşılanıyor...
  • Şirkette kullanmak üzere bir kaç ay içerisinde almayı düşünüyoruz. Ama burada ki bazı yorumlardan sonra araçtan soğudum.
  • aracın kaporta kalitesi biraz düşük,ses izaloasyonu zayıf denilebilir,120 km den sonra içeri rüzgar sesi almaya başlıyor ama artıları eksilerini geçiyor....
  • dış sıcaklık göstergesi ne yaa? Hakkatten buna bakıp araç alan bir müşteri profili var mı bu ülkede şaştım yani :) Ben standart lodgy aracı 37bin 'den almıştım, şu an 43bin küsürlerde ve bu gidişle bu yaz 45binden satılacak. Bu minvalde Lodgy yılın en karlı yatırım aracı olmuştur.
  • 110bglik modeller tekrardan gelecek mi bilgisi olan var mı?
  • 110 luk için Türkiye olumsuz arkadaşlar servisler gelmeyecek diyorlar, hem tutulan bir araç için neden seçenekler çoğaltılmaz anlayamıyorum...
  • arkadaslar lodgy forumu resmen ölmüş
    hayırdır kimse ugramıyormu
    bu kadar mı memnunuz araclarımızdan :)
  • Aynen katılıyorum sana
    Ben memnunum arabadan
    facebook'ta grup var orası biraz canlı
    Aslında burası da canlı olsa iyi olur
  • Açıkcası bende aracımdan çok memnunum burayı devamlı takip ediyorum ama hiç bir güncelleme ve katılım olmadığı için biraz zayıflamış sanırım. Face de lodgy adına bir grup mevcut mu ?
  • quote:

Açıkcası bende aracımdan çok memnunum burayı devamlı takip ediyorum ama hiç bir güncelleme ve katılım olmadığı için biraz zayıflamış sanırım. Face de lodgy adına bir grup mevcut mu ?

var .yukarılarda link var
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.