Şimdi Ara

Dacia LODGY kulubü (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
23
Favori
215.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chewy57

quote:

Orijinalden alıntı: EnYAKO

DAHA ÖNCE DE SORMUŞTUM. BENİM ARACIMDA (LODYG 5 KİŞİLİK) KONTAK AÇILIP MOTOR ÇALIŞANA KADAR YAKIT POMPASINDAN (ARKA TARAFTAN) FAN SESİNE BENZER BİR SES GELİYOR. SİZDE DE VAR MI? SADECE BENDE Mİ? PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.

Merhaba
    Bende yeni bir lodgy sahibiyim
    Benim arabadada aynı ses var, normaldir inşallah :)
    arabada dikkatimi çeken şeyler:
    amörtisörler sert
    sol arka geri vites lambası yok, ampül yuvası kapalı (?)
    iç arka koltuk için ışık yok (yaparım diye düşündüm ama garanti için problem olabilir)
    megane 2 ye 75 tlye armster çakması süper kolçak almıştım onun gibi bi kolçak bulmalıyım
    bide geri görüş kamerası almalı gece görüşlü 170 derece açılı tamponu görecek şekilde yerleşirse kolaylık sağlar, monitörlü dikiz aynasına bağlanabilir ama kamera nereye yerleştirlebilir onu henüz bulamadım, plakalık ışığına uygun olsa süper olur

sol arka geri vites lambası yok, ampül yuvası kapalı durumuyla alakalı fotoğraf çekip gönderdim satıcıya cevap şu:

STANDARTLARI BÖYLE!!!!!!!!! ------ŞOK OLMAK ELDE DEĞİL--------- Hahahahahahahyyyttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugsedat -- 2 Eylül 2013; 16:51:03 >

• fiyatı arttırmışlar
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende ticari taksi için 7 kişilik navigasyonlu lodgy almayı düşünüyordum.
    Arka koltuklar katlandığında bagaj çok daralıyor mu? Arka koltuklar katlanmış halde bagaj resimi gösterebilir misiniz?
    Birde orjinal navigasyonun dvd/tv seyretme, geri görüş kamerası gibi özellikleri var mı veya linkteki navigasyonu mu alayım?http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-dacia-daster-navigasyon,dvd,usb,sd-kart,ipod,tv-super-fiyat-134514372/detay/

Yardımcı olursanız sevinirim.

Fiyatlarda artmış, 7 kişilik navigasyonlu modeli 42900TL görünüyordu internette 44650TL'ye çıkmış.

• Rüzgar sesine çözüm bulan oldu mu. Acaba camdan mı yoksa kapı arasındAn mı geliyo? Önceki sayfada yuksek hızda gezintiden bahsetmiştim teker havalarını biraz azaltarak daha stabilite sağladık. Geri vites ışıgı gercekten yetersiz kalıyo. Tek tarafta olması cok kötü olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri vites lambaları avrupa standartlarına göre artık tek lamba sağ tarafta oluyormuş
    öyle duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA
    BENDE DUN YENİ LODGY IM ILE ARANIZA KATILDIM
    2013 MODEL 2500 KM DE BEYAZ RENK FULL 5 KISILIK MEDİA NAVLI
    ARACIMI MANİSADAN ALDIM ISTANBULA GELDİM DUM
    ŞU ANDA CAM FİLMİ TAKILIYOR TEK EKSİK BUYDU
    İZMİR BURSA OTOBANINDA 195 İ GÖRDÜM AMA DEDİKLERİ GİBİ DAHA GİDECEK GİBİ FAKAT
    GİTMİYOR HERALDE SINIRLANMIŞ
    DAHA ÖNCE LOGAN MCV M VARDI ONDAN DAHA AZ ETKİLENİYOR YAN RUZGARLARDAN
    BU BENİ ÇOK SASIRTTI ONDAN BUYUK OLMASINA RAGMEN
    HIZLANMASI MUTHİS OTESİ
    ACİL İŞİM OLDUĞU İÇİN TAPA GAZ GELDİM
    6.9 YAKTI GÖRÜNEN
    ARKADAN MAZOTPOMPASI SESİ YAKIŞMAMIŞ
    AMA ALIŞILIR Bİ SES
    ALDIĞIMA ÇOK MEMNUNUM
    HERKES ARACINI GÜLE GÜLE KULLANSIN
    BU BENİM 3. DACİA ARACIM
    BAKIM ARALIĞI 20.000. E ÇIKMIŞ SÜPER.
  • Kolçak sorununu 75 TL ye çözdüm
    Sol ön koltuk rayına alttan vidalan, demirden sağlam ayaklı armster çakması kolçak
    çok güzel oldu, içide ufak tefek eşyalar için kullanışlı

İç arka tavan ışığı içinde 3 led ışıklı bas aç ba kapa modeli kendinden yapışkanlı ışık kullanıyorum
    5 TL ye fena değil işimi görür

en önemlisi her ikiside arabaya hiç zarar vermeden takılan malzemelerden olması
  • quote:

Kolçak sorununu 75 TL ye çözdüm
    Sol ön koltuk rayına alttan vidalan, demirden sağlam ayaklı armster çakması kolçak
    çok güzel oldu, içide ufak tefek eşyalar için kullanışlı

İç arka tavan ışığı içinde 3 led ışıklı bas aç ba kapa modeli kendinden yapışkanlı ışık kullanıyorum
    5 TL ye fena değil işimi görür

en önemlisi her ikiside arabaya hiç zarar vermeden takılan malzemelerden olması

Fotoğraflarını paylaşırsanız kolçak ve lambanın memnun ve bir fikir edinmiş oluruz

• kolçağın fotoları
    Kullanım konforunu arttırdı ama emniyet kemeri bağlamayı zorlaştırdı, ya ayağı uzatmalı yada küfesi daha küçük olmalıydı

• quote:

kolçağın fotoları
    Kullanım konforunu arttırdı ama emniyet kemeri bağlamayı zorlaştırdı, ya ayağı uzatmalı yada küfesi daha küçük olmalıydı

koltuğu yatırmada sorun oluyor mu
    koçak orjinal dimi?

• Logan a taktırdığımın aynısı
    Normalde aksesuarcıda montaj dahil 38 lira ama şerrrefsiz servis 200 lira demişti geçen sene
    Emniyet kemeri takılmasını da engeller,içine adam gibi birşey konulamıyor,ayakları sallanıp durur,biraz yüklendin mi çat diye gidiyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyas34770

quote:

kolçağın fotoları

koltuğu yatırmada sorun oluyor mu
    koçak orjinal dimi?

yatırmada sorun yok
    bu fiyata orjinali yok maalesef hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Logan a taktırdığımın aynısı
    Normalde aksesuarcıda montaj dahil 38 lira ama şerrrefsiz servis 200 lira demişti geçen sene
    Emniyet kemeri takılmasını da engeller,içine adam gibi birşey konulamıyor,ayakları sallanıp durur,biraz yüklendin mi çat diye gidiyor ...

bende megane takmıştım armster çakması, plastik ayaklıydı yüklensen kırılıcak gibiydi
    lodgy e taktığım demir tek ayaklı , yüklensen yamulur tabi ama içi geniş

• Başlangıç fiyatı 41.300 tl olmuş. Ufak ufak zam yapıyorlar.

• avrupadan gelen modelmıs satıcı beyefendının dedıgıne gore ...tavsıye edermısınız...??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-sahibinden-satlik-dacia-lodgy-138920917/detay
  • Her geçen gün zam ekleniyor ve alınabilirliği azalıyor.
    Yeni başlangıç fiyatı; 42.590,00 TL (05 / 20 / 2013)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

bu LODGY STEPWAY NE ZAMAN GELCEK ARKADASLAR

stepwayin farkı nedir (görünüm olarak daha hoş görünüyor). bu araç ilgimi çekti fakat tereddütlerim çok
  • Dacia Lodgy, 4bin 409* adet satış ve elde ettiği yüzde 42,2 pay ve ile segment lideri

5 ve 7 kişilik versiyonları bulunan Lodgy’de, geniş bagaj hacmi ve 7 koltuklu versiyonda arkada 2 kişinin rahatça seyahat edebileceği 2 gerçek koltuk bulunuyor.
    Lodgy 42.590TL’den başlayan fiyatı ve genişliği ile taksi sahiplerinin tercihi oluyor.
    Dacia Lodgy, binek statüsü ile ticari araçlara önemli bir alternatif oluyor: Geniş bagaj hacmi ve araç içi genişliği, her türlü yük ve eşyayı taşıyabilmesi, İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nden geçebilmesi, her yıl muayene, K ve SRC belgesi gerektirmemesi Lodgy’yi, hem özel hem profesyonel kullanım için ideal bir araç haline getiriyor.

Dacia Lodgy, satışa sunulduğu Nisan 2013 tarihinden bu yana segmentinde büyük bir başarıya imza atıyor. Sıradışı cömert boyutlar ve modülerlik sunan Lodgy, geniş bagaj hacmi ile sınıfının en iyisi. 5 ve 7 kişilik versiyonları bulunan Lodgy, Türkiye’de geniş ailelerin tercihi oluyor. Lodgy, lansmanından bu yana gerçekleştirdiği 4bin 409* adet satış ile M1- tek hacimli araçlar segmentinden yüzde 42,2 pay ile rakiplerini geride bırakarak birinci sıraya yerleşti.

Lodgy 7 kişilik versiyonu ile arkada gerçek 2 koltuk sunuyor. En arka koltukta 2 kişi rahatça seyahat edebiliyor. Bu özelliği ile pazarda rakipleri arasında ön plana çıkıyor.

Dacia Lodgy, hem fiyatı hem genişliği hem de donanım seviyesiyle taksiler için de iyi bir alternatif oluyor. Taksi sahipleri, ihtiyaçlarına göre 5 ya da 7 koltuklu versiyona ilgi gösteriyor.

Diğer taraftan Lodgy, binek statüsü ile ticari araçlara önemli bir alternatif. Dacia Lodgy’nin 2.617 litre** bagaj hacmi ve araç iç genişliği, hem özel hem de profesyonel kullanım için ideal bir araç haline getiriyor. Ticari araçlara göre Lodgy’nin önemli avantajları bulunuyor. Lodgy binek statüsü ile her türlü yük ve eşyayı taşıyabiliyor ve İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nden geçebiliyor. Ticari araçlar her yıl muayeneye girerken Lodgy binek statüsü ile ilk muayeneye üçüncü yılda giriyor, sonraki dönemlerde her iki yılda bir muayeneye giriyor. Ayrıca Lodgy kullanıcılarının K ve SRC belgesi almasına gerek yoktur.

Dacia, binek + hafif ticari pazardan aldığı yüzde 4,4 pay ile Türkiye pazarında hızla yükseliyor. 2012 yılını 10. sırada tamamlayan Dacia, Lodgy ve Dokker modelleri ile ürün gamını zenginleştirerek Eylül 2013 sonu itibarıyla toplam pazarda markalar sıralamasında 7. sırada yer alıyor.

Kaynak:http://www.arabam.com/Haber/sirketlerden-haberler-dacia-lodgy-segment-lideri/Detay-297650/

• Selam arkadaşlar, bu aralar lodgy'i ciddi ciddi düşünüyorum: Aslında Caddy veya tourne connect arasında kararsızdım. Fakat bu aracın hem hususi oluşu hemde ticari olarak kullanılabilmesi + yakıt + muayene+1.köprü avantajlarıyla daha çok ön plana çıkıyor. uygun serviste çabası. Asıl amacım iş için kullanmak işletmem için dışardan mal alımı yapıyorum. Bagajı geniş bir araca ihtiyacım var.Lodgy iyi bir alternatif. Burdaki kullanan arkadaşların tavsiyesi ne olur ? Ayrıca kasasına göre motoru nasıl. 1.5 90 bg biraz zayıf kalıyor sanki.
  • Arkadaşlar ayrıca şehiriçi/şehirdışı yakıt tüketimi ve kronik sorunları hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.