Şimdi Ara

Dacia LODGY kulubü (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
23
Favori
215.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o yukarıda verilen linkteki sayfa kapatılmış ben bunu daha ön cede bildirmiştim zaten. Gayet güzel bir safyaydı ama şu an kapalı durumda malesef
  • Dacıa Lodgy Laureate 90 bg den sonra Lodgy Allroad 110 Bg Türkiyede satışa sunulmaya başlamıştır

Başlangıç Fiyatı
    Lodgy Allroad 110 Bg 5K :51.250 tl
    Lodgy Allroad 110 Bg 7K :53.450 tl
  • Lodgy.74 L kullanıcısına yanıt
    7 kişilik olana Navigasyonu filanda ekleyince 56.000 TL oluyor.

Ayrıca ilk gelen 110 Beygirler de hız sabitleme varken Allroad da hız sabitleme görünmüyor.
  • arkadaşlar 2013 lodgy aldım fakat rüzgarda gezeleme yapıyor nedeni ne olabilir bilgisi olan varsa yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: camako

arkadaşlar 2013 lodgy aldım fakat rüzgarda gezeleme yapıyor nedeni ne olabilir bilgisi olan varsa yazsın

Araç yüklü ise yapmıyor ama boş iken evet yapıyor.
  • Facebook grup kurucusu ve yöneticisiyim sizleride bekleriz....

https://www.facebook.com/groups/dacialodgy/
  • arkadaşlar bizim lodgy 6.4 litre yakıyor ortalama tüketim. sizde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

arkadaşlar bizim lodgy 6.4 litre yakıyor ortalama tüketim. sizde durum nedir?

Bend ortalama 5,3//5,7 arası şehir içi
    Sakin kullanım ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

arkadaşlar bizim lodgy 6.4 litre yakıyor ortalama tüketim. sizde durum nedir?

5.0 5,5 arası şehir içi sakin kullanım.
  • Artık kendini iyice kanıtladı. Gezerke güzel bir fan kulübünü buldum. damaini çok beğendim. kendime kızdım niye böyle bir domain aklıma gelmedi diye.

Dacia Fan Kulübü
  • arkadaşlar nisanda 2013 model lodgy aldım fakat hız sabitleyici yok acaba takılıyor mu takılıyorsa kaça takılıyor
  • boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daciakullanıcı -- 8 Aralık 2014; 20:45:24 >
  • şehiriçinde şehirdışından daha az yakan da ilk defa görüyorum. şehirdışı 3.9 mu demek istediniz acaba?
  • hehe benim gibiysen yakarsın s.ici 5,3-5,6 arası s.arası 5,7-5,9 altına dusmuyorum fakat 130 150 arası genelde neyse bendede yaris var suan bu modele odaklandık ikizlerimiz olucak yakında yaris yetmicek buyuk bır arac arıyoruz arastırmadayım bakalım.Olmazsa yarisi satıp ikinci el dusunebilirim lodgy
  • Severek Kullandigim DACIA LODGY' im Satiliktir. 2013 11.Ay Trafik Çikislidir. 18.600 Km.dedir. 7 kisilik versiyondur. MediaNav paketi ekli park sensorludur. Platin Gri metalik rengindedir.Boya,Degisen hic bir islem yoktur. FİYAT PAZALIKSIZ 45.500 TR DİR.....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-orjinal-dacia-lodgy-7-kisilik-multimedia-navigasyon-paket-181521309/detay/
     Dacia LODGY kulubü

• Selam arkadaslar
    Stepway navi paketsiz 7k ne kadar fiyat teklifi aldiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuda baya hareketli maşallah
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.