Şimdi Ara

Dacia Sandero 0.9 tce eco g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır 0 araç bakıyorum. Aslında aklımda Duster eco g comfort paket vardı sıfır olarak. Ama maddi acıdan bütçemi 80 - 90 arasına çekmek zorunda kaldım. Egea 1.4 fire easy benzinli modeli ile sandero arasında kaldım. Sizce 2019 model Sanderoya 85 bin verilir mi? Km max 10bin. Yakıt bakımından performansı gerçekten mükemmel. Fakat kronik sorunları var mı? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• motorun kronik sorunu yok sadece ecog lpg enjektörleri çok sesli çalışıyor dikiş makinası gibi ses çıkarıyor. şikayet eden çok.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Siz kullanıcı mısınız hocam?

• Hocam mtv için sandero derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 0,9 motor aümbülleri 80 bine satıyorlar. 0 km...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende fabrikasyon lpg'li sandero eko-g düşünüyorum. sıfırını bulamıyoruz. 2.eller var hep düşük km'li. ama bazıları hakikaten yüksek fiyatlar yazmışlar.

siz buldunuz mu alacağınız aracı?
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Bende 1,0 Duster var bir büyüğüme de 0,9 Sandero eco-g aldık araç hem çok ekonomik hem de enjektör sesi öyle belirgin değil. Daha önce de LPG li araç kullandım onlara göre daha sessiz bile diyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Clio 0.9 tce
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Araştırıyorum hocam henüz ama fiyatlar 85 95 arası hep max 15bin km için

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaBop

Araştırıyorum hocam henüz ama fiyatlar 85 95 arası hep max 15bin km için
    aynen öyle. bende ciddi ciddi eko-g düşünmeye başladım. keşke 0.9 turboların sıfır bulunabildiği gibi eko-g'lerde de sıfır bulunabilse..
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Keşke hocam kasımda kaçırdık o treni millet 83 binden topladı sıfır km araçları. Inşallah temiz düşük km uygun fiyata buluruz. Bende bu ay almayı düşünüyorum.

• Arayisimi bugün egea 1.4 alarak noktalamış bulunuyorum.

• GangstaBop G kullanıcısına yanıt
    Ben de cok arada kaldim ama kalite ve özellik olarak egea ayni fiyat aralığındaki diğer araçlardan çok onde. Bende gecen hafta aldim. Tek sıkıntımız mtv onu da bir şekilde öderiz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andree03 -- 1 Mart 2020; 22:19:33 >
  • Sizin gibi 80-90 bin butce ile ne alabilirim derken kendimi 0.9 tce symbol de buldum 2019 model 0 km posetli naylonlu aldim :) siddetle tavsiye ederim bende tup yok fakat uyumlu oldugunu soyluyorlar aracimin performansida 1.6 atmosferige gore cok iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • otomatiği kaldırmışlar, eskilerde var aslında ama artık yok. otomatiği olsaydı arkadaşa alabilirdik. bir arkadaş manuel stepway almış ama vites hamallık resmen diyor.
  • 91 92 bandinda 0.9 tce 0km cliolar var sandero yerine tercih edilir bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.